Magdalena Mikołajczyk

Magdalena Mikołajczyk

mgr inż. technologii żywności
Okonek, wielkopolskie

Umiejętności

BRC Zarządzanie Zarządzanie produktem Zapewnienia Jakości HACCP, ISO 22000, IFS,

Języki

angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Okechamp S.A.
Kierownik da. mrożenia
Logo
Pełnomocnik ds. zarządzania jakością
Resko sp. z o.o.
Moje zadania stanowiskowe obejmowały:
- wdrażanie, utrzymywanie i kontrola systemów HACCP, IFS oraz MSC,
- reprezentowanie zakładu przed jednostką certyfikującą, instytucjami kontrolującymi,
- opracowanie, aktualizację oraz rozpowszechnienie dokumentacji dotyczącej zapewnienia jakości,
- prowadzenie ewidencji obowiązujących norm i przepisów prawa,
- kontrolę procesów produkcyjnych,
- prowadzenie auditów wewnętrznych w zakładzie,
- opracowanie i aktualizację specyfikacji,
- współpraca z dostawcami i odbiorcami.
Okechamp S.A.
Specjalista da. rozwoju i realizacji kluczowych projektów
Logo
Kontrola jakości
Espersen Koszalin sp. z o.o.
Logo
kierownik produkcji
Resko sp. z o.o.
Moje zadania stanowiskowe obejmowały:
Kontrola bieżąca procesu, planowanie
Rozwiązywaniem problemów natury technicznej,
organizacyjnej i personalnej,
Nadzór nad bezpiecznym prowadzeniem produkcji,
przestrzeganiem przepisów BHP i przeciwpożarowych,
Koordynacja stanowisk pracy na poszczególnych etapach produkcji,
Optymalizacją czasu pracy,
Kontrola bieżących kosztów produkcji i podejmowaniem właściwych działań w kierunku ich minimalizacji.
Sporządzanie raportów i analiz wydajności produkcji,
Współpraca z Zakładem Karnym.
Logo
Pełnomocnik d/s jakości, technolog
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "A.S.G." w Człuchowie
Moje zadania stanowiskowe obejmowały:
- wdrażanie, utrzymywanie i kontrola systemu HACCP,
- opracowanie, aktualizację oraz rozpowszechnienie dokumentacji dotyczącej Systemów Bezpieczeństwa Żywności
- dostosowanie zakładu jak i dokumentacji do wymagań ISO 22000
- prowadzenie ewidencji obowiązujących norm i przepisów prawa,
- kontrolę procesów produkcyjnych,
- prowadzenie auditów wewnętrznych w zakładzie,
- przygotowywanie oraz pobieranie prób surowca i produktu gotowego do analiz laboratoryjnych,
- wdrożenie w zakładzie wymagań eksportowych krajów trzecich (Tajwan, Mołdawia, Hongkong, Unia Celna (Kazachstan, Białoruś, Rosja)
- współpraca z Inspektoratem Weterynarii
Logo
Specjalista ds. programów
Powiatowy Urząd Pracy w Złotowie
- przygotowywanie wniosków o pozyskanie środków z Europejskich Funduszy Strukturalnych,
- opracowywanie wniosków dotyczących programów na łagodzenia skutków bezrobocia ze środków stanowiących rezerwę Ministra Pracy i Polityki Społecznej
- opracowywanie analiz rynku pracy na potrzeby realizacji projektu,
- przygotowywanie kwartalnych, rocznych informacji dotyczących przebiegu realizacji programu,
- współdziałanie z innymi komórkami organizacyjnym urzędu.
- sporządzanie ewidencji niezbędnej dokumentacji,
Okechamp S.A.
Pracownik Administracyjny
- sporządzanie dziennych, miesięcznych, koncowych zestawień produkcji,
- sporządzanie zestawień wydajności pracy,
- rejestracja i rozliczanie pracowników,
- gromadzenie i kontrola pod względem formalnym dokumentacji pracowników.
Okechamp S.A.
Asystent Działu Zapewnienia Jakości
Moje zadania stanowiskowe obejmowały:
- wdrażanie, utrzymywanie i kontrola systemów HACCP, BRC, IFS oraz ISO 22000.
- opracowanie, aktualizację oraz rozpowszechnienie dokumentacji dotyczącej Systemów Zapewnienia Jakości,
- prowadzenie ewidencji obowiązujących norm i przepisów prawa,
- kontrolę procesów produkcyjnych,
- prowadzenie auditów wewnętrznych w zakładzie,
- przygotowywanie oraz pobieranie prób surowca i produktu gotowego do analiz laboratoryjnych,
- przeprowadzenie ocen organoleptycznych produktów,
- kontrolę czystości mikrobiologicznej powietrza w zakładzie.

Szkolenia i kursy

2018r. Auditor wewnętrzny systemu HACCP z uwzględnieniem BRC v.7 i IFS v.6
2015r. Umiejętności indywidualne - jak znaleźć w sobie motywację?
2015r. certyfikat "Zarządzanie przez delegowanie"
od 04.2014 - Szybki Angielski: Metoda Colina Rose
2013r - Audytor wewnętrzny systemu zarządzania BHP
wg PN-N 18001
2012r - Specjalista Ochrony Przeciwpożarowej
2009r - Audytor wewnętrzny systemu HACCP;
2009r - Audytor wewnętrzny Systemu Zarządzania
Bezpieczeństwem Żywności wg ISO 22000:2005;

Edukacja

Logo
Technologia Żywności, magisterskie
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Specjalizacje

Łańcuch dostaw
Magazynowanie
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości

Inne

Oferuję:
• doradztwo w zakresie wdrożenia standardów HACCP, GMP, GHP, IFS, BRC, ISO 22000 obejmujące opracowanie pełnej dokumentacji oraz pomoc w jej wdrożeniu,
• przeprowadzenie niezbędnych szkoleń w zakresie w/w standardów bezpieczeństwa żywności,
• przeprowadzenie audytów wewnętrznych w zakładzie jak i u dostawców,

Grupy

4 wszystkich wypowiedzi
0 plusów
ABY POMÓC W 48 GODZIN
ABY POMÓC W 48 GODZIN
Grupa ta ma na celu umożliwienie jej uczestnikom szybkie reagowanie na wzajemne potrzeby, nie tylko w wydaniu biznesowym. W założeniu skierowana do jak najszerszego ogrona osób, gdyż nigdy nie
Auditorzy Systemów Zarządzania
Auditorzy Systemów Zarządzania
Grupa osób związanych z auditowaniem Systemów Zarządzania takich jak ISO 9001, ISO 14001, PN-N/OHSAS 18001, ISO 27001, ISO/TS 16949, ISO 22000 (IFS, BRC), ISO 13485, ISO/IEC 17025, IRIS itp.
BHP, PPOŻ., PP, ZB;
BHP, PPOŻ., PP, ZB;
Społecznościowa grupa dyskusyjna o tematyce: BHP, PPOŻ., PP, ZB;
Bieganie
Bieganie
im dlużej tym lepiej
Darmowe szkolenia
Darmowe szkolenia
Po prostu wymiana informacji na temat darmowych szkoleń..
FMEA
FMEA
Dla tych, którzy stosują FMEA w praktyce
Fundusze unijne
Fundusze unijne
Jak napisać dobry projekt? Jak rozliczyć wniosek? Jak znaleźć się w gąszczu przepisów prawnych? - Bezpłatne porady najlepszych profesjonalistów w kraju.
HACCP
HACCP
Opracowanie i wdrażanie systemu HACCP. Zasady GHP/GMP
Inspektor ppoż metodą elearning SGSP.INFOR.EDUSTACJA
Inspektor ppoż metodą elearning SGSP.INFOR.EDUSTACJA
Grupa dla byłych, obecnych i przyszłych uczestników, może wykładowców(?) i innych sympatyków:)
ISO 22000
ISO 22000
Bezpieczeństwo żywności i systemy zarządzania to moje zainteresowania. Założenie grupy ma celu wymianę informacji i doświadczeń w zakresie tego standardu.
Jakość
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
Normy ISO
Normy ISO
wszystko o ISO i normach - wdrażanie, zastosowanie, nadzór, zarządzanie jakością