Łukasz Muszyński

Produkcja
Wrocław, dolnośląskie

Doświadczenie zawodowe

USP Zdrowie Sp. z o.o.
Koordynator Sekcji ds. Ciągłego Doskonalenia
USP Zdrowie Sp. z o.o.
Mistrz produkcji
Zapewnienie ciągłości produkcji oraz realizacji planu produkcyjnego
Zarządzanie wieloosobowym zespołem pracowników
Kreowanie i realizowanie działań podnoszących efektywność linii pakowania
Zapewnienie przestrzegania standardów bezpieczeństwa, jakościowych, wydajnościowych
Logo
Kierownik Działu Rozwoju Półproduktów
MOKATE FOOD INGREDIENTS
• Koordynowane i prowadzenie projektów w obszarze rozwoju produktów
• Wyznaczanie kierunków rozwoju produktów w ścisłej współpracy z jednostką sprzedażową
• Nadzór nad procesem technologicznym - suszenia rozpyłowego
• Inicjowanie i koordynowanie prac zmierzających do podnoszenia jakości produktów typu instant
• Zarządzanie zespołem technologów NPD w obszarze Mokate Food Ingredients
Logo
Inżynier Procesu
MOKATE FOOD INGREDIENTS
• Uruchomienie technologiczne wieży suszarniczej
• Optymalizacja procesów produkcyjnych w obszarze suszenia rozpyłowego
• Tworzenie receptur nowych produktów
• Nadzór nad przebiegiem prób technologicznych
Danone sp. z o.o.
Kierownik Produkcji
• Zarządzanie zespołem produkcyjnym
• Nadzorowanie i organizowanie działań w obszarze produkcyjnym zapewniające realizację planów produkcyjnych
• Wdrażanie zmian w linii produkcyjnej prowadzące do ciągłego rozwoju wydajności oraz optymalizacji kosztów
• Wyznaczanie oraz wspieranie rozwoju podległych pracowników
• Zarządzanie produkcją w obszarach: jakości, bezpieczeństwa, kosztów, wydajności
• Odpowiedzialność za gospodarkę magazynową działu produkcji
• Zarządzanie budżetem działowym
NUTRICIA Zakłady Produkcyjne Sp. z o. o.
p.o. Kierownik Gospodarki Materiałowej
• Nadzór, koordynacja pracy w obszarze magazynu działu produkcyjnego
• Optymalizacja zużycia surowców i opakowań
• Udział w grupach projektowych w obszarze logistyki wewnętrznej
• Wdrażanie na linię technologiczną nowych opakowań
NUTRICIA Zakłady Produkcyjne Sp. z o. o.
p.o. Kierownik Technologii Produkcji
• Nadzór i koordynacja pracy działu technologicznego
• Wyznaczanie strategii działań zespołu technologicznego
• Udział w grupach projektowych o międzynarodowym zasięgu
• Nadzór i koordynacja działań walidacyjnych w obszarze produkcyjnym
• Nadzór nad procesem sterylizacji żywności
NUTRICIA Zakłady Produkcyjne Sp. z o. o.
Specjalista ds. Technologii Produkcji
• Kontrola i przygotowanie dokumentacji jakościowej i produkcyjnej
• Optymalizacja i ciągłe doskonalenie linii produkcyjnej
• Wdrażanie nowych receptur na linię technologiczną
• Codzienna kontrola jakościowa wytwarzanych produktów
• Współpraca z działem planowania przy ustalaniu planów produkcyjnych
• Działania walidacyjne w obszarze sterylizacji żywności
NUTRICIA Zakłady Produkcyjne Sp. z o. o.
Mistrz Zmianowy
• Koordynacja pracy zmianowego zespołu produkcyjnego
• Wyznaczanie indywidualnych celów rozwojowych dla podległego zespołu
• Kontrola technologiczna i techniczna procesu produkcyjnego w trakcie zmiany
• Udział w zespołach zadaniowych działających w obszarze produkcyjnym
• Nadzorowanie, kreowanie działań podnoszących wydajność linii
• Raportowanie wskaźników produkcyjnych
• Bezpośredni nadzór nad procesem i dokumentacją z zakresu mycia
• Wdrażanie standardów 5S w obszarze produkcji
Rybhand
Technolog, Kierownik Zmiany
• Planowanie zmianowej produkcji na liniach technologicznych
• Zarządzanie zespołem produkcyjnym
• Realizacja celów wydajnościowych i optymalizacja procesu pod kątem zwiększenia wydajności
• Optymalizacja procesu technologicznego
Logo
Główny Technolog
Ovovita egg processing
• Uruchomienie technologiczne zakładu
• Opracowanie i optymalizacja parametrów procesu
• Optymalizacja procesu w kierunku dostosowania linii do tworzenia coraz szerszej gamy produktów
• Tworzenie standardów postępowania, procedur, instrukcji technologicznych

Edukacja

Logo
Zarządzanie Produkcją, studia podyplomowe
Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie
Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, magisterskie
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, inżynierskie
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Specjalizacje

Inżynieria
Inne
Produkcja
Zarządzanie produkcją

Grupy

6 wszystkich wypowiedzi
1 plus
Akwarystyka
Akwarystyka
Grupa stworzona dla miłośników akwartystyki. Wymiana poglądów, porady i przechwałki.
Buddyzm
Buddyzm
Grupa dla tych wszystkich, którzy praktykują lub dopiero odkrywają Buddyzm.
Danone Group
Danone Group
Forum Danone'owców byłych i obecnych.
doktoranci i doktorzy, doktorat
doktoranci i doktorzy, doktorat
Forum wymiany informacji dla doktorantów i doktorów. Wszystkie kierunki. doktoranci i doktorzy, prace doktorskie,habilitacja,przewód,metodologia badawcza, doktorat, nauka polska,
DZOGCZEN
DZOGCZEN
dzogczen, tantra, sutra, szamanizm , buddyzm tybetański, tradycja yungdrung bon, medytacja
ISO 22000
ISO 22000
Bezpieczeństwo żywności i systemy zarządzania to moje zainteresowania. Założenie grupy ma celu wymianę informacji i doświadczeń w zakresie tego standardu.
Lean Management
Lean Management
Zapraszam wszystkich zainteresowanych koncepcją Lean Management, poszerzaniem wiedzy i praktycznym stosowaniem zasad zarządzania w trybie "odchudzonym".
New Product Development
New Product Development
Grupa przeznaczona dla wszystkich zajmujących się wdrażaniem nowych produktów i usług nie tylko w przemyśle spożywczym
RUB REGGAE . DUB . ROOTS . ROCK . SKA ...
RUB REGGAE . DUB . ROOTS . ROCK . SKA ...
Miejsce dla miłośników wszelkiego rodzaju klimatów wywodzących się z reggae.
Spinning
Spinning
Wędkarstwo to nie nuda!
Technolodzy Żywności
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.
Turystyka rowerowa
Turystyka rowerowa
Rower i turystyka na rowerze. Dla tych co rowerem z sakwami po świecie, ale i dla tych co wokół domu... :]