Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Koordynator ds. operacyjnych restauracji McDonald's
Firma Usługowo-Handlowa BEA Piotr Borowy
• Finansowa i operacyjna kontrola podległych restauracji (6 placówek),
• Zarządzanie budżetem,
• Odpowiedzialność za zyskowność i wzrosty sprzedaży,
• Szkolenie i motywowanie kierowników restauracji,
• Zarządzanie podległym zespołem (ok. 300 osób),
• Tworzenie analiz operacyjno – księgowych z funkcjonowania podległych restauracji,
• Przeprowadzanie procesu rekrutacyjnego na stanowiska kierownicze.
• Zarządzanie budżetem,
• Odpowiedzialność za zyskowność i wzrosty sprzedaży,
• Szkolenie i motywowanie kierowników restauracji,
• Zarządzanie podległym zespołem (ok. 300 osób),
• Tworzenie analiz operacyjno – księgowych z funkcjonowania podległych restauracji,
• Przeprowadzanie procesu rekrutacyjnego na stanowiska kierownicze.
Szkolenia i kursy
kurs operacyjny BLP w ośrodku szkoleniowym McDonald’s w Monachium (kurs dla Kierowników restauracji wspomagający w tworzeniu planów biznesowych restauracji);
szkolenie Akademia Lidera w siedzibie McDonald’s Polska w Warszawie (kurs dla pracowników Działu Operacyjnego i Kierowników restauracji dotyczący zarządzania zasobami ludzkimi i bycia liderem w zespole);
kurs operacyjny RLP w siedzibie McDonald’s Polska w Warszawie (kurs dla pracowników Działu Operacyjnego i Kierowników restauracji stanowiący podsumowanie i przypomnienie całej wiedzy nabytej podczas poprzednich kursów);
kurs operacyjny EMP w siedzibie McDonald’s Polska w Warszawie (kurs przygotowujący asystentów do samodzielnego zarządzania restauracją);
kurs operacyjny SMC w siedzibie McDonald’s Polska w Warszawie (kurs przygotowujący managerów do prowadzenia zmian w restauracji);
szkolenie Akademia Lidera w siedzibie McDonald’s Polska w Warszawie (kurs dla pracowników Działu Operacyjnego i Kierowników restauracji dotyczący zarządzania zasobami ludzkimi i bycia liderem w zespole);
kurs operacyjny RLP w siedzibie McDonald’s Polska w Warszawie (kurs dla pracowników Działu Operacyjnego i Kierowników restauracji stanowiący podsumowanie i przypomnienie całej wiedzy nabytej podczas poprzednich kursów);
kurs operacyjny EMP w siedzibie McDonald’s Polska w Warszawie (kurs przygotowujący asystentów do samodzielnego zarządzania restauracją);
kurs operacyjny SMC w siedzibie McDonald’s Polska w Warszawie (kurs przygotowujący managerów do prowadzenia zmian w restauracji);
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
Internet, jazda na rowerze i rolkach, pływanie, polityka, powieści military i political thillers.
Inne
mam kota na punkcie swojego kota:)
Grupy
Zarządzanie
Grupa dla zarządzających, chcących zarządzać i lubiących dzielić się wiedzą z zakresu zarządzania.