Marcin Witczak

z-ca szefa kuchni, Restauracja \"Pod Aniołami\"

Doświadczenie zawodowe

Logo
Szef kuchni
Hotel "Europa" SOPOT
Tworzenie karty menu
Dbanie o kuchnie
Nadzór nad personelem
Obsługa gościa hotelowego
I wiele innych rzeczy.
Logo
z-ca szefa kuchni
Restauracja "Pod Aniołami"
Logo
Doradca kulinarny
Praca własna
Firma moja zajmuje się pomocą w realizowaniu planów kulinarnych na rynku całej polski.
Pomagam dobrać personel i przeszkolić go w danym zakresie jego pracy i obowiązków. W ofercie mojej firmy są szkolenia prywatne odbywające się w domu u zleceniodawcy np: pomoc lub nauka gotowania dla całej rodziny lub też żon czy mężów chcących zrobić niespodziankę drugiej połówce; imprezy plenerowe z Cateringiem; Organizacja konkursów i pokazów kulinarnych w rejonie Trójmiasto i Warmia i Mazury.
Od niedawna też dołączył do nas znawca win, który również szkoli i pomaga w doborze wina do poszczególnej potrawy i imprezy.
Zapraszam do współpracy wszystkich chętnych chcących się czegoś nauczyć lub dowiedzieć więcej o kuchni lub winach.

Marcin Witczak
witczakmarcin@wp.pl
tel. 793660350 694045142

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia