Języki
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Kupiec strategiczny mięsa, drobiu i wędlin
- kreowanie strategii i polityki zakupowej działu Meat
- negocjacje rocznych kontraktów handlowych
- negocjacje bieżących cen zakupu
- tworzenie wewnętrznych procedur zakupowych
- weryfikacja i pozyskiwanie nowych dostawców
- utrzymywanie relacji z dostawcami
- współpraca z klientami wewnętrznymi spółki
- koordynacja projektów przetargowych na zakup produktów
- negocjacje rocznych kontraktów handlowych
- negocjacje bieżących cen zakupu
- tworzenie wewnętrznych procedur zakupowych
- weryfikacja i pozyskiwanie nowych dostawców
- utrzymywanie relacji z dostawcami
- współpraca z klientami wewnętrznymi spółki
- koordynacja projektów przetargowych na zakup produktów
Dyr.handlu i marketingu ;Dyr. produkcji; Mistrz produkcji; Inspektor kontroli jakości
Zakłady Mięsne w Krakowie
- organizacja kanałów dystrybucji dla mięsa i wędlin
- koordynacja międzywydziałowa produkcji mięsa i wędlin
- kompleksowa organizacja produkcji w Oddziale Wędlin
- kontrola jakości gotowych produktów
- koordynacja międzywydziałowa produkcji mięsa i wędlin
- kompleksowa organizacja produkcji w Oddziale Wędlin
- kontrola jakości gotowych produktów
Szkolenia i kursy
Akademia Zarządzania: pozycja lidera, rekrutacja, ocena pracownika, coaching
Profesjonalna postawa kupiecka
Mistrzowskie negocjacje kupieckie
Profesjonalne prezentacje
System HACCP
Profesjonalna postawa kupiecka
Mistrzowskie negocjacje kupieckie
Profesjonalne prezentacje
System HACCP
Edukacja
Zainteresowania
Ekonomia, gospodarka, polityka