Marek Tadeusz Kwaśny

Technolog Mięsa w zakładzie przetwórstwa mięsnego - tłumacz branżowy języka angielskiego
Środa Wielkopolska, wielkopolskie

Umiejętności

Praca w zespole MS Office Prawo jazdy kat B praca fizyczna

Języki

angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Zakłady Mięsne Biernacki
Brygadzista magazynu poubojowego
Logo
Technolog
Hand-Mięs Polowczyk
1. Dbałość o proces produkcyjny i jego powtarzalność
2. Wprowadzanie nowych produktów
3. Prowadzenie dokumentacji technologicznej HACCP, GHP, GMP, BRC.
Sokołów S.A.
Specjalista ds. rozbioru wieprzowego
1. Ustalanie wielkości rozbioru
2. Zarządzanie i dyspozycja planem rozbioru
3. Konsultacje ze strony technologicznej z działem produkcji
4. Dokumentacja HACCP, GHP, GMP, BRC.
Sokołów S.A.
Technolog Mięsa na rozbiorze wieprzowym
1. Kontrola jakości wykrawanych elementów
2.Analiza uzysków
3.Okresowa weryfikacja wskażników uzysku
4.Tłumacz i opiekun pracowników obcojęzycznych (j. angielski komunikatywny)
5.Kontrola i weryfikacja systemu HACCP, GHP, GMP, BRC na dziale rozbioru
Logo
Kontroler jakości
Zakłady mięsne Danish Crown Sp. z o.o. w Kole
1. Kontrolowanie i nadzór nad produktem w procesie produkcyjnym
2. Kontrolowanie i nadzór nad pracownikami przestrzegania zasad HACCP
Sokołów S.A.
Technolog ds wołowiny

Szkolenia i kursy

1. Pełnomocnik ds HACCP.
2. Auditowanie systemu HACCP - auditor wewnętrzny.
3. Certificate telc English level A1 (kontynuuję naukę na poziomie A2)

Edukacja

Logo
Technologia Żywności i Żywienia Człowieka, magisterskie
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

Specjalizacje

Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Produkcja
Technologia

Zainteresowania

Sport, książki przygodowe, nauka języków obcych, systemy operacyjne z rodziny Open Source - Linux, komputery, muzyka, jazda na rowerze, luźno pojęta kulturystyka :)