Łukasz Pieprzyca

Gastrocaterinfo
Kraków, małopolskie

Umiejętności

Prawo jazdy Zarządzanie Strategia marketingowa Microsoft Excel Microsoft Office Negocjacje Project Management Zarządzanie Sprzedażą Zarządzanie zespołem Obsługa klienta

Języki

angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Kierownik restauracji
Dobra Kasza Nasza, Kraków
Logo
Kierownik Restauracji
Dobra Kasza Nasza, Gliwice
Dominium S.A
Kierownik Regionu
*koordynacja otwarć nowych restauracji, opracowanie i wdrażanie nowych rozwiązań, nadzór bezpośredni.
*zlecanie i nadzór nad pracami remontowo-serwisowymi.
*wybór i negocjowanie warunków współpracy z dostawcami w zakresie usług i wyposażenia.
*kontrola rozliczeń finansowych lokali oraz działań restauracji, rekrutacja kadry kierowniczej i przydział obowiązków na szczeblu managerskim, szkolenia i monitorowanie postępów, kontrole.
*dbanie o wizerunek firmy
*realizacja ogólnokrajowych i lokalnych akcji promocyjnych, strategie marketingowe, obsługa klienta, utrzymywanie pozytywnych relacji z otoczeniem firmy, rozpatrywanie reklamacji
*logistyka towarowa w lokalach nadzór magazynu centralnego (Małopolska, Śląsk )
*Wdrażanie i szkolenia w zakresie obsługi systemów informatycznych (pomoc przy tworzeniu oprogramowania LSI software dla Dominium S.A.)
*znajomość podstawowych zagadnień kadrowo płacowych oraz księgowych.
*nadzór nad utrzymaniem odpowiedniego stanu technicznego i czystości w podległych restauracjach.
*realizacja powierzonych zadań
*odpowiedzialność za sprawne działanie biura Dominium S.A. w Krakowie
*pomoc przy tworzeniu i wdrożenie stosownego systemu procedur administracyjnych
*analiza i podejmowanie działań zmierzających do obniżenia kosztów działalności oraz zwiększania zyskowności podległych lokali, prowadzenie dokumentacji urzędowej
*uzyskiwanie wszelkich zezwoleń, pozwoleń oraz innych niezbędnych dokumentów potrzebnych do prowadzenia działalności, reprezentowanie spółki przed urzędami
*monitorowanie rynku i konkurencji
*raportowanie okresowe wyników sprzedaży z regionu

oddziały : Kraków
Rynek Główny 22, Pawia 5 Galeria Krakowska,
Bora Komorowskiego CH Krokus, CH Zakopianka
Grodzka 60 ( Lokal wyjazdowy )

oddział : Kielce
Rynek

oddziały : Zakopane w roku 2008-2009
restauracja na Kasprowym Wierchu,
restauracja na Krupówkach,
restauracja na Gubałówce
oraz Szczawnica Palenica.
Dominium S.A
Manager restauracji w Rynku Głównym w Krakowie
*definiowanie tygodniowego i miesięcznego harmonogramu pracy, budowanie zespołu i tworzenie systemów motywacyjnych, analiza.
*tworzenie i realizacja planów sprzedaży na poziomie restauracji oraz planowanie kosztów i wyników finansowych analiza.
*odpowiedzialność za wyposażenie i wsparcie działalności restauracji.
*rekrutacja pracowników i przydział obowiązków w restauracji.
*realizowanie budżetów i podnoszenie sprzedaży
*godne reprezentowanie firmy przed klientem oraz kreowanie jej pozytywnego wizerunku poprzez utrzymywanie relacji sprzyjających rozwijaniu współpracy
*dbanie o wizerunek restauracji zgodny ze standardami korporacyjnymi
*przestrzeganie procedur finansowych, jakościowych, zakupowych, personalnych oraz norm operacyjnych w zarządzanej przez siebie restauracji
*efektywne kierowanie personelem
*znajomość przepisów

Szkolenia i kursy

Prowadzenia dokumentacji i zapisów w odniesieniu do Dobrej Praktyki Higienicznej i Dobrej Praktyki Produkcyjnej, wydany przez Powiatową Stację Sanitarno Epidemiologiczną w Krakowie HACCP.

Edukacja

Logo
Ogólnokształcące, średnie
Nova Centrum Edukacyjne

Zainteresowania

gotowanie, sport, muzyka, motoryzacja

Inne

Posiadam prawo jazdy kat.B oraz własny samochód osobowy

Grupy

9 wszystkich wypowiedzi
1 plus
Excel
Excel
dla wszystkich użytkowników programu MS Excel oraz programujących w VBA.
Fani Excela
Fani Excela
Forum dla wszystkich, dla których jednym z instrumentów pracy jest arkusz kalkulacyjny.
Turystyka i hotelarstwo
Turystyka i hotelarstwo
Turystyka i hotelarstwo wiąże się z podróżami, to ciągły kontakt z ludźmi, głównie obcokrajowcami. Dlatego do najbardziej pożądanych cech w tej branży należy znajomość przynajmniej kilku języków obcyc