Marcin Koźbiał

Właściciel - Agencja reklamowo-eventowa MIAMI DESIGN

Wypowiedzi

  • Marcin Koźbiał
    Wpis na grupie Warszawa w temacie LOKALE DLA NIEPALĄCYCH
    11.11.2009, 10:22

    Zapraszam do mnie:)

    Restauracja " U BARSSA" Rynek Starego Miasta 12/14 w Warszawie

    http://ubarssa.pl

    Codziennie od 19 do 23 gra pianista

    Tylko w jednej sali odzielnej sali mozna zapalic papierosa,w pozostałej czesci lokalu jest calkowity zakaz palenia.

    pozdrawiam
    MarcinMarcin Koźbiał edytował(a) ten post dnia 11.11.09 o godzinie 10:22

  • Marcin Koźbiał
    Wpis na grupie Centrum Handlowe w temacie Porśba o pomoc < STOISKO W CENTRUM HANDLOWYM>
    28.04.2009, 12:44

    Witam zacne grono:)

    Chciałbym otworzyć niewielkie stoisko w centrum handlowycm w Warszawie.

    Poszuję więc osoby zajmującej się bezpośrednio najmem ,rekrutacją lub też weryfikacją wniosków.

    Jesli któś w Państwa jest w stanie pomóc w tym temacie,prosiłbym o kontakt.

    Z góry dzieuję i pozdrawiam
    Marcin Koźbiał

  • Marcin Koźbiał
    Wpis na grupie ABY POMÓC W 48 GODZIN w temacie CENTRUM HANDLOWE WARSZAWA STOISKO

    Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy ABY POMÓC W 48 GODZIN

  • Marcin Koźbiał
    Wpis na grupie ABY POMÓC W 48 GODZIN w temacie Poszukuję projektanta wnętrz

    Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy ABY POMÓC W 48 GODZIN

  • Marcin Koźbiał
    Wpis na grupie ABY POMÓC W 48 GODZIN w temacie Poszukuję projektanta wnętrz

    Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy ABY POMÓC W 48 GODZIN

  • Marcin Koźbiał
    Wpis na grupie Restauracja i Restauratorzy w temacie ZATRUDNIĘ MŁODYCH I ENERGICZNYCH KUCHARZY OD ZARAZ
    29.05.2008, 11:24

    Elegancka i kameralna restauracja "U Barssa" zatrudni od zaraz

    - młodych i energicznych kucharzy po szkole gastronomicznej

    -garmażera

    -kelnerów z doświadczeniem

    PRACA OD ZARAZ !!!!

    Wszelkie informacje :

    Marcin Koźbiał
    Manager Restauracji
    tel kom 502-254-180

  • Marcin Koźbiał
    Wpis na grupie Hotelarze i Gastronomowie w temacie Poszukuje kelnerów oraz kelnerek z doświadczeniem...
    15.04.2008, 12:05

    EKSKLUZYWA I KAMERALNA RESTAURACJA " U BARSSA " ,W ZWIAZKU Z OTWARCIEM OGRÓDKA LETNIEGO NA RYNKU STAREGO MIASTA POSZUKUJE KELNERÓW ORAZ KELNEREK.

    OFERUJEMY BARDZO DOGODNE WARUNKI PRACY ORAZ ATRAKCYJNE WYNAGRODZENIE

    PRACA W TRYBIE ZMIANOWYM TZW. 2/2 NA UMOWĘ ZLECENIE.

    WYNAGRODZENE : STAŁA PENSJA + NAPIWKI

    OCZEKUJEMY DOBREJ APARYCJI ORAZ DYSPOZYCYJNOSCI

    !!!!!!!WYMAGANE DOŚWIADCZENIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    WYMAGANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO

    WSZELKIE INFORMACJE UZYSKACIE PANSTWO W LOKALU LUB TELEFONICZNE

    POD NUMEREM TELEFONU 502254180

    ADRES :

    RESTAURACJA U BARSSA
    UL.RYNEK STAREGO MIASTA 14
    02-272 WARSZAWA
    TEL: 022-635-24-76

  • Marcin Koźbiał
    Wpis na grupie REKOMENDACJE (potrzebuje, polecam, oferuje) w temacie POSZUKUJE KELNERÓW/KELNEREK Z DOŚWIADCZENIEM

    Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy REKOMENDACJE (potrzebuje, polecam, oferuje)

  • Marcin Koźbiał
    Wpis na grupie first class w temacie ...a jakie macie ZEGARKI?
    31.03.2008, 11:53

    Parmigiani Fleurier

  • Marcin Koźbiał
    Wpis na grupie Hotelarze i Gastronomowie w temacie poszukuję do współracy
    27.03.2008, 19:21

    Restauracja "U Barssa" Rynek Starego Miasta 14 w Warszawie.

    Organizujemy kolacje,bankiety ,przyjęcia okolicznosciowe zapewniamy catering.

    http://ubarssa.pl

    pozdrawiam Marcin

  • Marcin Koźbiał
    Wpis na grupie Restauracja i Restauratorzy w temacie Restauracja " U Barssa " Menu świąteczne
    19.03.2008, 13:42

    Restauracja " U Barssa " życzy Państwu zdrowych ,wesołych oraz pogodnych Świąt Wielkanocnych.

    Zapraszamy także to zapoznania się z naszym nowym świątecznycm menu, zawierającym najznakomitsze tradycyjne polskie potrawy.

    Dania dostępne są na miejscu w lokalu oraz na wynos.



    MENU WIELKANOCNE

    EASTER MENU

    Menu obowiązuje od 20.03.2008r do 25.03.2008r.
    Menu available from 20th March to 25th March


    PRZEKĄSKI ZIMNE:

    COLD STARTERS


    1)Jajka faszerowane..........................................15 zl
    Eggs stuffed with tuna, ham and chive

    2)Jajka przepiórcze z kawiorem...............................30zł
    Partridge's eggs served with caviar

    3)Jajka w kopercie z łososia w towarzystwie sosu koperkowego...22zl
    Smoked salmon stuffed with eggs served with dill sauce

    4)Sałatka wielkanocna z jajkiem i szynką......................20zł
    Easter salad with egg and ham

    5)Schab z morelami w galarecie................................25zł
    Pork stuffed with apricot in galantine

    6)Indyk w maladze.............................................25zł
    Turkey in malaga

    7)Cielęcina w sosie ziołowym..................................26zł
    Veal in herbs sauce


    8)Kaczka na żurawinie z melonem...............................27zł
    Duck served with cranberries and melon

    9)Roladki z łososia w towarzystwie świeżego ogórka i kopru........................................................22zł Salmon rolls served with fresh cucumber and dill

    10)Sałatka kalafiorowo-jajeczna.....................................................20zł Salad with cauliflower and eggs

    11)Ryba faszerowana w galarecie.....................................................25zł
    Fish in galantine

    12)Mini galantyna z kurczaka.................................18zł
    Chicken in galantine


    ZUPY
    SOUPS

    1)Wielkanocny barszcz biały .................................12zł
    Old polish style soup



    DANIA GŁÓWNE
    MAIN COURSE


    1)Kaczka pieczona z jabłkiem, podawana z modrą kapustą, ziemniakami i sosem żurawinowym...............................59zł

    Roasted duck with apple, served with cole cabbage, potatoes and cranberries sauce

    2)Pierś kurczaka po polsku z sosem majerankowym podawana z ziemniakami warzywami.........................................49zł
    Polish style chicken breast in marjoram sauce served with potatoes and vegetables

    3)Schab w sosie myśliwskim podawany z ziemniakami i warzywami......................................................49zł
    Pork in hunter style served with potatoes and vegetables.

    4)Polędwica wołowa owinięta boczkiem podawana z suszonymi owocami i gratine ziemniaczane................................65zł
    Grilled tenderloin steak in bacon served with dry fruits and potatoes gratine




    DESERY
    DESSERTS


    1)Sernik wielkanocny..........................................25zł
    „Easter cheesecake”


    2)Strudel jabłkowy z sosem toffi..............................25zł
    Apple strudel with toffee

  • Marcin Koźbiał
    Wpis na grupie Kuchnie świata w temacie Restauracja " U Barssa" MENU ŚWIĄTECZNE

    Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy Kuchnie świata

  • Marcin Koźbiał
    Wpis na grupie Strefa VIP w temacie poszukiwany Moderator Grupy "STREFA VIP"

    Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy Strefa VIP

Dołącz do GoldenLine

Oferty pracy

Sprawdź aktualne oferty pracy

Aplikuj w łatwy sposób

Aplikuj jednym kliknięciem

Wyślij zaproszenie do