Magdalena Matuszewska

Magdalena Matuszewska

Specjalista ds. Zarządzania Jakością
Wrocław, dolnośląskie

Umiejętności

Microsoft Excel Microsoft Word Negocjacje Obsługa klienta Prawo jazdy kat B Analiza jakościowa i ilościowa substancji chemicznych. Umiejętność obsługi sprzętu laboratoryjnego Jakość żywności

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Logo
Specjalista ds. Zarządzania Jakością
Aleuro Converting Trade Sp. z o.o.
LG Display Poland
Praktyka w Dziale Serwisu (QA/SVC)
- Planowanie i przygotowywanie zamówień (Korea Płd., Chiny)
- Analiza stanów magazynowych
- Organizacja transportu materiałów produkcyjnych do innych oddziałów
- Tworzenie instrukcji i raportów
- Analiza wskaźników jakościowych
- Wprowadzanie i analiza danych w systemie ERP
Logo
Praktyka w Dziale Kontroli Jakości
F.S.P. GALENA Wrocław
- Wykonywanie analiz fizykochemicznych leków oraz suplementów diety
- Prowadzenie dokumentacji wybranych badań
- Udział w procesach walidacji
Logo
Praktyka w Dziale Kontroli Jakości
Oleofarm Sp.z o.o. FABRYKA ZDROWIA we Wrocławiu
- Pobieranie próbek surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ich znakowanie, przygotowywanie do analizy i archiwizacja próbek referencyjnych
- Analizy laboratoryjne surowców, półproduktów i wyrobów gotowych (ocena organoleptyczna, wilgotność, liczba kwasowa, nadtlenowa) oraz przeliczanie wyników
- Udział w kontroli, kalibracji i otrzymaniu sprawności sprzętu laboratoryjnego
- Przyjmowanie surowców do magazynu pod względem jakościowym
- Kontrola jakości przebiegu procesów produkcyjnych
- Udział w inwentaryzacji materiałów i półproduktów w Dziale Produkcji
Logo
Praktyka w Dziale Kontroli Jakości
Centrum Badań Jakości WKJ-4 (Polkowice - Sieroszowice)
- Wykonywanie analiz w Dziale Laboratorium Analiz Fizyko - Chemicznych
- Prowadzenie raportów i dokumentacji wykonywanych badań
Logo
Praca dodatkowa
W trakcie kształcenia
- AmRest Sp. z o o. Pizza Hut Galeria Dominikańska - kelnerka
- Cursor S.A Hostessa
- Agencja A2 Hostessa

Szkolenia i kursy

21.09.2017 r. Materiały do kontaktu z żywnością - wymagania prawne i praktyczne ćwiczenia z przygotowania deklaracja zgodności (JSH Hamilton)

31.03.2016 r. Zmiany w wymaganiach standardu BRC IoP wersja 5 (Sai Global)

19.02.2016 r. Interpretacja BRC IoP v. 5 (Burea Veritas Polska Sp. z o.o.)

12.05.2015 r. Auditor Wewnętrznego Systemu Zarządzania Jakością wg wymagań normy PN-EN ISO 9001:2009 (TUVPOL Sp. z o.o.)

25.11.2014 r. Kaizen workshops (Profes)

Edukacja

Logo
Zarządzanie I Inżynieria Produkcji, inżynierskie
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Logo
Technologia Chemiczna, magisterskie
Politechnika Wrocławska

Specjalizacje

Produkcja
Zarządzanie produkcją
Zakupy
Farmacja/Medycyna
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości

Organizacje

Koło Naukowe Zarządzania Jakością QUALITEAM Uniwersytet Ekonomiczny

Grupy

2 wszystkich wypowiedzi
0 plusów
Do you speak English?
Do you speak English?
English only. Everyone's invited!
Lean Management
Lean Management
Zapraszam wszystkich zainteresowanych koncepcją Lean Management, poszerzaniem wiedzy i praktycznym stosowaniem zasad zarządzania w trybie "odchudzonym".
Zarządzanie Jakością
Zarządzanie Jakością
Grupa dla osób zawodowo zajmujących się zarządzaniem jakością (m.in. konsultantów, trenerów, pełnomocników ds. zarządzania jakością)
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym
Co tak naprawdę myślicie o Systemach Zarządzania Jakością w Przemyśle Spożywczym. Co sądzicie o BRC, ISO 22000, HACCP, GMP, GHP, IFS? Co tak naprawdę znaczy higiena produkcji?