Umiejętności
pakiet ms office, systemy pos (gastro oraz LSI), google analytics, photoshop (od 7.0 do cs 5), corel draw, prawo jazdy kat B.
Języki
angielski
biegły
niemiecki
dobry
włoski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
kierownik restauracji/manager gastronomii
Hotel Aviator (Pabianice)
• dokonywanie zamówień na niezbędny w lokalu gastronomicznym towar,
• sprzedaż bezpośrednia, (niejednokrotne zajmowanie stanowiska kelnera/barmana, w pierwszym roku pracy, w ramach pomocy przy deficycie personelu)
• komunikacja i negocjacje z przedstawicielami handlowymi (tytoń, alkohol, napoje)
• rozliczenia kasowe,
• wykonywanie remanentów,
• ustalanie grafików,
• pomoc przy tworzeniu kart menu oraz tłumaczenie ich na język obcy
• nadzór nad personelem sali restauracyjnej oraz kuchni
• pozyskiwanie kontaktów niezbędnych do organizacji konferencji, bankietów, pokazów itp…
• sprzedaż bezpośrednia, (niejednokrotne zajmowanie stanowiska kelnera/barmana, w pierwszym roku pracy, w ramach pomocy przy deficycie personelu)
• komunikacja i negocjacje z przedstawicielami handlowymi (tytoń, alkohol, napoje)
• rozliczenia kasowe,
• wykonywanie remanentów,
• ustalanie grafików,
• pomoc przy tworzeniu kart menu oraz tłumaczenie ich na język obcy
• nadzór nad personelem sali restauracyjnej oraz kuchni
• pozyskiwanie kontaktów niezbędnych do organizacji konferencji, bankietów, pokazów itp…
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
Fotografia, eksperymentowanie w kuchni.