Umiejętności
Prawo jazdy
Zarządzanie
Strategia marketingowa
Microsoft Excel
Microsoft Office
Negocjacje
Project Management
Zarządzanie Sprzedażą
Zarządzanie zespołem
Obsługa klienta
Języki
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Kierownik Regionu
*koordynacja otwarć nowych restauracji, opracowanie i wdrażanie nowych rozwiązań, nadzór bezpośredni.
*zlecanie i nadzór nad pracami remontowo-serwisowymi.
*wybór i negocjowanie warunków współpracy z dostawcami w zakresie usług i wyposażenia.
*kontrola rozliczeń finansowych lokali oraz działań restauracji, rekrutacja kadry kierowniczej i przydział obowiązków na szczeblu managerskim, szkolenia i monitorowanie postępów, kontrole.
*dbanie o wizerunek firmy
*realizacja ogólnokrajowych i lokalnych akcji promocyjnych, strategie marketingowe, obsługa klienta, utrzymywanie pozytywnych relacji z otoczeniem firmy, rozpatrywanie reklamacji
*logistyka towarowa w lokalach nadzór magazynu centralnego (Małopolska, Śląsk )
*Wdrażanie i szkolenia w zakresie obsługi systemów informatycznych (pomoc przy tworzeniu oprogramowania LSI software dla Dominium S.A.)
*znajomość podstawowych zagadnień kadrowo płacowych oraz księgowych.
*nadzór nad utrzymaniem odpowiedniego stanu technicznego i czystości w podległych restauracjach.
*realizacja powierzonych zadań
*odpowiedzialność za sprawne działanie biura Dominium S.A. w Krakowie
*pomoc przy tworzeniu i wdrożenie stosownego systemu procedur administracyjnych
*analiza i podejmowanie działań zmierzających do obniżenia kosztów działalności oraz zwiększania zyskowności podległych lokali, prowadzenie dokumentacji urzędowej
*uzyskiwanie wszelkich zezwoleń, pozwoleń oraz innych niezbędnych dokumentów potrzebnych do prowadzenia działalności, reprezentowanie spółki przed urzędami
*monitorowanie rynku i konkurencji
*raportowanie okresowe wyników sprzedaży z regionu
oddziały : Kraków
Rynek Główny 22, Pawia 5 Galeria Krakowska,
Bora Komorowskiego CH Krokus, CH Zakopianka
Grodzka 60 ( Lokal wyjazdowy )
oddział : Kielce
Rynek
oddziały : Zakopane w roku 2008-2009
restauracja na Kasprowym Wierchu,
restauracja na Krupówkach,
restauracja na Gubałówce
oraz Szczawnica Palenica.
*zlecanie i nadzór nad pracami remontowo-serwisowymi.
*wybór i negocjowanie warunków współpracy z dostawcami w zakresie usług i wyposażenia.
*kontrola rozliczeń finansowych lokali oraz działań restauracji, rekrutacja kadry kierowniczej i przydział obowiązków na szczeblu managerskim, szkolenia i monitorowanie postępów, kontrole.
*dbanie o wizerunek firmy
*realizacja ogólnokrajowych i lokalnych akcji promocyjnych, strategie marketingowe, obsługa klienta, utrzymywanie pozytywnych relacji z otoczeniem firmy, rozpatrywanie reklamacji
*logistyka towarowa w lokalach nadzór magazynu centralnego (Małopolska, Śląsk )
*Wdrażanie i szkolenia w zakresie obsługi systemów informatycznych (pomoc przy tworzeniu oprogramowania LSI software dla Dominium S.A.)
*znajomość podstawowych zagadnień kadrowo płacowych oraz księgowych.
*nadzór nad utrzymaniem odpowiedniego stanu technicznego i czystości w podległych restauracjach.
*realizacja powierzonych zadań
*odpowiedzialność za sprawne działanie biura Dominium S.A. w Krakowie
*pomoc przy tworzeniu i wdrożenie stosownego systemu procedur administracyjnych
*analiza i podejmowanie działań zmierzających do obniżenia kosztów działalności oraz zwiększania zyskowności podległych lokali, prowadzenie dokumentacji urzędowej
*uzyskiwanie wszelkich zezwoleń, pozwoleń oraz innych niezbędnych dokumentów potrzebnych do prowadzenia działalności, reprezentowanie spółki przed urzędami
*monitorowanie rynku i konkurencji
*raportowanie okresowe wyników sprzedaży z regionu
oddziały : Kraków
Rynek Główny 22, Pawia 5 Galeria Krakowska,
Bora Komorowskiego CH Krokus, CH Zakopianka
Grodzka 60 ( Lokal wyjazdowy )
oddział : Kielce
Rynek
oddziały : Zakopane w roku 2008-2009
restauracja na Kasprowym Wierchu,
restauracja na Krupówkach,
restauracja na Gubałówce
oraz Szczawnica Palenica.
Manager restauracji w Rynku Głównym w Krakowie
*definiowanie tygodniowego i miesięcznego harmonogramu pracy, budowanie zespołu i tworzenie systemów motywacyjnych, analiza.
*tworzenie i realizacja planów sprzedaży na poziomie restauracji oraz planowanie kosztów i wyników finansowych analiza.
*odpowiedzialność za wyposażenie i wsparcie działalności restauracji.
*rekrutacja pracowników i przydział obowiązków w restauracji.
*realizowanie budżetów i podnoszenie sprzedaży
*godne reprezentowanie firmy przed klientem oraz kreowanie jej pozytywnego wizerunku poprzez utrzymywanie relacji sprzyjających rozwijaniu współpracy
*dbanie o wizerunek restauracji zgodny ze standardami korporacyjnymi
*przestrzeganie procedur finansowych, jakościowych, zakupowych, personalnych oraz norm operacyjnych w zarządzanej przez siebie restauracji
*efektywne kierowanie personelem
*znajomość przepisów
*tworzenie i realizacja planów sprzedaży na poziomie restauracji oraz planowanie kosztów i wyników finansowych analiza.
*odpowiedzialność za wyposażenie i wsparcie działalności restauracji.
*rekrutacja pracowników i przydział obowiązków w restauracji.
*realizowanie budżetów i podnoszenie sprzedaży
*godne reprezentowanie firmy przed klientem oraz kreowanie jej pozytywnego wizerunku poprzez utrzymywanie relacji sprzyjających rozwijaniu współpracy
*dbanie o wizerunek restauracji zgodny ze standardami korporacyjnymi
*przestrzeganie procedur finansowych, jakościowych, zakupowych, personalnych oraz norm operacyjnych w zarządzanej przez siebie restauracji
*efektywne kierowanie personelem
*znajomość przepisów
Szkolenia i kursy
Prowadzenia dokumentacji i zapisów w odniesieniu do Dobrej Praktyki Higienicznej i Dobrej Praktyki Produkcyjnej, wydany przez Powiatową Stację Sanitarno Epidemiologiczną w Krakowie HACCP.
Zainteresowania
gotowanie, sport, muzyka, motoryzacja
Inne
Posiadam prawo jazdy kat.B oraz własny samochód osobowy
Grupy
Turystyka i hotelarstwo
Turystyka i hotelarstwo wiąże się z podróżami, to ciągły kontakt z ludźmi, głównie obcokrajowcami. Dlatego do najbardziej pożądanych cech w tej branży należy znajomość przynajmniej kilku języków obcyc