Łukasz Mateusz Kania

specjalista ds. oceny wniosków o płatność, LAWP

Języki

angielski
dobry
rosyjski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

LAWP
specjalista ds. oceny wniosków o płatność

Edukacja

Logo
wycena nieruchomości, studia podyplomowe
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Logo
prawo, magisterskie
Katolicki Uniwersytet Lubelski

Zainteresowania

gry logiczne, sporty walki, historia XX wieku

Grupy

sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Aleja Smakoszy Kuchnia Francuska
Aleja Smakoszy Kuchnia Francuska
Grupa zrzeszająca wielbicieli i smakoszy francuskiej kuchnii i tradycji kulinarnej znad Loary.
Dish of the Day
Dish of the Day
Your favourite recipes! Ulubione przepisy
DOTACJE UNIJNE
DOTACJE UNIJNE
grupa zrzesza osoby zajmujące się profesjonalnie doradztwem w sprawch pozyskiwania środków finansowych z funduszy unijnych oraz osób zainteresowanych pozyskaniem tychże środków na rozwój przedsiębiors
Faceci gotują
Faceci gotują
Grupa skupiająca miłośników dobrego jedzenia, przygotowanego własnymi rękoma. Stworzona po to, by pomóc zapracowanym, pasionym głównie na fastfoodach mężczyznom. Uwierzcie - gotowanie nie jest trud
SMAKOWITY
SMAKOWITY
Tak od lat se gotujemy :D Przyjmujemy TYLKO pełne profile, więc bez fotki nie wpuścimy !!!!!!! a co ? ;)
HoReCa
HoReCa
Hotelarstwo, gastronomia, catering
HoReCa gastronomia
HoReCa gastronomia
Hotele-Restauracje-Catering
Hotelarze i Gastronomowie
Hotelarze i Gastronomowie
Szukasz stażystów do swojego Hotelu lub Restauracji? Zapraszamy na www.work-and-fun.com
Klub Konesera
Klub Konesera
Klub stworzony dla osób,które cenią sobie dobry smak. Herbaciarnie ,Restauracje ,Winiarnie ,Kawiarnie , Cukierenki,..Kącik kulinarny...
Kuchnia arabska
Kuchnia arabska
Arabskie przepisy, arabskie dania, arabskie przyprawy, smaki i zapachy.. Gdzie zjesc w kraju i za granica :) Zapraszam do dyskusji
Kuchnia Azjatycka
Kuchnia Azjatycka
Wszystko o kuchniach rodem z Azji.