Magdalena Matuszewska
Specjalista ds. Zarządzania Jakością
Wrocław,
dolnośląskie
Umiejętności
Microsoft Excel
Microsoft Word
Negocjacje
Obsługa klienta
Prawo jazdy kat B
Analiza jakościowa i ilościowa substancji chemicznych.
Umiejętność obsługi sprzętu laboratoryjnego
Jakość żywności
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Praktyka w Dziale Serwisu (QA/SVC)
- Planowanie i przygotowywanie zamówień (Korea Płd., Chiny)
- Analiza stanów magazynowych
- Organizacja transportu materiałów produkcyjnych do innych oddziałów
- Tworzenie instrukcji i raportów
- Analiza wskaźników jakościowych
- Wprowadzanie i analiza danych w systemie ERP
- Analiza stanów magazynowych
- Organizacja transportu materiałów produkcyjnych do innych oddziałów
- Tworzenie instrukcji i raportów
- Analiza wskaźników jakościowych
- Wprowadzanie i analiza danych w systemie ERP
Praktyka w Dziale Kontroli Jakości
Oleofarm Sp.z o.o. FABRYKA ZDROWIA we Wrocławiu
- Pobieranie próbek surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ich znakowanie, przygotowywanie do analizy i archiwizacja próbek referencyjnych
- Analizy laboratoryjne surowców, półproduktów i wyrobów gotowych (ocena organoleptyczna, wilgotność, liczba kwasowa, nadtlenowa) oraz przeliczanie wyników
- Udział w kontroli, kalibracji i otrzymaniu sprawności sprzętu laboratoryjnego
- Przyjmowanie surowców do magazynu pod względem jakościowym
- Kontrola jakości przebiegu procesów produkcyjnych
- Udział w inwentaryzacji materiałów i półproduktów w Dziale Produkcji
- Analizy laboratoryjne surowców, półproduktów i wyrobów gotowych (ocena organoleptyczna, wilgotność, liczba kwasowa, nadtlenowa) oraz przeliczanie wyników
- Udział w kontroli, kalibracji i otrzymaniu sprawności sprzętu laboratoryjnego
- Przyjmowanie surowców do magazynu pod względem jakościowym
- Kontrola jakości przebiegu procesów produkcyjnych
- Udział w inwentaryzacji materiałów i półproduktów w Dziale Produkcji
Szkolenia i kursy
21.09.2017 r. Materiały do kontaktu z żywnością - wymagania prawne i praktyczne ćwiczenia z przygotowania deklaracja zgodności (JSH Hamilton)
31.03.2016 r. Zmiany w wymaganiach standardu BRC IoP wersja 5 (Sai Global)
19.02.2016 r. Interpretacja BRC IoP v. 5 (Burea Veritas Polska Sp. z o.o.)
12.05.2015 r. Auditor Wewnętrznego Systemu Zarządzania Jakością wg wymagań normy PN-EN ISO 9001:2009 (TUVPOL Sp. z o.o.)
25.11.2014 r. Kaizen workshops (Profes)
31.03.2016 r. Zmiany w wymaganiach standardu BRC IoP wersja 5 (Sai Global)
19.02.2016 r. Interpretacja BRC IoP v. 5 (Burea Veritas Polska Sp. z o.o.)
12.05.2015 r. Auditor Wewnętrznego Systemu Zarządzania Jakością wg wymagań normy PN-EN ISO 9001:2009 (TUVPOL Sp. z o.o.)
25.11.2014 r. Kaizen workshops (Profes)
Edukacja
Specjalizacje
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Zakupy
Farmacja/Medycyna
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Organizacje
Koło Naukowe Zarządzania Jakością QUALITEAM Uniwersytet Ekonomiczny
Grupy
Lean Management
Zapraszam wszystkich zainteresowanych koncepcją Lean Management, poszerzaniem wiedzy i praktycznym stosowaniem zasad zarządzania w trybie "odchudzonym".
Zarządzanie Jakością
Grupa dla osób zawodowo zajmujących się zarządzaniem jakością (m.in. konsultantów, trenerów, pełnomocników ds. zarządzania jakością)
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym
Co tak naprawdę myślicie o Systemach Zarządzania Jakością w Przemyśle Spożywczym. Co sądzicie o BRC, ISO 22000, HACCP, GMP, GHP, IFS? Co tak naprawdę znaczy higiena produkcji?