Marcin Fijka

Kucharz samodzielny, chef the partie/ sous chef
Warszawa, mazowieckie

Języki

angielski
podstawowy
polski
podstawowy
rosyjski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Brasserie Warszawska
Logo
Qchnia Artystyczna
Logo
R20
Logo
Sofitel Warsaw Victoria
Logo
Restauracja Poezja
Logo
Bistro de Paris
Logo
chef the partie gril
Brasserie Warszawska
prep, servis,
Likus Concept Store
chef the partie przystawki i pasty
produkcja, servis
Logo
chef the parti miesa/gril
Qchnia Artystyczna Marta Gessler
prep,servis, wydawka
Logo
chef the parti wydawka/ gorąca
Bistro The Paris Michel Moran
wszystko z ciepłej
Logo
chef the parti gorąca/ gril
R20
wszystko
Logo
chef the partie wszystkie sekcje
Poezja
wszystko

Szkolenia i kursy

haccp, bhp,

Edukacja

Logo
Hotelerstwo i gastronomia, licencjackie
Wyższa Szkoła Hotelarstwa, Gastronomii i Turystyki w Warszawie
Logo
, doktorat
WSHGIT chodakowska

Zainteresowania

kulinarne eksperymenty, muzyka( rock, punk, rege, elektro, klasyczna) rower, łuk, wędkarstwo, jazda konna, myślistwo, łucznictwo