Wypowiedzi
-
Zapraszam do mnie:)
Restauracja " U BARSSA" Rynek Starego Miasta 12/14 w Warszawie
http://ubarssa.pl
Codziennie od 19 do 23 gra pianista
Tylko w jednej sali odzielnej sali mozna zapalic papierosa,w pozostałej czesci lokalu jest calkowity zakaz palenia.
pozdrawiam
MarcinMarcin Koźbiał edytował(a) ten post dnia 11.11.09 o godzinie 10:22 -
Witam zacne grono:)
Chciałbym otworzyć niewielkie stoisko w centrum handlowycm w Warszawie.
Poszuję więc osoby zajmującej się bezpośrednio najmem ,rekrutacją lub też weryfikacją wniosków.
Jesli któś w Państwa jest w stanie pomóc w tym temacie,prosiłbym o kontakt.
Z góry dzieuję i pozdrawiam
Marcin Koźbiał -
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy ABY POMÓC W 48 GODZIN
-
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy ABY POMÓC W 48 GODZIN
-
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy ABY POMÓC W 48 GODZIN
-
Elegancka i kameralna restauracja "U Barssa" zatrudni od zaraz
- młodych i energicznych kucharzy po szkole gastronomicznej
-garmażera
-kelnerów z doświadczeniem
PRACA OD ZARAZ !!!!
Wszelkie informacje :
Marcin Koźbiał
Manager Restauracji
tel kom 502-254-180 -
EKSKLUZYWA I KAMERALNA RESTAURACJA " U BARSSA " ,W ZWIAZKU Z OTWARCIEM OGRÓDKA LETNIEGO NA RYNKU STAREGO MIASTA POSZUKUJE KELNERÓW ORAZ KELNEREK.
OFERUJEMY BARDZO DOGODNE WARUNKI PRACY ORAZ ATRAKCYJNE WYNAGRODZENIE
PRACA W TRYBIE ZMIANOWYM TZW. 2/2 NA UMOWĘ ZLECENIE.
WYNAGRODZENE : STAŁA PENSJA + NAPIWKI
OCZEKUJEMY DOBREJ APARYCJI ORAZ DYSPOZYCYJNOSCI
!!!!!!!WYMAGANE DOŚWIADCZENIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WYMAGANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO
WSZELKIE INFORMACJE UZYSKACIE PANSTWO W LOKALU LUB TELEFONICZNE
POD NUMEREM TELEFONU 502254180
ADRES :
RESTAURACJA U BARSSA
UL.RYNEK STAREGO MIASTA 14
02-272 WARSZAWA
TEL: 022-635-24-76 -
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy REKOMENDACJE (potrzebuje, polecam, oferuje)
-
Parmigiani Fleurier
-
Restauracja "U Barssa" Rynek Starego Miasta 14 w Warszawie.
Organizujemy kolacje,bankiety ,przyjęcia okolicznosciowe zapewniamy catering.
http://ubarssa.pl
pozdrawiam Marcin -
Restauracja " U Barssa " życzy Państwu zdrowych ,wesołych oraz pogodnych Świąt Wielkanocnych.
Zapraszamy także to zapoznania się z naszym nowym świątecznycm menu, zawierającym najznakomitsze tradycyjne polskie potrawy.
Dania dostępne są na miejscu w lokalu oraz na wynos.
MENU WIELKANOCNE
EASTER MENU
Menu obowiązuje od 20.03.2008r do 25.03.2008r.
Menu available from 20th March to 25th March
PRZEKĄSKI ZIMNE:
COLD STARTERS
1)Jajka faszerowane..........................................15 zl
Eggs stuffed with tuna, ham and chive
2)Jajka przepiórcze z kawiorem...............................30zł
Partridge's eggs served with caviar
3)Jajka w kopercie z łososia w towarzystwie sosu koperkowego...22zl
Smoked salmon stuffed with eggs served with dill sauce
4)Sałatka wielkanocna z jajkiem i szynką......................20zł
Easter salad with egg and ham
5)Schab z morelami w galarecie................................25zł
Pork stuffed with apricot in galantine
6)Indyk w maladze.............................................25zł
Turkey in malaga
7)Cielęcina w sosie ziołowym..................................26zł
Veal in herbs sauce
8)Kaczka na żurawinie z melonem...............................27zł
Duck served with cranberries and melon
9)Roladki z łososia w towarzystwie świeżego ogórka i kopru........................................................22zł Salmon rolls served with fresh cucumber and dill
10)Sałatka kalafiorowo-jajeczna.....................................................20zł Salad with cauliflower and eggs
11)Ryba faszerowana w galarecie.....................................................25zł
Fish in galantine
12)Mini galantyna z kurczaka.................................18zł
Chicken in galantine
ZUPY
SOUPS
1)Wielkanocny barszcz biały .................................12zł
Old polish style soup
DANIA GŁÓWNE
MAIN COURSE
1)Kaczka pieczona z jabłkiem, podawana z modrą kapustą, ziemniakami i sosem żurawinowym...............................59zł
Roasted duck with apple, served with cole cabbage, potatoes and cranberries sauce
2)Pierś kurczaka po polsku z sosem majerankowym podawana z ziemniakami warzywami.........................................49zł
Polish style chicken breast in marjoram sauce served with potatoes and vegetables
3)Schab w sosie myśliwskim podawany z ziemniakami i warzywami......................................................49zł
Pork in hunter style served with potatoes and vegetables.
4)Polędwica wołowa owinięta boczkiem podawana z suszonymi owocami i gratine ziemniaczane................................65zł
Grilled tenderloin steak in bacon served with dry fruits and potatoes gratine
DESERY
DESSERTS
1)Sernik wielkanocny..........................................25zł
„Easter cheesecake”
2)Strudel jabłkowy z sosem toffi..............................25zł
Apple strudel with toffee -
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy Kuchnie świata
-
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy Strefa VIP