Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Kierownik zmiany
- nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem lokalu w zakresie produkcji i sprzedaży
- raportowanie wyników sprzedaży
- bieżąca i okresowa kontrola kosztu materiałowego, oraz osobowego,
- koordynowanie pracy załogi restauracji, sporządzanie zamówień towarów (i przyjęcia)
- rozliczanie czasu pracy pracowników,
- wystawianie faktur
-przyjmowanie płatności gotówkowych i bezgotówkowych
- raportowanie wyników sprzedaży
- bieżąca i okresowa kontrola kosztu materiałowego, oraz osobowego,
- koordynowanie pracy załogi restauracji, sporządzanie zamówień towarów (i przyjęcia)
- rozliczanie czasu pracy pracowników,
- wystawianie faktur
-przyjmowanie płatności gotówkowych i bezgotówkowych
Kucharz – pizzer
- właściwe przygotowanie ciasta
- kontrolowanie procesu pieczenia i jakości każdej pizzy, porcjowanie i pakowanie
-utrzymywanie prawidłowego poziomu zapasów na stanowisku pracy
- stałe utrzymywanie stanowiska pracy w czystości
-przestrzeganie limitów czasowych przygotowywania zamówionych dań
- kontrolowanie procesu pieczenia i jakości każdej pizzy, porcjowanie i pakowanie
-utrzymywanie prawidłowego poziomu zapasów na stanowisku pracy
- stałe utrzymywanie stanowiska pracy w czystości
-przestrzeganie limitów czasowych przygotowywania zamówionych dań
pracownik restauracji
- dbanie o podawanie klientom produktów wysokiej jakości
- szkolenie nowych pracowników
- dbanie o czystość w restauracji
- przygotowywanie produktów doskonałej jakości
- dbanie o właściwe zaopatrzenie stanowiska pracy
- przestrzeganie limitów czasowych
- przygotowywania poszczególnych produktów
- dbanie o sprzęt znajdujący się w restauracji
- wykonywanie poleceń służbowych wydanych przez przełożonego
- przyjmowanie dostaw zgodnie z zasadą FIFO
- szkolenie nowych pracowników
- dbanie o czystość w restauracji
- przygotowywanie produktów doskonałej jakości
- dbanie o właściwe zaopatrzenie stanowiska pracy
- przestrzeganie limitów czasowych
- przygotowywania poszczególnych produktów
- dbanie o sprzęt znajdujący się w restauracji
- wykonywanie poleceń służbowych wydanych przez przełożonego
- przyjmowanie dostaw zgodnie z zasadą FIFO
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Inne
- prawo jazdy kat. B od 14.06.2000
- umiejętność orientowania się w terenie
- obsługa komputera w stopniu bardzo dobrym: Word, Excel, Internet, poczta
elektroniczna;
- obsługa urządzeń biurowych: fax, xero, skaner
- doświadczenie w sprzedaży i obsłudze klienta
- znajomość zasad obsługi klienta (telefoniczna i bezpośrednia)
- umiejętność pracy w zespole i indywidualnie
- dobra organizacja pracy
- szybkie nawiązywanie kontaktów
- umiejętność orientowania się w terenie
- obsługa komputera w stopniu bardzo dobrym: Word, Excel, Internet, poczta
elektroniczna;
- obsługa urządzeń biurowych: fax, xero, skaner
- doświadczenie w sprzedaży i obsłudze klienta
- znajomość zasad obsługi klienta (telefoniczna i bezpośrednia)
- umiejętność pracy w zespole i indywidualnie
- dobra organizacja pracy
- szybkie nawiązywanie kontaktów
Grupy
Huna
Grupka czerpiących inspiracje z Huny, hawajskiej szamańskiej filozofii szczęśliwego życia, pomyślności i dostatku. Dobre miejsce na początek oraz by dowiedzieć się więcej...