Języki
angielski
dobry
rosyjski
podstawowy
włoski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Technik Zapewnienia Jakości
- monitoring higieny linii produkcyjnych
- mikrobiologiczne badanie wody
- kontrola wstępna surowców oraz materiałów opakowaniowych
- przeprowadzanie testów jakościowych we wszystkich obszarach działania laboratorium,
- podejmowanie działań korygujących,
- sporządzanie raportów i analiz jakościowych
- członek zakładowego zespołu HACCP
- mikrobiologiczne badanie wody
- kontrola wstępna surowców oraz materiałów opakowaniowych
- przeprowadzanie testów jakościowych we wszystkich obszarach działania laboratorium,
- podejmowanie działań korygujących,
- sporządzanie raportów i analiz jakościowych
- członek zakładowego zespołu HACCP
staż - asystentka Dyrektora ds. Produkcji
- porządkowanie dokumentacji technologicznej
- prowadzenie szkoleń pracowników produkcyjnych z zakresu GMP/GHP
- prowadzenie szkoleń pracowników produkcyjnych z zakresu GMP/GHP
Szkolenia i kursy
▪Auditor wewnętrzny przemysłu spożywczego,TÜV SÜD Polska Sp. z o.o., egzamin
▪Pełnomocnik Jakości ISO 9001:2008, SGS, egzamin
▪"Praktyczna interpretacja wymagań IFS:2007, Bureau Veritas - certyfikat
▪"Praktyczna interpretacja wymagań ISO 9001:2008, Bureau Veritas - certyfikat
▪„Praktyczna interpretacja wymagań ISO 22000”, Bureau Veritas - certyfikat
▪„Winning Presentation. Jak prezentować, aby przekonać” - warsztaty
▪„Badania mikrobiologiczne wody pitnej”, Politechnika Łódzka – dyplom
▪„Aplikacja i interpretacja testów API”, bioMerieux Polska – certyfikat
▪„Oznaczanie oraz identyfikacja drobnoustrojów mających znaczenie w produkcji gazowanych napojów bezalkoholowych oraz rozlewanych w technologii aseptycznej”, Coca-Cola HBC Polska Sp. z o.o. – certyfikat
▪Szkolenie i egzamin „Audytor wewnętrzny systemów GMP/GHP, HACCP”, TÜV SÜD Polska Sp. z o.o. – certyfikat
▪Szkolenie i egzamin „Zintegrowany system zarządzania jakością (ISO 9001, HACCP)w przemyśle spożywczym”, Centrum Analityczne SGGW – certyfikat
▪„System zarządzania w laboratorium i jego akredytacja”, Centrum Analityczne SGGW – zaświadczenie
▪Pełnomocnik Jakości ISO 9001:2008, SGS, egzamin
▪"Praktyczna interpretacja wymagań IFS:2007, Bureau Veritas - certyfikat
▪"Praktyczna interpretacja wymagań ISO 9001:2008, Bureau Veritas - certyfikat
▪„Praktyczna interpretacja wymagań ISO 22000”, Bureau Veritas - certyfikat
▪„Winning Presentation. Jak prezentować, aby przekonać” - warsztaty
▪„Badania mikrobiologiczne wody pitnej”, Politechnika Łódzka – dyplom
▪„Aplikacja i interpretacja testów API”, bioMerieux Polska – certyfikat
▪„Oznaczanie oraz identyfikacja drobnoustrojów mających znaczenie w produkcji gazowanych napojów bezalkoholowych oraz rozlewanych w technologii aseptycznej”, Coca-Cola HBC Polska Sp. z o.o. – certyfikat
▪Szkolenie i egzamin „Audytor wewnętrzny systemów GMP/GHP, HACCP”, TÜV SÜD Polska Sp. z o.o. – certyfikat
▪Szkolenie i egzamin „Zintegrowany system zarządzania jakością (ISO 9001, HACCP)w przemyśle spożywczym”, Centrum Analityczne SGGW – certyfikat
▪„System zarządzania w laboratorium i jego akredytacja”, Centrum Analityczne SGGW – zaświadczenie
Edukacja
Specjalizacje
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Inne
Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
Znajomość MS Office
Prawo jazdy – kat. B
Znajomość MS Office
Prawo jazdy – kat. B
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
audyt
Audyt wewnętrzny i zewnętrzny, audyt wykorzystania środków UE, egzaminy i certyfikaty w audycie.
Dasz pracę
Grupa przeznaczona dla osób, które poszukują pracy i chcą w jednym miejscu poznać inne osoby, które są w podobnej sytuacji. Być może poprzez zaprezentowanie swojej kandydatury zaowocuje jakąś propozyc
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.
Zapewnienie Jakości
Celem grupy jest integracja środowiska związanego z Zapewnieiem Jakości i wymiana informacji z nim związanych
Zarządzanie Jakością
Grupa dla osób zawodowo zajmujących się zarządzaniem jakością (m.in. konsultantów, trenerów, pełnomocników ds. zarządzania jakością)