Małgorzata Świderek

Lider Produkcji, NUTRICIA Zakłady Produkcyjne Sp. z o. o.
Opole, opolskie

Umiejętności

Microsoft Office Zarządzanie łańcuchem dostaw Prawo jazdy kat B Planowanie produkcji systemy MES Optymalizacja procesów praca w systemie SAP układanie grafików Zarządzanie produkcją Znajomość systemu HACCP w tym GMP i GHP

Języki

angielski
dobry
czeski
podstawowy
niemiecki
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

NUTRICIA Zakłady Produkcyjne Sp. z o. o.
Lider Produkcji
1. Aktywne uczestniczenie w tworzeniu, wdrażaniu oraz przestrzeganiu standardów i zasad systemów bezpieczeństwa i jakości.
2. Zpewnianie bezpiecznych warunków pracy w podległym zespole oraz organizacja pracy podległych prascowników.
3. Nadzorowanie prac firm zewnętrznych.
4. Nadzór nad produkcją wyrobów zgodnie z wymaganiami jakościowymi, egzekwowanie i przestrzeganie zasad zawartych w systemach: HACCP, GMP, ISO.
5. Kontrola nad terminową i ilościową realizacją planu produkcyjnego.
6. Uczestnictwo w projektach poprawiających bezpieczeństwo, efektywność pracy oraz optymalizujący i usprawniający proces produkcyjny.
7. Znajomość systemu SAP, MES, QAD.
Rossmann Supermarkety Drogeryjne Polska Sp z o.o.
asystent kierownika
1. Dbałość o dobre imię i prestiż firmy.
2. Fachowa i kulturalna obsługa klientów (doradzanie, informowanie, pomoc w wyborze towaru).
3. Pełnienie funkcji kierownika zmiany.
4. Sprawowanie nadzoru nad personelem sklepu.
5. Utrzymanie prawidłowego stanu zaopatrzenia sklepu.
6. Prawidłowe prowadzenie bieżącej dokumentacji sklepowej zgodnie z obowiązującymi procedurami.
McDonald's Polska
manager restauracji
1. Zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi procedurami.
2. Kierowanie zespołem pracowników w obszarach restauracji.
3 Sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji.
4. Wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami i procedurami.
5. Prowadzenie i dokumentowanie rozliczeń kasowych.
6. Układanie grafików pracowniczych.
7. Utrzymanie odpowiedniego stanu magazynowego poprzez zamawianie surowców u dostawców
8. Prace na wszystkich stanowiskach w obszarze produkcji (kuchnia, obsługa gości, prace porządkowe, prace magazynowe).

Szkolenia i kursy

- akademia lidera (marzec 2016)
- kurs operacyjny SMC (lipiec 2009)
- kurs 1szej pomocy

Edukacja

Logo
zarządzanie, studia podyplomowe
Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu
Logo
zarządzanie i marketing, licencjackie
Politechnika Opolska

Specjalizacje

Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Produkcja
Pracownicy produkcyjni
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Produkcja
Technologia

Zainteresowania

- sport
- muzyka

Inne

- uprawnienia na wózki widłowe
- uprawnienia SEP (D+E)
- prawo jazdy kat B
- uprawnienia ciśnieniowe