Magdalena Kubicka (Szwacka)

Kierownik hotelu, Hotel Nest ***
Słupca, wielkopolskie

Języki

angielski
dobry
francuski
dobry
migowy
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Kierownik hotelu
Hotel Nest ***
Logo
Kierownik Wesel - specjalista ds.organizacji imprez
Hotel Kosmowski ***
Logo
Account Catering Manager
Caad Catering
• Odpowiedzialność za pakiet usług gastronomicznych
• Szkolenia personelu restauracji + cateringowego
• Pozyskiwanie klientów
• Budowanie i podtrzymywanie długofalowych relacji biznesowych
• Organizacja oraz koordynacja przyjęć i eventów
• Realizacja planów sprzedażowych
Logo
Kierownik zmiany restauracji
Niku - Centrum rekreacji
• Prowadzenie restauracji
• Pozyskiwanie nowych klientów
• Rozliczenia przyjęć
• Organizacja, przygotowywanie i koordynacja przyjęć
• Inwentury
• Zamówienia towaru
• Układanie ofert gastronomicznych
• Szkolenia personelu restauracji
• Układanie grafików

Szkolenia i kursy

Efektywne strategie sprzedaży - negocjacje biznesowe - telefoniczna obsługa klienta - 2008-05

Kurs: Lydon House Catering - 2007-10

Francuski catering Lenôtre&International Services - 2006-10

Edukacja

Logo
Hotelarstwo i gastronomia, magisterskie
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Inne

Zainteresowania

Fotografia, muzyka

Grupy

Hotel & Hotelarze
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu. Zaproś znajomych.
Szkolenia, konferencje, targi
Szkolenia, konferencje, targi
Informacje o wydarzeniach biznesowych (targi, konferencje, szkolenia,wystawy i pozostałe imprezy).