Maciej Grzybczyk

Technolog żywności, Regis Sp. z o.o.
Kraków, małopolskie

Umiejętności

HACCP Prawo jazdy kat B ,Microsft Office

Języki

angielski
dobry
rosyjski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Regis Sp. z o.o.
Technolog żywności
Logo
Kucharz
Hotel Niepołomice
Logo
kucharz
Restauracja ‘Mnisze co nieco’ w Opactwie Benedyktynów w Tyńcu
Logo
kucharz
Restauracja ‘Ukraińska’ w Krakowie
Logo
praca dorywcza przy organizowaniu imprez okolicznościowych – kucharz, kelner
Dom weselny ‘Dom chleba’ w Nowej Wsi
Logo
kucharz
Opactwo Benedyktynów w Tyńcu \(kuchnia\)
Logo
kelner
Dom weselny ‘Romantica’ w Mnikowie
Logo
pomocnik kucharza
Hotel ‘RT Monopol’ w Krakowie

Edukacja

Logo
Technologia Żywności, magisterskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Logo
Kucharz, średnie
Technikum Gastronomiczne nr 2 w Krakowie

Specjalizacje

Administracja biurowa
Inne
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

Kulinaria, Sport i rekreacja, Motoryzacja, Film, Książka

Inne

PRAKTYKI ZAWODOWE

1.IX.2006 – 23.IV.2007 Restauracja ‘Pokusa’ w Krakowie – praca w kuchni
2.II.2005 – 26.III.2005 Hotel ‘Grand’ w Krakowie – praca w kuchni
3.XI.2004 – 26.XI.2004 Hotel ‘Radison sas’ w Krakowie – praca w kuchni

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.