Magdalena Kozioł

Food technologist, MOKATE Sp. z o.o.
Żory, śląskie

Umiejętności

APQP Biotechnologia Kreatywne rozwiązywanie problemów Elektronika Inżynieria FMEA Technologia Żywności GMP HACCP ISO 22000 Iso 9000 Lean Manufacturing Marketing Microsoft Excel Microsoft Office Microsoft Office 2007 Microsoft Word PPAP Project Management Public Relations Zapewnienia Jakości Zarządzanie jakością szybkie przyswajanie wiedzy Badania SPC Nauczanie Microsoft Windows XP 5S ISO 9001:2008 BRC Global Standard For Food Safety

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

MOKATE Sp. z o.o.
Food technologist
ZAKŁADY MIĘSNE HENRYK KANIA
Asystent Głównego Technologa
Logo
Kierownik Jakości
ZPJ Magda
- prowadzenie Systemu Zarządzania Jakością, HACCP, wprowadzanie nowych procedur i instrukcji, audyt wewnętrzny
- opracowywanie i wdrażanie nowych produktów
- tworzenie specyfikacji nowych produktów
- znakowanie żywności
- kontrola i badania fizykochemiczne, mikrobiologiczne surowców oraz produktu gotowego
- praca w laboratorium zakładowym
- przeprowadzanie szkoleń
- ochrona środowiska
Logo
Starszy laborant
ZPJ MAGDA
praca w laboratorium zakładowym: wykonywanie badań dla produkcji w "toku", badania fizykochemiczne i mikrobiologiczne produktu gotowego oraz surowców wykorzystywanych do produkcji

Szkolenia i kursy

05-07.11.2010
- Audytor GMP, GHP, HACCP.
- Audytor ISO 9001:2008 i ISO 22000:2005.
- Wdrażanie dokumentacji systemowej (GMP, GHP, HACCP, ISO 9001, ISO 22000).

17-18.10.2009
- Wdrażanie i audytowanie systemów GMP, GHP, HACCP (Codex Alimentarius).
- Wdrażanie i audytowanie ISO 9001:2000 (2008).
- Wdrażanie i audytowanie ISO 22000:2005.

21.08.2012 Identyfikowalność wyrobów spożywczych
22.08.2012 Kontrola jakości opakowań w firmie
23.08.2012 Skuteczne zarządzanie reklamacjami w firmie branży spożywczej

Edukacja

Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, magisterskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, inżynierskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Badania i rozwój
FMCG
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości

Zainteresowania

Kulinaria, trekking, rysunek

Organizacje

PRAKTYKI
lipiec-sierpień 2009 praktyka studencka w Zakładzie Uboju i Produkcji Wędlin Teresa Gajek w Woli Wiśniowskiej
czerwiec-lipiec 2010 praktyka studencka w Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej w Sanoku

Inne

Komputer – MS Office, STATISTICA
Prawo jazdy kategorii B
Książeczka SANEPID-u

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.
BADANIA RYNKU.
BADANIA RYNKU.
Co badać? Jak badać? Dlaczego badać? Wszystko co chcesz wiedzieć o badaniach, ale bałeś się zapytać :):)
coolinaria
coolinaria
grupa dla osób, które kochają jeść
EXCEL w praktyce
EXCEL w praktyce
Pytania, wskazówki, odpowiedzi, komentarze, usprawnienie pracy w EXCELu. Cel: wzajemna pomoc, wymiana doświadczeń, propozycje usprawnień pracy
FOODLOVERS.PL
FOODLOVERS.PL
Grupa smakoszy i koneserów...
Green Tea
Green Tea
Dla miłośników i smakoszy zielonej herbaty...
SMAKOWITY
SMAKOWITY
Tak od lat se gotujemy :D Przyjmujemy TYLKO pełne profile, więc bez fotki nie wpuścimy !!!!!!! a co ? ;)
Pyszne i Zdrowe
Pyszne i Zdrowe
Grupa dla wszystkich którzy celebrują jedzenie nie tylko ze względu na smak, ale także jego zawartość
Unilever Polska
Unilever Polska
Unilever Polska
Zarządzanie Projektami
Zarządzanie Projektami
Celem grupy jest upowszechnienie idei zarządzania poprzez projekty oraz wzajemna wymiana doświadczeń.
Życie kulinarne
Życie kulinarne
Lubisz smacznie zjeść? może jestes smakoszem,koneserm smaku? podziel się z innymi swoimi przygodami kulinarnymi! Poleć fajne miejsca z dobra kuchnia!