Umiejętności
Microsoft Office
Zarządzanie łańcuchem dostaw
Prawo jazdy kat B
Planowanie produkcji
systemy MES
Optymalizacja procesów
praca w systemie SAP
układanie grafików
Zarządzanie produkcją
Znajomość systemu HACCP w tym GMP i GHP
Języki
angielski
dobry
czeski
podstawowy
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Lider Produkcji
1. Aktywne uczestniczenie w tworzeniu, wdrażaniu oraz przestrzeganiu standardów i zasad systemów bezpieczeństwa i jakości.
2. Zpewnianie bezpiecznych warunków pracy w podległym zespole oraz organizacja pracy podległych prascowników.
3. Nadzorowanie prac firm zewnętrznych.
4. Nadzór nad produkcją wyrobów zgodnie z wymaganiami jakościowymi, egzekwowanie i przestrzeganie zasad zawartych w systemach: HACCP, GMP, ISO.
5. Kontrola nad terminową i ilościową realizacją planu produkcyjnego.
6. Uczestnictwo w projektach poprawiających bezpieczeństwo, efektywność pracy oraz optymalizujący i usprawniający proces produkcyjny.
7. Znajomość systemu SAP, MES, QAD.
2. Zpewnianie bezpiecznych warunków pracy w podległym zespole oraz organizacja pracy podległych prascowników.
3. Nadzorowanie prac firm zewnętrznych.
4. Nadzór nad produkcją wyrobów zgodnie z wymaganiami jakościowymi, egzekwowanie i przestrzeganie zasad zawartych w systemach: HACCP, GMP, ISO.
5. Kontrola nad terminową i ilościową realizacją planu produkcyjnego.
6. Uczestnictwo w projektach poprawiających bezpieczeństwo, efektywność pracy oraz optymalizujący i usprawniający proces produkcyjny.
7. Znajomość systemu SAP, MES, QAD.
asystent kierownika
1. Dbałość o dobre imię i prestiż firmy.
2. Fachowa i kulturalna obsługa klientów (doradzanie, informowanie, pomoc w wyborze towaru).
3. Pełnienie funkcji kierownika zmiany.
4. Sprawowanie nadzoru nad personelem sklepu.
5. Utrzymanie prawidłowego stanu zaopatrzenia sklepu.
6. Prawidłowe prowadzenie bieżącej dokumentacji sklepowej zgodnie z obowiązującymi procedurami.
2. Fachowa i kulturalna obsługa klientów (doradzanie, informowanie, pomoc w wyborze towaru).
3. Pełnienie funkcji kierownika zmiany.
4. Sprawowanie nadzoru nad personelem sklepu.
5. Utrzymanie prawidłowego stanu zaopatrzenia sklepu.
6. Prawidłowe prowadzenie bieżącej dokumentacji sklepowej zgodnie z obowiązującymi procedurami.
manager restauracji
1. Zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi procedurami.
2. Kierowanie zespołem pracowników w obszarach restauracji.
3 Sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji.
4. Wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami i procedurami.
5. Prowadzenie i dokumentowanie rozliczeń kasowych.
6. Układanie grafików pracowniczych.
7. Utrzymanie odpowiedniego stanu magazynowego poprzez zamawianie surowców u dostawców
8. Prace na wszystkich stanowiskach w obszarze produkcji (kuchnia, obsługa gości, prace porządkowe, prace magazynowe).
2. Kierowanie zespołem pracowników w obszarach restauracji.
3 Sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji.
4. Wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami i procedurami.
5. Prowadzenie i dokumentowanie rozliczeń kasowych.
6. Układanie grafików pracowniczych.
7. Utrzymanie odpowiedniego stanu magazynowego poprzez zamawianie surowców u dostawców
8. Prace na wszystkich stanowiskach w obszarze produkcji (kuchnia, obsługa gości, prace porządkowe, prace magazynowe).
Szkolenia i kursy
- akademia lidera (marzec 2016)
- kurs operacyjny SMC (lipiec 2009)
- kurs 1szej pomocy
- kurs operacyjny SMC (lipiec 2009)
- kurs 1szej pomocy
Edukacja
Specjalizacje
Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Produkcja
Pracownicy produkcyjni
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Produkcja
Technologia
Zainteresowania
- sport
- muzyka
- muzyka
Inne
- uprawnienia na wózki widłowe
- uprawnienia SEP (D+E)
- prawo jazdy kat B
- uprawnienia ciśnieniowe
- uprawnienia SEP (D+E)
- prawo jazdy kat B
- uprawnienia ciśnieniowe