Magdalena Sulewska
Kierownik salonu Orange Polska
Gdańsk,
pomorskie
Języki
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Kierownik salonu Orange Polska
- zarządzanie podległym zespołem sprzedażowym
- realizowanie wytyczonych celów ilościowych i jakościowych
- dbanie o wizerunek marki Orange oraz dobre imię podległego salonu sprzedaży
- raportowanie efektów pracy
- rozliczanie podległych pracowników z wyników ich pracy oraz należytą organizacje pracy punktu sprzedaży
- coaching i dbanie o rozwój pracowników
- odpowiedzialność materialna
- realizowanie wytyczonych celów ilościowych i jakościowych
- dbanie o wizerunek marki Orange oraz dobre imię podległego salonu sprzedaży
- raportowanie efektów pracy
- rozliczanie podległych pracowników z wyników ich pracy oraz należytą organizacje pracy punktu sprzedaży
- coaching i dbanie o rozwój pracowników
- odpowiedzialność materialna
Kierownik restauracji
- zarządzanie całą restauracją we wszystkich obszarach jej funkcjonowania
- zarządzanie 7-8 osobowym zespołem
- żywienie zbiorowe ok. 250-450 osób dziennie
- budowanie sprzedaży
- planowanie i realizacja budżetu restauracji
- układanie grafików pracy, rejestracja czasu pracy
- rekrutacja/selekcja personelu
- polityka kadrowa
- współtworzenie menu
- dbanie o stany magazynowe i koszt surowca
- przestrzeganie zasad BHP I HACCP- prowadzenie szkoleń dla pracowników
- szkolenie i rozwój pracowników
- odpowiedzialność materialna i finansowa
- zarządzanie 7-8 osobowym zespołem
- żywienie zbiorowe ok. 250-450 osób dziennie
- budowanie sprzedaży
- planowanie i realizacja budżetu restauracji
- układanie grafików pracy, rejestracja czasu pracy
- rekrutacja/selekcja personelu
- polityka kadrowa
- współtworzenie menu
- dbanie o stany magazynowe i koszt surowca
- przestrzeganie zasad BHP I HACCP- prowadzenie szkoleń dla pracowników
- szkolenie i rozwój pracowników
- odpowiedzialność materialna i finansowa
Zastępca kierownika restauracji/manager zespołu
- zapewnienie najwyższego poziomu obsługi klienta i oferowanych produktów
- prowadzenie restauracji pod nieobecność kierownika
- zarządzanie 40 osobowym zespołem pracowników
- rekrutacja nowych pracowników
- polityka personalna
- prowadzenie wewnętrznych szkoleń dla pracowników
- motywowanie pracowników, ocena pracownicza
- wspieranie rozwoju pracowników
- analiza przyczyn odejścia pracowników oraz tworzenie planów działania
- układanie grafiku pracy
- raportowanie tygodniowych i miesięcznych kosztów pracy jak i funkcjonowania restauracji
- analiza raportów sprzedaży
- odpowiedzialność materialna i finansowa
- realizowanie planów finansowych i operacyjnych restauracji
- współpraca z innymi managerami, dbanie o ich rozwój
- prowadzenie restauracji pod nieobecność kierownika
- zarządzanie 40 osobowym zespołem pracowników
- rekrutacja nowych pracowników
- polityka personalna
- prowadzenie wewnętrznych szkoleń dla pracowników
- motywowanie pracowników, ocena pracownicza
- wspieranie rozwoju pracowników
- analiza przyczyn odejścia pracowników oraz tworzenie planów działania
- układanie grafiku pracy
- raportowanie tygodniowych i miesięcznych kosztów pracy jak i funkcjonowania restauracji
- analiza raportów sprzedaży
- odpowiedzialność materialna i finansowa
- realizowanie planów finansowych i operacyjnych restauracji
- współpraca z innymi managerami, dbanie o ich rozwój
Kierownik zmiany/manager funkcjonalności/manager produktu
- prowadzenie zmiany
- zarządzanie zespołem pracowników na zmianach
- dbanie o odpowiedni poziom obsługi klienta,
- dbanie o jakość produktu
- dbanie o wizerunek restauracji
- zapewnienie bezpieczeństwa pracowników i klientów
- przygotowywanie i realizację celów finansowych i nie finansowych
- realizacja strategii i celi ustalonych przez firmę
- budowanie sprzedaży
- kontrola, analiza i raportowanie kosztów pół zmiennych
- składanie zamówień
- zarządzanie zespołem pracowników na zmianach
- dbanie o odpowiedni poziom obsługi klienta,
- dbanie o jakość produktu
- dbanie o wizerunek restauracji
- zapewnienie bezpieczeństwa pracowników i klientów
- przygotowywanie i realizację celów finansowych i nie finansowych
- realizacja strategii i celi ustalonych przez firmę
- budowanie sprzedaży
- kontrola, analiza i raportowanie kosztów pół zmiennych
- składanie zamówień
Szkolenia i kursy
• prawo jazdy kategorii B od 02/2007
• Rekrutacja i selekcja załogi
• Sztuka prezentacji
• System szkolenia pracowników
• Prawo pracy
• Tworzenie systemów motywacyjnych
• Zarządzanie czasem
• Schwinn cycling instructor bronze level
• Continuing education of schwinn cycling philosophy- ceftification class design
• Continuing education of schwinn cycling philosophy- certification target heart rate zones
• Rekrutacja i selekcja załogi
• Sztuka prezentacji
• System szkolenia pracowników
• Prawo pracy
• Tworzenie systemów motywacyjnych
• Zarządzanie czasem
• Schwinn cycling instructor bronze level
• Continuing education of schwinn cycling philosophy- ceftification class design
• Continuing education of schwinn cycling philosophy- certification target heart rate zones
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
muzyka, moda, spinning, kolarstwo górskie, kino.
Grupy
Uniwersytet Gdański
Studia na Uniwersytecie Gdańskim to konkurencyjność na rynku pracy. Pożądane wśród pracodawców kierunki studiów, praktyczne umiejętności dzięki nowoczesnym pracowniom oraz stażom.
INDOOR CYCLING
Grupa dla wszystkich kochających zajęcia fitness na rowerach treningowych i jazdę do dobrej muzyki. Schwinn; Spinning; Tomahawk, etc.