Umiejętności
Optymalizacja procesów
Technologia
MS Office (Word, PPT, Outlook, Excel)
CSB
Języki
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Technolog
• Przeprowadzanie prób technologicznych
• Tworzenie i aktualizacja instrukcji technologicznych
• Tworzenie receptur technologicznych i modyfikacja istniejących receptur
• Opracowywanie dokumentacji technologicznej na potrzeby współpracy z partnerami biznesowymi
• Opracowywanie składów produktów
• Współudział w rozwiązywaniu problemów technologicznych
• Pomiarowanie pracochłonności procesów
• Przygotowywanie i prowadzenie degustacji
• Udział w komisji inwentaryzacyjnej
• Tworzenie i aktualizacja instrukcji technologicznych
• Tworzenie receptur technologicznych i modyfikacja istniejących receptur
• Opracowywanie dokumentacji technologicznej na potrzeby współpracy z partnerami biznesowymi
• Opracowywanie składów produktów
• Współudział w rozwiązywaniu problemów technologicznych
• Pomiarowanie pracochłonności procesów
• Przygotowywanie i prowadzenie degustacji
• Udział w komisji inwentaryzacyjnej
Szkolenia i kursy
02.2016 - Wymagania systemu HACCP w oparciu o BRC FOOD ver. 7. Obrona żywności
12.2015 - Podstawy Lean Manufacturing
11.2015 – Audytor wewnętrzny BRC Food ver. 7
11.2014 – Audytor wewnętrzny BRC Food ver. 6
06.2009 – Audytor GMP, GHP, HACCP, ISO 9001:2008, ISO 22000:2005
12.2008 – Wdrażanie i audytowanie systemów GMP, GHP, HACCP, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005
12.2015 - Podstawy Lean Manufacturing
11.2015 – Audytor wewnętrzny BRC Food ver. 7
11.2014 – Audytor wewnętrzny BRC Food ver. 6
06.2009 – Audytor GMP, GHP, HACCP, ISO 9001:2008, ISO 22000:2005
12.2008 – Wdrażanie i audytowanie systemów GMP, GHP, HACCP, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005
Specjalizacje
Produkcja
Technologia
Zainteresowania
Książki, domowy wyrób win i nalewek, gotowanie
Organizacje
10.2008 – 06.2010 Koło Naukowe Technologów Żywności Sekcja Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej
04.2010 XV Szkole Technologii Fermentacji
04.2010 XV Szkole Technologii Fermentacji
Inne
Znajomość obsługi komputera: Windows, Word, Excel, Internet, Autocad(podstawy)
Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
Grupy
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.
Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Studenci i absolwenci AR w Krakowie wszystkich wydziałów
Auditorzy Systemów Zarządzania
Grupa osób związanych z auditowaniem Systemów Zarządzania takich jak ISO 9001, ISO 14001, PN-N/OHSAS 18001, ISO 27001, ISO/TS 16949, ISO 22000 (IFS, BRC), ISO 13485, ISO/IEC 17025, IRIS itp.
Dobra literatura
Grupa otwarta dla wszystkich lubiących czytać dobre książki i uwielbiających spędzać czas przewracając strony
ISO 22000
Bezpieczeństwo żywności i systemy zarządzania to moje zainteresowania. Założenie grupy ma celu wymianę informacji i doświadczeń w zakresie tego standardu.
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.