Umiejętności
Pozyskiwanie klientów
pakiet office, Symfonia, prawo jazdy kat. B, sumienność, bardzo dobra organizacja
Języki
rosyjski
podstawowy
Szkolenia i kursy
1995 – Kurs obsługi komputera
1998 – Szkolenie z minimum sanitarnego (SANEPID)
1998 – Szkolenie „Obsługa pakietu Microsoft Office 97”
2001 – Szkolenie „Płatnik – przekaz elektroniczny” (ZUS)
2001 – Szkolenie „System HACCP oraz wymagania UE w zakresie technologii, techniki i higieny produkcji w zakładach mięsnych”
2002 – Szkolenie w zakresie aparaturowej klasyfikacji tusz wieprzowych
2003 – Szkolenie „PROMOCJA”
2003 – Szkolenie „GMP,GHP, HACCP”
2004 – Szkolenie „Doskonalenie zarządzania bezpieczeństwem żywności w świetle unijnych rozporządzeń”
2004 – Kurs „Dezynfekcja, dezynsekcja, deratyzacja a HACCP”
2006 – Szkolenie „Kadry 2006 – aktualne zmiany w świadczeniach pracowniczych, ubezpieczeniach społecznych i prawie pracy”
2007 – Szkolenie „Strategia eksportowa jako element strategii rozwoju przedsiębiorstwa”
2007 – Szkolenie „Bezpieczeństwo żywności w świetle obowiązujących przepisów prawnych”
2011 - Szkolenie „Nowe przepisy Unii Europejskiej dotyczące znakowania żywności”
2012 –
• Szkolenie „Planowanie własnej kariery zawodowej”
• Szkolenie „Asertywność”
2013 –
• Szkolenie „Zarządzanie czasem” – 11-02-2013r.
• Szkolenie „Mowa Ciała” – 02-03-2013r.
• Szkolenie „reklama w e-biznesie – 23-05-2013r.
• Szkolenie „Umiejętności kierownicze” – 02-06-2013r.
• Szkolenie „Negocjacje handlowe w Małych Średnich Przedsiębiorstw” – 18-06-2013r.
• Szkolenie „Zarządzanie jakością w Małych – Średnich Przedsiębiorstwach” – 05-08-2013r.
1998 – Szkolenie z minimum sanitarnego (SANEPID)
1998 – Szkolenie „Obsługa pakietu Microsoft Office 97”
2001 – Szkolenie „Płatnik – przekaz elektroniczny” (ZUS)
2001 – Szkolenie „System HACCP oraz wymagania UE w zakresie technologii, techniki i higieny produkcji w zakładach mięsnych”
2002 – Szkolenie w zakresie aparaturowej klasyfikacji tusz wieprzowych
2003 – Szkolenie „PROMOCJA”
2003 – Szkolenie „GMP,GHP, HACCP”
2004 – Szkolenie „Doskonalenie zarządzania bezpieczeństwem żywności w świetle unijnych rozporządzeń”
2004 – Kurs „Dezynfekcja, dezynsekcja, deratyzacja a HACCP”
2006 – Szkolenie „Kadry 2006 – aktualne zmiany w świadczeniach pracowniczych, ubezpieczeniach społecznych i prawie pracy”
2007 – Szkolenie „Strategia eksportowa jako element strategii rozwoju przedsiębiorstwa”
2007 – Szkolenie „Bezpieczeństwo żywności w świetle obowiązujących przepisów prawnych”
2011 - Szkolenie „Nowe przepisy Unii Europejskiej dotyczące znakowania żywności”
2012 –
• Szkolenie „Planowanie własnej kariery zawodowej”
• Szkolenie „Asertywność”
2013 –
• Szkolenie „Zarządzanie czasem” – 11-02-2013r.
• Szkolenie „Mowa Ciała” – 02-03-2013r.
• Szkolenie „reklama w e-biznesie – 23-05-2013r.
• Szkolenie „Umiejętności kierownicze” – 02-06-2013r.
• Szkolenie „Negocjacje handlowe w Małych Średnich Przedsiębiorstw” – 18-06-2013r.
• Szkolenie „Zarządzanie jakością w Małych – Średnich Przedsiębiorstwach” – 05-08-2013r.
Specjalizacje
Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Produkcja
Utrzymanie ruchu
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Zainteresowania
przetwórstwo mięsa, wycieczki
Organizacje
Izba Rzemiosła
Cech Rzemiosł Różnych
Instytut Przemysłu Mięsnego
Cech Rzemiosł Różnych
Instytut Przemysłu Mięsnego
Inne
Mistrz Rzeźnictwa - Wędliniarstwa
Grupy
Akademia Managera HR
Akademia Managera HR przeznaczona jest przede wszystkim dla pracowników działów personalnych.