Marek Tarko

Zakup i sprzedaż produktów Meat, Organizacja produkcji, Technolog żywności
Kraków, małopolskie

Języki

angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

MGB Metro Group Buying Polska
Kupiec strategiczny mięsa, drobiu i wędlin
- kreowanie strategii i polityki zakupowej działu Meat
- negocjacje rocznych kontraktów handlowych
- negocjacje bieżących cen zakupu
- tworzenie wewnętrznych procedur zakupowych
- weryfikacja i pozyskiwanie nowych dostawców
- utrzymywanie relacji z dostawcami
- współpraca z klientami wewnętrznymi spółki
- koordynacja projektów przetargowych na zakup produktów
Logo
Dyr.handlu i marketingu ;Dyr. produkcji; Mistrz produkcji; Inspektor kontroli jakości
Zakłady Mięsne w Krakowie
- organizacja kanałów dystrybucji dla mięsa i wędlin
- koordynacja międzywydziałowa produkcji mięsa i wędlin
- kompleksowa organizacja produkcji w Oddziale Wędlin
- kontrola jakości gotowych produktów

Szkolenia i kursy

Akademia Zarządzania: pozycja lidera, rekrutacja, ocena pracownika, coaching
Profesjonalna postawa kupiecka
Mistrzowskie negocjacje kupieckie
Profesjonalne prezentacje
System HACCP

Edukacja

Logo
Podyplomowe Studium Polityki Marketingowej, studia podyplomowe
Szkoła Główna Handlowa w Warszawie
Logo
Technologia Żywności, magisterskie
Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Zainteresowania

Ekonomia, gospodarka, polityka

Grupy

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie
Szkoła Główna Handlowa w Warszawie
Szkoła Główna Handlowa w Warszawie