Doświadczenie zawodowe
Asystent Menedżera Restauracji
- Nadzór nad jakością produkcji posiłków dla pracowników,
- Sporządzanie kosztorysów i dziennej analizy kosztów,
- Zamawianie towarów i produktów do produkcji posiłków
- Organizacja pracy podległego personelu,
- Kontrola przestrzegania zasad higienicznych,
- Dbanie o najwyższe standardy obsługi klienta.
- Sporządzanie kosztorysów i dziennej analizy kosztów,
- Zamawianie towarów i produktów do produkcji posiłków
- Organizacja pracy podległego personelu,
- Kontrola przestrzegania zasad higienicznych,
- Dbanie o najwyższe standardy obsługi klienta.
Kierownik Sklepu
LEDI SP. Z O.O., z siedzibą we Wrocławiu, ul. Komandorska 147. (miejsce pracy: 32 – 800 Brzesko, ul.
- Zapewnienie sprawnego funkcjonowania sklepu.
- Kierowanie ekipą i organizacja pracy sklepu.
- Przestrzeganie standardów firmy w zakresie obsługi klienta, zapewnienie wykonania zarządzeń i zaleceń wydawanych przez dyrektora.
- Kontrola i nadzór nad prawidłowością gospodarki rozliczeniowo – finansowej placówki.
- Rzetelne i odpowiedzialne prowadzenie zgodnie z Kodeksem Pracy list obecności, ewidencji czasu pracy, ewidencji urlopów wypoczynkowych itp.
- Przestrzeganie obowiązujących przepisów oraz wewnętrznych procedur i zarządzeń.
- Kierowanie ekipą i organizacja pracy sklepu.
- Przestrzeganie standardów firmy w zakresie obsługi klienta, zapewnienie wykonania zarządzeń i zaleceń wydawanych przez dyrektora.
- Kontrola i nadzór nad prawidłowością gospodarki rozliczeniowo – finansowej placówki.
- Rzetelne i odpowiedzialne prowadzenie zgodnie z Kodeksem Pracy list obecności, ewidencji czasu pracy, ewidencji urlopów wypoczynkowych itp.
- Przestrzeganie obowiązujących przepisów oraz wewnętrznych procedur i zarządzeń.
Zastępca Kierownika Sklepu
- Organizowanie sprzedaży i dążenie do jej zwiększenia.
- Zapewnienie dostępności całego asortymentu.
- Dbanie o należyty stan sklepu i jego otoczenia.
- Organizowanie i nadzorowanie pracy załogi sklepu z zachowaniem obowiązujących przepisów, w tym przepisów prawa pracy, BHP, i PPoż.
- Planowanie, ewidencjonowanie i rozliczanie czasu pracy własnego i podległego personelu.
- Szkolenie pracowników zgodnie z wewnętrznymi programami szkoleń
- Kontrola zgodności działań pracowników z przekazywanymi poleceniami i zasadami firmowymi.
- Prowadzenie dokumentacji księgowej i personalnej związanej z działalnością sklepu
- Przestrzeganie obowiązujących przepisów oraz wewnętrznych procedur i zarządzeń.
- Zapewnienie dostępności całego asortymentu.
- Dbanie o należyty stan sklepu i jego otoczenia.
- Organizowanie i nadzorowanie pracy załogi sklepu z zachowaniem obowiązujących przepisów, w tym przepisów prawa pracy, BHP, i PPoż.
- Planowanie, ewidencjonowanie i rozliczanie czasu pracy własnego i podległego personelu.
- Szkolenie pracowników zgodnie z wewnętrznymi programami szkoleń
- Kontrola zgodności działań pracowników z przekazywanymi poleceniami i zasadami firmowymi.
- Prowadzenie dokumentacji księgowej i personalnej związanej z działalnością sklepu
- Przestrzeganie obowiązujących przepisów oraz wewnętrznych procedur i zarządzeń.
Kierownik Sklepu spoż.-przemysł.
Zapewnienie sprawnego funkcjonowania sklepu, kierowanie ekipą i organizacja pracy sklepu. Przestrzeganie standardów firmy w zakresie obsługi klienta, zapewnienie wykonania zarządzeń i zaleceń wydawanych przez dyrektora. Kontrola i nadzór nad prawidłowością gospodarki rozliczeniowo – finansowej placówki, rzetelne i odpowiedzialne prowadzenie zgodnie z Kodeksem Pracy: list obecności, ewidencji czasu pracy, ewidencji urlopów wypoczynkowych oraz zwolnień lekarskich. Organizowanie, przygotowywanie i prowadzenie pracy w sposób zabezpieczający przed wypadkami.
Kierownik ds. Kontroli Zapasów
Zarządzanie zespołem, szkolenie i wspieranie go w wykonywaniu zadań w celu utrzymania ustalonego poziomu zapasów w sklepie i zachowania ekspozycji produktów zgodnej ze standardami firmy. Dostarczanie prawidłowych danych do systemu kontroli zapasów w oparciu o które będą wyliczane zamówienia. Dbanie o dostępność towarową na sklepie. Przeprowadzanie inwentaryzacji cząstkowych w celu zapewnienia odpowiednich stanów systemowych, utrzymywanie standardów ekspozycji i procedur dotyczących planowania powierzchni i asortymentu. Dbanie o rozwój podlegających pracowników w celu osiągania przez nich wysokich standardów operacyjnych.
Opiekun KLienta
Kompleksowa obsługa klienta, zawieranie umów lokat terminowych złotowych i dewizowych, doradzanie w wyborze produktu, przyjmowanie dokumentacji od klienta, sporządzanie dokumentacji potrzebnej do kredytowania lub lokowania środków finansowych, udzielanie kredytów gotówkowych i konsolidacyjnych, monitorowanie spłacania pożyczek, pomoc w rozwiązywaniu problemów z terminową spłatą pożyczek.
Kasjer - dysponent
SKOK im. E. Kwiatkowskiego
Obsługa klienta (wpłaty i wypłaty członkowskie), zawieranie umów lokat terminowych, sporządzanie raportu kasowego, prowadzenie rozmów z klientami w zakresie przedstawiania oferty SKOK Kwiatkowskiego, doradzanie w wyborze produktu, przyjmowanie dokumentacji od klienta, sporządzanie dokumentacji potrzebnej do kredytowania lub lokowania środków finansowych, udzielanie pożyczek zgodnie z procedurami SKOK Kwiatkowskiego w ramach posiadanego pełnomocnictwa (15000 zł), monitorowanie spłacania pożyczek, pomoc w rozwiązywaniu problemów z terminową spłatą pożyczek. Praca na stanowisku kierownika oddziału (zastępstwo).
Szkolenia i kursy
21.02.2008 r. do 22.02.2008 r. – Kurs – „KASJER ZŁOTÓWKOWY I WALUTOWY”-KRAKOWSKA AGENCJA SZKOLEŃ BANKOWYCH EDUKACJI I BIZNESU S.C.;20.03.2004 r. – Kurs kasjera pieniędzy polskich-FUNDACJA NA RZECZ POLSKICH ZWIĄZKÓW KREDYTOWYCH W SOPOCIE;Szkolenia wewnętrzne z produktów bankowych będących w ofercie Banku-GETIN NOBLE BANK S.A
Edukacja
Specjalizacje
Obsługa klienta
Finanse/Bankowość/Ubezpieczenia
Zainteresowania
Turystyka górska, sport (siatkówka, pływanie), turystyka rowerowa, rysowanie, literatura, rozwój osobisty, psychologia
Inne
Komunikatywność, bezkonfliktowość i łatwość nawiązywania kontaktów, umiejętność pracy w zespole, zaangażowanie w powierzone obowiązki, odpowiedzialność, kreatywność, zdolność szybkiego uczenia się, odporność na stres, gotowość do podejmowania nowych wyzwań, wysoka kultura osobista
Grupy
Dress Code czyli Etykieta Ubioru
Zasady dobierania odpowiedniego ubioru w sytuacjach biznesowych i nie tylko. Co wolno, a czego nie wypada założyć?
Przedsiębiorczość
Przedsiębiorcy, osoby przedsiębiorcze, współpraca biznesowa, przyjaciele biznesowi, rozwój osobisty i firmowy, pomoc, dotacje, biznesplany. Przedsiębiorczość