Umiejętności
zarządzanie zmianą
rekrutacja
Zarządzanie zespołem
zaopatrzenie
Obsługa klienta
Zarządzanie Sprzedażą
Prawo jazdy kat B
relacje z Klientami
otwartość na nowe wyzwania
Planowanie budżetu, kontrola kosztów
Prawo jazdy kat. A
Szybkość w przyswajaniu nowej wiedzy i umiejętności
Tworzenie analiz i raportów
dostosowywanie się do dynamicznie zmieniających się warunków
Raportowanie i analizy
Analiza P & L
Języki
angielski
dobry
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Kierownik Pracowni Punktu Przyjęcia materiału Medycznego Laboratorium Mikrobiologii
- Koordynacja funkcjonowania Pracowni punktu przyjęcia materiału Mydycznego Laboratorium Mikrobiologii;
- Kierowanie zespołem pracowników, tworzenie harmonogramu pracy;
- Podejmowanie działań usprawniających pracę Pracowni poprzez stałą współpracę z przełożonymi, kierownikami innych pracowni, działem handlowym, działem jakości i oddziałem kurierskim
- Znajomość procedury zintegrowanego systemu zarządzania i wykorzystywanie jej do nadzoru nad niezgodnościami oraz podejmowanie działań celem ich usunięcia
- Kierowanie zespołem pracowników, tworzenie harmonogramu pracy;
- Podejmowanie działań usprawniających pracę Pracowni poprzez stałą współpracę z przełożonymi, kierownikami innych pracowni, działem handlowym, działem jakości i oddziałem kurierskim
- Znajomość procedury zintegrowanego systemu zarządzania i wykorzystywanie jej do nadzoru nad niezgodnościami oraz podejmowanie działań celem ich usunięcia
Site Manager
- Prowadzenie stacji paliw zgodnie z procedurami i standardami Shell,
- Zapewnienie najwyższej jakości obsługi,
- Rekrutacja wykwalifikowanych i doświadczonych pracowników do wykonywania działalności,
- Zapewnienie ciągłości funkcjonowania stacji, poprzez zarządzanie gospodarką magazynową,
- Minimalizowanie kosztów poprzez efektywne gospodarowanie zasobami stacji przy jednoczesnej dbałości o wysoką jakość oferowanych usług,
- Koordynacja wszystkich obszarów funkcjonowania stacji,
- Ustalanie celów zespołowych i efektywne motywowanie podległych osób do ich osiągania,
- Tworzenie i realizacja wyznaczonego budżetu oraz odpowiedzialność za wyniki finansowe stacji.
- Zapewnienie najwyższej jakości obsługi,
- Rekrutacja wykwalifikowanych i doświadczonych pracowników do wykonywania działalności,
- Zapewnienie ciągłości funkcjonowania stacji, poprzez zarządzanie gospodarką magazynową,
- Minimalizowanie kosztów poprzez efektywne gospodarowanie zasobami stacji przy jednoczesnej dbałości o wysoką jakość oferowanych usług,
- Koordynacja wszystkich obszarów funkcjonowania stacji,
- Ustalanie celów zespołowych i efektywne motywowanie podległych osób do ich osiągania,
- Tworzenie i realizacja wyznaczonego budżetu oraz odpowiedzialność za wyniki finansowe stacji.
General Manager
- Zarządzanie restauracją zapewniające osiąganie założonych wyników finansowych
- Ustalanie celów zespołowych i efektywne motywowanie podległych osób do ich osiągania
- Planowanie i organizacja działań podległych pracowników
- Zapewnienie jakości w obszarach produkt, Gość, utrzymanie restauracji
- Współtworzenie budżetu restauracji oraz stała kontrola jego realizacji
- Monitoring i analiza trendów rynkowych oraz lokalnej konkurencji
- Stały kontakt z Gościem – badanie i analiza jego potrzeb
- Kreowanie i wdrażanie lokalnych działań promocyjnych
- Zapewnianie ciągłości dostaw
- Reprezentacja restauracji na zewnątrz
- Zapewnienie terminowych i rzetelnych rozliczeń okresowych
- Rekrutacja i szkolenie stanowiskowe nowych pracowników
- Znajomość i odpowiedzialność za przestrzeganie zasad BHP, HACCP, ppoż
- Ustalanie celów zespołowych i efektywne motywowanie podległych osób do ich osiągania
- Planowanie i organizacja działań podległych pracowników
- Zapewnienie jakości w obszarach produkt, Gość, utrzymanie restauracji
- Współtworzenie budżetu restauracji oraz stała kontrola jego realizacji
- Monitoring i analiza trendów rynkowych oraz lokalnej konkurencji
- Stały kontakt z Gościem – badanie i analiza jego potrzeb
- Kreowanie i wdrażanie lokalnych działań promocyjnych
- Zapewnianie ciągłości dostaw
- Reprezentacja restauracji na zewnątrz
- Zapewnienie terminowych i rzetelnych rozliczeń okresowych
- Rekrutacja i szkolenie stanowiskowe nowych pracowników
- Znajomość i odpowiedzialność za przestrzeganie zasad BHP, HACCP, ppoż
General Manager Assistant
- Zarządzanie restauracją i organizacja pracy podległego zespołu, zgodnie ze standardami sieci
- Utrzymanie wysokiego standardu oraz jakości świadczonych usług
- Realizacja celów sprzedażowych
- Motywowanie podległego zespołu
- Aktywne planowanie działań marketingowych, poprzez bieżące analizowanie rynku gastronomii, trendów i oczekiwań Gości
- Analiza i kontrola kosztów
- Budowanie przyjaznej atmosfery i pozytywnych relacji z gośćmi oraz pracownikami
- Udział w realizacji procesów rekrutacyjnych, wdrożeniowych i szkoleniowych personelu
- Znajomość i odpowiedzialność za przestrzeganie zasad BHP, HACCP, ppoż
- Utrzymanie wysokiego standardu oraz jakości świadczonych usług
- Realizacja celów sprzedażowych
- Motywowanie podległego zespołu
- Aktywne planowanie działań marketingowych, poprzez bieżące analizowanie rynku gastronomii, trendów i oczekiwań Gości
- Analiza i kontrola kosztów
- Budowanie przyjaznej atmosfery i pozytywnych relacji z gośćmi oraz pracownikami
- Udział w realizacji procesów rekrutacyjnych, wdrożeniowych i szkoleniowych personelu
- Znajomość i odpowiedzialność za przestrzeganie zasad BHP, HACCP, ppoż
Restaurant General Manager
- Zapewnienie satysfakcji wszystkim Gościom, poprzez stałe dostarczanie najwyższych standardów jakości, obsługi i czystości w Restauracji,
- Koordynacja wszystkich obszarów funkcjonowania restauracji (przeprowadzanie audytów Restauracji zgodnych z procedurami i standardami firmy)
- Minimalizowanie kosztów poprzez efektywne gospodarowanie zasobami Restauracji przy jednoczesnej dbałości o wysoką jakość oferowanych usług
- Udział w realizacji procesów rekrutacyjnych, wdrożeniowych i szkoleniowych personelu, przeprowadzanie certyfikacji pracowników,
- Tworzenie i realizacja wyznaczonego budżetu oraz odpowiedzialność za wyniki finansowe restauracji,
- Znajomość i odpowiedzialność za przestrzeganie zasad BHP, HACCP, ppoż,
- Kierowanie zespołem pracowników, tworzenie harmonogramu pracy, rozwój ich umiejętności i motywowanie do osiągania wysokich wyników,
- Koordynacja wszystkich obszarów funkcjonowania restauracji (przeprowadzanie audytów Restauracji zgodnych z procedurami i standardami firmy)
- Minimalizowanie kosztów poprzez efektywne gospodarowanie zasobami Restauracji przy jednoczesnej dbałości o wysoką jakość oferowanych usług
- Udział w realizacji procesów rekrutacyjnych, wdrożeniowych i szkoleniowych personelu, przeprowadzanie certyfikacji pracowników,
- Tworzenie i realizacja wyznaczonego budżetu oraz odpowiedzialność za wyniki finansowe restauracji,
- Znajomość i odpowiedzialność za przestrzeganie zasad BHP, HACCP, ppoż,
- Kierowanie zespołem pracowników, tworzenie harmonogramu pracy, rozwój ich umiejętności i motywowanie do osiągania wysokich wyników,
Kierownik restauracji
FP SPV Sp. z o.o.- Freshpoint
Nadzór nad funkcjonowaniem restauracji,
Dbałość o wysoką jakość świadczonych usług,
Zarządzanie podległym zespołem,
Odpowiedzialność za realizację założonych wyników,
Bieżące monitorowanie wyników sprzedaży,
Bieżące analizowanie rynku gastronomii, trendów i oczekiwań klientów,
Efektywna współpraca oraz kreowanie pozytywnej relacji z kadrą kierowniczą organizacji,
Weryfikacja działań konkurencji,
Przygotowywanie analiz i raportów sprzedażowych,
Dbałość o wysoką jakość świadczonych usług,
Zarządzanie podległym zespołem,
Odpowiedzialność za realizację założonych wyników,
Bieżące monitorowanie wyników sprzedaży,
Bieżące analizowanie rynku gastronomii, trendów i oczekiwań klientów,
Efektywna współpraca oraz kreowanie pozytywnej relacji z kadrą kierowniczą organizacji,
Weryfikacja działań konkurencji,
Przygotowywanie analiz i raportów sprzedażowych,
Product manager/ zastępca kierownika restauracji
FP SPV Sp. z o.o.- Freshpoint
-prowadzenie i rozliczanie zmian w Restauracji,
-zarządzanie personelem (koordynowanie i kontrola pracy, ustalanie grafików),
-odpowiedzialność za koszty sprzedaży Restauracji
-zarządzanie zamówieniami (zapewnienie ciągłości funkcjonowania Restauracji)
-budowanie i utrzymywanie długofalowych relacji z Klientami,
-planowanie i kontrolowanie kosztów działalności operacyjnej Restauracji,
-sporządzanie raportów oraz przygotowywanie dokumentacji dla księgowości.
-zarządzanie personelem (koordynowanie i kontrola pracy, ustalanie grafików),
-odpowiedzialność za koszty sprzedaży Restauracji
-zarządzanie zamówieniami (zapewnienie ciągłości funkcjonowania Restauracji)
-budowanie i utrzymywanie długofalowych relacji z Klientami,
-planowanie i kontrolowanie kosztów działalności operacyjnej Restauracji,
-sporządzanie raportów oraz przygotowywanie dokumentacji dla księgowości.
Szkolenia i kursy
1. Zarządzanie sobą w czasie i organizacja czasu pracy
2. Auditor wewnętrzny systemu HACCP z uwzględnieniem BRC v.7 i IFS v.6
3. Skuteczny sprzedawca
4. Auditor wewnętrzny systemu zarządzania w laboratoriach badawczych i wzorcujących wg PN-EC ISO/IEC 17025:2018-02
5. Zarządzanie zespołem ludzi
6. Profesjonalny manager
7. Szkolenie “Skuteczny manager”
8. Kurs bezpieczeństwa obsługi żywności ServSafe
9. Zasady diety bezglutenowej, wprowadzenie produktów bezglutenowych do restauracji
10. Zarządzanie czasem
2. Auditor wewnętrzny systemu HACCP z uwzględnieniem BRC v.7 i IFS v.6
3. Skuteczny sprzedawca
4. Auditor wewnętrzny systemu zarządzania w laboratoriach badawczych i wzorcujących wg PN-EC ISO/IEC 17025:2018-02
5. Zarządzanie zespołem ludzi
6. Profesjonalny manager
7. Szkolenie “Skuteczny manager”
8. Kurs bezpieczeństwa obsługi żywności ServSafe
9. Zasady diety bezglutenowej, wprowadzenie produktów bezglutenowych do restauracji
10. Zarządzanie czasem
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Obsługa klienta
Turystyka/Hotelarstwo/Katering
Sprzedaż
Zarządzanie sprzedażą
Zdrowie/Uroda/Rekreacja
Inne
Zainteresowania
Kino akcji; Literatura: twórczość Harlana Coben'a, thrillery medyczne Robina Cook'a, sensacje Roberta Crais'a; Motoryzacja;
Inne
- Prawo jazdy kat. A i B- aktywne,
- Książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych- aktualna,
- Obsługa systemów: Micros, POS i Manager, Sicom, MSPos, BOS, Seod
- Umiejętność szybkiego uczenia się, pracy samodzielnej, jak i zespołowej,
- Zaangażowanie w wykonywaną pracę oraz odporność na stres
- Książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych- aktualna,
- Obsługa systemów: Micros, POS i Manager, Sicom, MSPos, BOS, Seod
- Umiejętność szybkiego uczenia się, pracy samodzielnej, jak i zespołowej,
- Zaangażowanie w wykonywaną pracę oraz odporność na stres
Grupy
Szkolenia, konferencje, targi
Informacje o wydarzeniach biznesowych (targi, konferencje, szkolenia,wystawy i pozostałe imprezy).
Wrocław
Miejsce gdzie moga sie spotkac ludzie z Wroclawia oraz Ci ktorzy cenia to miasto. Ludzie tak niezwykli jak to miasto :)