Umiejętności
APQP
Biotechnologia
Kreatywne rozwiązywanie problemów
Elektronika
Inżynieria
FMEA
Technologia Żywności
GMP
HACCP
ISO 22000
Iso 9000
Lean Manufacturing
Marketing
Microsoft Excel
Microsoft Office
Microsoft Office 2007
Microsoft Word
PPAP
Project Management
Public Relations
Zapewnienia Jakości
Zarządzanie jakością
szybkie przyswajanie wiedzy
Badania
SPC
Nauczanie
Microsoft Windows XP
5S
ISO 9001:2008
BRC Global Standard For Food Safety
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Kierownik Jakości
ZPJ Magda
- prowadzenie Systemu Zarządzania Jakością, HACCP, wprowadzanie nowych procedur i instrukcji, audyt wewnętrzny
- opracowywanie i wdrażanie nowych produktów
- tworzenie specyfikacji nowych produktów
- znakowanie żywności
- kontrola i badania fizykochemiczne, mikrobiologiczne surowców oraz produktu gotowego
- praca w laboratorium zakładowym
- przeprowadzanie szkoleń
- ochrona środowiska
- opracowywanie i wdrażanie nowych produktów
- tworzenie specyfikacji nowych produktów
- znakowanie żywności
- kontrola i badania fizykochemiczne, mikrobiologiczne surowców oraz produktu gotowego
- praca w laboratorium zakładowym
- przeprowadzanie szkoleń
- ochrona środowiska
Szkolenia i kursy
05-07.11.2010
- Audytor GMP, GHP, HACCP.
- Audytor ISO 9001:2008 i ISO 22000:2005.
- Wdrażanie dokumentacji systemowej (GMP, GHP, HACCP, ISO 9001, ISO 22000).
17-18.10.2009
- Wdrażanie i audytowanie systemów GMP, GHP, HACCP (Codex Alimentarius).
- Wdrażanie i audytowanie ISO 9001:2000 (2008).
- Wdrażanie i audytowanie ISO 22000:2005.
21.08.2012 Identyfikowalność wyrobów spożywczych
22.08.2012 Kontrola jakości opakowań w firmie
23.08.2012 Skuteczne zarządzanie reklamacjami w firmie branży spożywczej
- Audytor GMP, GHP, HACCP.
- Audytor ISO 9001:2008 i ISO 22000:2005.
- Wdrażanie dokumentacji systemowej (GMP, GHP, HACCP, ISO 9001, ISO 22000).
17-18.10.2009
- Wdrażanie i audytowanie systemów GMP, GHP, HACCP (Codex Alimentarius).
- Wdrażanie i audytowanie ISO 9001:2000 (2008).
- Wdrażanie i audytowanie ISO 22000:2005.
21.08.2012 Identyfikowalność wyrobów spożywczych
22.08.2012 Kontrola jakości opakowań w firmie
23.08.2012 Skuteczne zarządzanie reklamacjami w firmie branży spożywczej
Edukacja
Specjalizacje
Badania i rozwój
FMCG
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Zainteresowania
Kulinaria, trekking, rysunek
Organizacje
PRAKTYKI
lipiec-sierpień 2009 praktyka studencka w Zakładzie Uboju i Produkcji Wędlin Teresa Gajek w Woli Wiśniowskiej
czerwiec-lipiec 2010 praktyka studencka w Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej w Sanoku
lipiec-sierpień 2009 praktyka studencka w Zakładzie Uboju i Produkcji Wędlin Teresa Gajek w Woli Wiśniowskiej
czerwiec-lipiec 2010 praktyka studencka w Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej w Sanoku
Inne
Komputer – MS Office, STATISTICA
Prawo jazdy kategorii B
Książeczka SANEPID-u
Prawo jazdy kategorii B
Książeczka SANEPID-u
Grupy
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.
BADANIA RYNKU.
Co badać? Jak badać? Dlaczego badać? Wszystko co chcesz wiedzieć o badaniach, ale bałeś się zapytać :):)
EXCEL w praktyce
Pytania, wskazówki, odpowiedzi, komentarze, usprawnienie pracy w EXCELu. Cel: wzajemna pomoc, wymiana doświadczeń, propozycje usprawnień pracy
SMAKOWITY
Tak od lat se gotujemy :D Przyjmujemy TYLKO pełne profile, więc bez fotki nie wpuścimy !!!!!!! a co ? ;)
Pyszne i Zdrowe
Grupa dla wszystkich którzy celebrują jedzenie nie tylko ze względu na smak, ale także jego zawartość
Zarządzanie Projektami
Celem grupy jest upowszechnienie idei zarządzania poprzez projekty oraz wzajemna wymiana doświadczeń.
Życie kulinarne
Lubisz smacznie zjeść? może jestes smakoszem,koneserm smaku?
podziel się z innymi swoimi przygodami kulinarnymi!
Poleć fajne miejsca z dobra kuchnia!