Małgorzata Jaczewska

Małgorzata Jaczewska

kierownik restauracji
Wyszków, mazowieckie

Doświadczenie zawodowe

PSS Społem
kierownik restauracji
-zarządzanie zespołem ludzi
-kontakty z klientami i dostawcami
-przygotowywanie i analiza dokumentów sprzedażowych
-wprowadzanie nowych potraw i ich receptur
-analiza rynku i konkurencji
-organizacja pracy poprzez tworzenie harmonogramu
PSS Społem
główny technolog ds. produkcji piekarskiej i gastronomii
-nadzór nad produkcją piekarską i gastronomią,
-opracowywanie receptur pieczywa, wyrobów cukierniczych oraz potraw,
-nadzór nad dokumentacją HACCP

Edukacja

Logo
technologia żywności i żywienie człowieka, mikrobiologia żywności, magisterskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Logo
technologia żywności i żywienie człowieka, biotechnologia mleka, inżynierskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Grupy

sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Praca w przemyśle spożywczym
Praca w przemyśle spożywczym
Grupa zrzeszająca pracowników przemysłu spożywczego