Małgorzata Stępnik
Manager Generalny, Restauracje Krakowskie s.c.
Języki
angielski
biegły
włoski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Manager Generalny
Restauracje Krakowskie s.c.
kierowanie siecią restauracji, kontrola food costów, praca nad obniżaniem kosztów i
maksymalizowaniem zysków, planowanie i realizacja założonego budżetu, tworzenie nowej kultury organizacyjnej firmy od podstaw, prowadzenie zebrań z kierownikami poszczególnych placów, reklama sieci restauracji, dbanie o pozytywny wizerunek firmy wewnątrz i na zewnątrz, prowadzenie rekrutacji wewnętrznej i zewnętrznej, kontrola jakości, negocjacje z dostawcami i sieciami handlowymi, pozyskiwanie grup turystycznych, koordynacja nowych inwestycji (2 lokale w CH Bonarka City Center: Miyako Sushi, Taco Mexicano):
tworzenie harmonogramów prac budowlanych i wykończeniowych, nadzór nad tymi pracami, wybór wykonawców na podstawie wycen, realizacja założonego budżetu inwestycyjnego, szkolenia kadry kierowniczej, kontakt z działem finansowo-administracyjnym
maksymalizowaniem zysków, planowanie i realizacja założonego budżetu, tworzenie nowej kultury organizacyjnej firmy od podstaw, prowadzenie zebrań z kierownikami poszczególnych placów, reklama sieci restauracji, dbanie o pozytywny wizerunek firmy wewnątrz i na zewnątrz, prowadzenie rekrutacji wewnętrznej i zewnętrznej, kontrola jakości, negocjacje z dostawcami i sieciami handlowymi, pozyskiwanie grup turystycznych, koordynacja nowych inwestycji (2 lokale w CH Bonarka City Center: Miyako Sushi, Taco Mexicano):
tworzenie harmonogramów prac budowlanych i wykończeniowych, nadzór nad tymi pracami, wybór wykonawców na podstawie wycen, realizacja założonego budżetu inwestycyjnego, szkolenia kadry kierowniczej, kontakt z działem finansowo-administracyjnym
Kierownik zmiany restauracji i barów
4* Hotel Holiday Inn Glasgow City West (Szkocja)
kierowanie pracą zespołu kelnerów, ustalanie grafików i kontrola czasu pracy, rozliczanie zmiany
restauracji i baru, kontrola jakości wydawanych potraw, organizacja rezerwacji dla grup, organizacja zaplanowanych imprez
restauracji i baru, kontrola jakości wydawanych potraw, organizacja rezerwacji dla grup, organizacja zaplanowanych imprez
Szkolenia i kursy
NEGOCJACJE HANDLOWE
Kurs e-learnigng organizowany przez PART
KURS MANAGER GASTRONOMII
Kurs organizowany przez PART (skierowany do restauratorów i hotelarzy)
KURS MANAGER GASTRONOMII
Krakowska Szkoła Restauratorów
IELTS exam (egzamin z języka angielskiego, poziom 7 na 9
dostępnych zdawany w Glasgow, Szkocja)
HACCP
First Certificate in English ocena: B
Silver service
Liczne kursy i szkolenia dotycz grup turystycznych
Kurs e-learnigng organizowany przez PART
KURS MANAGER GASTRONOMII
Kurs organizowany przez PART (skierowany do restauratorów i hotelarzy)
KURS MANAGER GASTRONOMII
Krakowska Szkoła Restauratorów
IELTS exam (egzamin z języka angielskiego, poziom 7 na 9
dostępnych zdawany w Glasgow, Szkocja)
HACCP
First Certificate in English ocena: B
Silver service
Liczne kursy i szkolenia dotycz grup turystycznych
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Grupy
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Akademia Górniczo-Hutnicza to jedna z najlepszych i najbardziej renomowanych polskich uczelni, od lat zajmująca czołowe miejsca w rankingach szkół wyższych. Przoduje w dziedzinie nowocze