Magdalena Cupriak

Kierownik HoReCa Łódź w Transgourmet Polska.
Łódź, łódzkie

Umiejętności

Umiejętności analityczne Coaching Negocjacje kontraktu Creative Coaching Prawo jazdy Microsoft Office Microsoft Word Negocjacje

Języki

angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Koordynator ds. rozwoju rynku HoReCa
Unigast
Logo
kierownik HoReCa
Transgourmet Polska
Logo
Przedstawiciel Firmy
Selgros Sp. z o.o.
Groupon
Account Representative
Makro Cash and Carry Polska S.A.
Specjalista ds. Pozyskiwania Klientów
Pozyskiwanie nowych klientów, określanie ich potencjału, nawiązywanie współpracy.
Makro Cash and Carry Polska S.A.
Specjalista ds. Sieci Franczyzowych
Pozyskiwanie partnerów biznesowych do sieci franczyzowej, podpisywanie z nimi umów.
Makro Cash and Carry Polska S.A.
Konsultant ds. Kontaktów z Klientami Traders (nagroda za wybitne osiągnięcia w sprzedaży za rok 2011
- specjalistyczna opieka nad klientem Traders
- przygotowywanie ofert
- organizacja promocji
- organizacja szkoleń
- sprzedaż towarów FMCG
- pozyskiwanie klientów do sieci franczyzowej
- pomoc w reorganizacji biznesu
- budowanie pozytywnego wizerunku firmy
- pozyskiwanie klientów w terenie oraz utrzymywanie długofalowych relacji biznesowych
- przygotowywanie raportów i zestawień
- analiza potencjału klientów
- promowanie i sprzedaż produktów marki własnej firmy
Makro Cash and Carry Polska S.A.
Kasjer, obsługa klienta
Profesjonalna obsługa klientów.
TelePizza Poland Sp. z o.o.
Kierownik lokalu
Kierowanie pracą pizzerii,
Zarządzanie zespołem powyżej 20 osób
Pozyskiwanie nowych Klientów,
Współtworzenie oraz realizacja budżetów sprzedażowych i kosztowych,
Tworzenie ofert,
Rekrutacja, szkolenie oraz opracowywanie systemu motywacyjnego podległego personelu,
Tworzenie i realizacja planu marketingowego
McDonald's Polska
Swing Manager
Zarządzanie i organizacja pracy i pozycjonowanie załogi, szkolenie i czuwanie nad dalszym rozwojem pracowników
Kierowanie zmianą w ciągu dnia:
-prawidłowe zarządzanie i kierowanie procesem produkcji na zmianie tak, by zapewnić optymalne zużycie surowców i doskonałą jakość produktu,
- zapewnianie 100% satysfakcji klientów poprzez dostarczanie produktu i obsługi doskonałej jakości, czystości w restauracji i jej otoczeniu w trakcie trwania zmiany,
- nadzorowanie pracy zespołu pracowniczego, tworzenie przyjaznej atmosfery współpracy podczas zmiany
przeprowadzanie inwentaryzacji:
- tworzenie raportów sprzedaży, programów minimalizacji strat w restauracji
Logo
członek załogi; instruktor
Dariusz Krasoń
Profesjonalna obsługa gości restauracji, szkolenie nowych pracowników.

Specjalizacje

Sprzedaż - FMCG
Inne
Sprzedaż - Sieci handlowe
Praca w terenie

Zainteresowania

sport - regularnie fitness, siłownia, bieganie
piłka nożna
kulinaria
muzyka
turystyka

Inne

Prawo jazdy kat. B z wieloletnią praktyką
Aktualna książeczka SANEPID-u
Obsługa komputera (MS Windows, pakiet MS Office)
Cechy osobowości:
Kreatywność, odpowiedzialność, rzetelność, asertywność, komunikatywność, zaradność, samodyscyplina, konsekwencja w dążeniu do celu, odporność na stres, opanowanie, otwartość na nowe doświadczenia.

Grupy

Bezpłatne porady prawne
Bezpłatne porady prawne
bezpłatne porady prawne udzielane przez prawników
Bieganie
Bieganie
im dlużej tym lepiej
Darmowe szkolenia
Darmowe szkolenia
Po prostu wymiana informacji na temat darmowych szkoleń..
Łódź
Łódź
Grupa dla osób mieszkających/studiujących/pracujących w Łodzi
Piłka nożna
Piłka nożna
Po prostu najlepszy sport świata!
PR w sporcie
PR w sporcie
PR w sporcie
Psychologia biznesu.
Psychologia biznesu.
Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale nie wiedziałeś, kogo o to zapytać.
Siłownia
Siłownia
Budujemy nasze ciała. Kulturystyka, fitness, sport i zdrowie.
Sprzedaż
Sprzedaż
Grupa dla osób interesujących się praktykami sprzedażowymi, traktujących sprzedaż jako sztukę, mająca ciekawe doświadczenia w zakresie sprzedaży.