Łukasz Noga

Technolog, Zakłady Mięsne Madej & Wróbel
Krzeszowice, małopolskie

Umiejętności

Optymalizacja procesów Technologia MS Office (Word, PPT, Outlook, Excel) CSB

Języki

angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
glówny technolog
Zakłady Mięsne HAM
Zakłady mięsne Madej & Wróbel
Technolog
• Przeprowadzanie prób technologicznych
• Tworzenie i aktualizacja instrukcji technologicznych
• Tworzenie receptur technologicznych i modyfikacja istniejących receptur
• Opracowywanie dokumentacji technologicznej na potrzeby współpracy z partnerami biznesowymi
• Opracowywanie składów produktów
• Współudział w rozwiązywaniu problemów technologicznych
• Pomiarowanie pracochłonności procesów
• Przygotowywanie i prowadzenie degustacji
• Udział w komisji inwentaryzacyjnej
Logo
Technolog, specjalista d/s produkcji
WĘDZONKA Sp. z o.o. Spółka komandytowa w Myślenicach
• Prowadzenie dokumentacji ISO 22000 oraz HACCP
• Rozliczanie ubojów z ARiMR
• Przeprowadzanie prób technologicznych
• Tworzenie receptur technologicznych i modyfikacja istniejących receptur

Szkolenia i kursy

02.2016 - Wymagania systemu HACCP w oparciu o BRC FOOD ver. 7. Obrona żywności

12.2015 - Podstawy Lean Manufacturing

11.2015 – Audytor wewnętrzny BRC Food ver. 7

11.2014 – Audytor wewnętrzny BRC Food ver. 6

06.2009 – Audytor GMP, GHP, HACCP, ISO 9001:2008, ISO 22000:2005

12.2008 – Wdrażanie i audytowanie systemów GMP, GHP, HACCP, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005

Edukacja

Logo
Technologia żywności, magisterskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Produkcja
Technologia

Zainteresowania

Książki, domowy wyrób win i nalewek, gotowanie

Organizacje

10.2008 – 06.2010 Koło Naukowe Technologów Żywności Sekcja Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej

04.2010 XV Szkole Technologii Fermentacji

Inne

Znajomość obsługi komputera: Windows, Word, Excel, Internet, Autocad(podstawy)
Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.
Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Studenci i absolwenci AR w Krakowie wszystkich wydziałów
Auditorzy Systemów Zarządzania
Auditorzy Systemów Zarządzania
Grupa osób związanych z auditowaniem Systemów Zarządzania takich jak ISO 9001, ISO 14001, PN-N/OHSAS 18001, ISO 27001, ISO/TS 16949, ISO 22000 (IFS, BRC), ISO 13485, ISO/IEC 17025, IRIS itp.
Biotechnologia
Biotechnologia
Grupa zainteresowanych biotechnologią oraz naukami pokrewnymi.
Chemia żywności
Chemia żywności
Chcemy wiedzieć co jemy, co wdychamy i co nas truje! Dla świadomych rzeczywistości.
Czytelnia
Czytelnia
Darmowe ebooki, całe książki, artykuły
Darmowe szkolenia
Darmowe szkolenia
Po prostu wymiana informacji na temat darmowych szkoleń..
Do you speak English?
Do you speak English?
English only. Everyone's invited!
Dobra literatura
Dobra literatura
Grupa otwarta dla wszystkich lubiących czytać dobre książki i uwielbiających spędzać czas przewracając strony
Giełda Pracy
Giełda Pracy
Grupa dla szukających pracy.
ISO 22000
ISO 22000
Bezpieczeństwo żywności i systemy zarządzania to moje zainteresowania. Założenie grupy ma celu wymianę informacji i doświadczeń w zakresie tego standardu.
Jakość
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.