Marcin Woźniak
Manager ds. Win North Coast S.A
Warszawa,
mazowieckie
Języki
angielski
podstawowy
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Kierownik ds.rozwoju firmy
Cantina Wine Direct
Winiarnia Cantina Wine Direct.
Warszawa, ul. Kabacki Dukt 8 lok 4
Stanowisko: Kierownik ds. Rozwoju Firmy
Zakres obowiązków:
- ukształtowanie profilu i struktury firmy
- negocjacja umów i asortymentu z importerami win
- nadzór i szkolenie pracowników
(techniki sprzedażowe i wiedza na temat wina)
- aktualizacja asortymentu
- pozyskiwanie odbiorców hurtowych
- prowadzenie degustacji zamkniętych
- tworzenie planów marketingowych
- stała współpraca z działem księgowości
Warszawa, ul. Kabacki Dukt 8 lok 4
Stanowisko: Kierownik ds. Rozwoju Firmy
Zakres obowiązków:
- ukształtowanie profilu i struktury firmy
- negocjacja umów i asortymentu z importerami win
- nadzór i szkolenie pracowników
(techniki sprzedażowe i wiedza na temat wina)
- aktualizacja asortymentu
- pozyskiwanie odbiorców hurtowych
- prowadzenie degustacji zamkniętych
- tworzenie planów marketingowych
- stała współpraca z działem księgowości
Menager kawiarni
Almi Cafe, Galeria Mokotów
Zakres obowiązków:
- podtrzymywanie najwyższych standardów obsługi Klienta
(prowadzenie szkoleń sprzedażowych i produktowych dla Pracowników)
- organizacja pracy sześcioosobowego zespołu ludzi
- aktualizacja menu oraz wprowadzanie nowatorskich
pomysłów w zakresie propozycji sezonowych
- praca nad wystrojem wnętrza
- pozyskiwanie nowych pracowników
- bieżąca współpraca z Przedstawicielami Handlowymi
- koordynacja oraz opieka nad kwestiami formalnymi związanymi z istnieniem lokalu (zezwolenia ,realizacja przebudowy i modernizacji oraz wszelkie inne kwestie administracyjne)
- rozliczenia z Działem Księgowości i Działem Personalnym
- realizacja targetów sprzedażowych
- podtrzymywanie najwyższych standardów obsługi Klienta
(prowadzenie szkoleń sprzedażowych i produktowych dla Pracowników)
- organizacja pracy sześcioosobowego zespołu ludzi
- aktualizacja menu oraz wprowadzanie nowatorskich
pomysłów w zakresie propozycji sezonowych
- praca nad wystrojem wnętrza
- pozyskiwanie nowych pracowników
- bieżąca współpraca z Przedstawicielami Handlowymi
- koordynacja oraz opieka nad kwestiami formalnymi związanymi z istnieniem lokalu (zezwolenia ,realizacja przebudowy i modernizacji oraz wszelkie inne kwestie administracyjne)
- rozliczenia z Działem Księgowości i Działem Personalnym
- realizacja targetów sprzedażowych
Manager klubu i restauracji
- organizacja pracy zespołu dwudziestoosobowego
- tworzenie propozycji imprez weekendowych
(współpraca z didżejami, zespołami i artystami estradowymi)
- organizacja cyklicznych wernisaży (grafika, fotografia, malarstwo)
- tworzenie karty menu ( współpraca z Szefami Kuchni)
- rekrutacja i szkolenie Personelu
- tworzenie propozycji imprez weekendowych
(współpraca z didżejami, zespołami i artystami estradowymi)
- organizacja cyklicznych wernisaży (grafika, fotografia, malarstwo)
- tworzenie karty menu ( współpraca z Szefami Kuchni)
- rekrutacja i szkolenie Personelu
Szkolenia i kursy
- obsługa kas fiskalnych
- liczne szkolenia sprzedażowe
- szkolenia produktowe
- szkolenie z barystyki
- szkolenie somelierskie (wina i herbaty)
- liczne szkolenia sprzedażowe
- szkolenia produktowe
- szkolenie z barystyki
- szkolenie somelierskie (wina i herbaty)
Edukacja
Specjalizacje
Obsługa klienta
Marketing/Reklama/Media
Zainteresowania
- gastronomia
- kulturystyka (czynnie)
- zdrowa żywność
- nauka o winie
- architektura
- kulturystyka (czynnie)
- zdrowa żywność
- nauka o winie
- architektura
Inne
- biegła obsługa pakietu Ms Office i Internetu
- biegła obsługa programy Corel
- obsługa kas fiskalnych i urządzeń biurowych
- obsługa programu GastroSzef
- obsługa programu WF-Mag
- obsługa wszelkich urządzeń barowych
- doskonała znajomość branży gastronomicznej
- bardzo dobra znajomość win
- rozległe kontakty z firmami gastronomicznymi
- komunikatywność
- umiejętność pracy w zespole
- asertywność
- odporność na stres
- referencje na życzenie
- prawo jazdy kat.B
- kreatywność
- predyspozycje kierownicze
- biegła obsługa programy Corel
- obsługa kas fiskalnych i urządzeń biurowych
- obsługa programu GastroSzef
- obsługa programu WF-Mag
- obsługa wszelkich urządzeń barowych
- doskonała znajomość branży gastronomicznej
- bardzo dobra znajomość win
- rozległe kontakty z firmami gastronomicznymi
- komunikatywność
- umiejętność pracy w zespole
- asertywność
- odporność na stres
- referencje na życzenie
- prawo jazdy kat.B
- kreatywność
- predyspozycje kierownicze
Grupy
Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania
Uczelnia powstała w 1996 roku z inicjatywy Prezesa Polskiej Akademii Nauk. Uczelnia jest członkiem KRASP (Konferencji Rektorów Akademickich Szkół Polskich), jako jedna z dziewięciu szk&o
Fitness & Kulturystyka
Grupa dla ludzi związanych zawodowo z branżą fitness, wellness, kulturystyka... Także dla pasjonatów
Kuchnia włoska. La Cucina Italiana.
Makaron, makaron i jeszcze raz makaron. Ale nie tylko, sprawdź jak wspaniały jest ten świat!
Savoir-vivre, czyli sztuka życia
Umiejętność postępowania w życiu i radzenia sobie w każdej sytuacji.
Slow Food
Chronimy swojego prawa do smaku i dzielimy się nim na wszelkie sposoby. Definiujemy SF po swojemu, rozszerzamy go o wszelkie idee zgodne z jego duchem i przynoszące nam korzyści. Mniam!
Świat Wina
Wino... to nie tylko napój, to także temat rozmów, styl życia. Zapraszam miłośników tego trunku. Rozmawiajmy o winie, polecajmy sobie wina, uczmy się.