Doświadczenie zawodowe
Kierownik ds. Komunikacji Prozdrowotnej
1. Prowadzenie programów edukacyjnych promujących zdrowe nawyki żywieniowe
2. Wsparcie dla działań PR prowadzonych na tematy zdrowia i żywienia
3. Dostarczanie ekspertyz żywieniowych dla działań prowadzonych w Dziale Relacji
4. Współpraca z kluczowymi liderami opinii oraz ekspertami ds. żywienia z instytucji naukowo-badawczych w Polsce
5. Zarządzanie komunikacją do środowisk medycznych
2. Wsparcie dla działań PR prowadzonych na tematy zdrowia i żywienia
3. Dostarczanie ekspertyz żywieniowych dla działań prowadzonych w Dziale Relacji
4. Współpraca z kluczowymi liderami opinii oraz ekspertami ds. żywienia z instytucji naukowo-badawczych w Polsce
5. Zarządzanie komunikacją do środowisk medycznych
Specjalista ds. żywienia i komunikacji prozdrowotnej
1. Prowadzenie komunikacji do środowisk medycznych
2. Dostarczanie ekspertyzy żywieniowej dla działań marketingowych
3. Udział we wdrażaniu strategii „Wiarygodne Zdrowie”
4. Prowadzenie szkoleń dla pracowników firmy z zakresu właściwego żywienia
5.Współtworzenie konsumenckiej komunikacji marketingowej marek prozdrowotnych w oparciu o wyniki badań medycznych, żywieniowych i konsumenckich
6. Budowanie relacji z ekspertami ds. żywienia z instytucji naukowo-badawczych w Polsce
2. Dostarczanie ekspertyzy żywieniowej dla działań marketingowych
3. Udział we wdrażaniu strategii „Wiarygodne Zdrowie”
4. Prowadzenie szkoleń dla pracowników firmy z zakresu właściwego żywienia
5.Współtworzenie konsumenckiej komunikacji marketingowej marek prozdrowotnych w oparciu o wyniki badań medycznych, żywieniowych i konsumenckich
6. Budowanie relacji z ekspertami ds. żywienia z instytucji naukowo-badawczych w Polsce
Edukacja
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Zdrowe odżywiania
Czy to co jemy ma wpływ na nasze zdrowie, samopoczucie, koncentrację, nastrój?
TAK!!!