Łukasz Majewski

Pedagog, Kucharz,
Wrocław, dolnośląskie

Języki

hiszpański
dobry

Doświadczenie zawodowe

Logo
Kucharz
Bar Studencki Rogulski i Wspólnicy Spółka Jawna
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów, konferencji
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
Logo
Szef kuchni
Jaffa Bar&Market
- kierowanie pracą kuchni i podległym personelem
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów, konferencji
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
- wyliczanie food cost
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
Logo
Kucharz
Hotel Orient Palace
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
- współodpowiedzialny za całokształt pracy w kuchni
- Dbanie o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków
- odpowiedzialny za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania
- dbanie o czystość i ład w pracy
Logo
Szef Kuchni/Executive Chef
Złoty Pies
- kierowanie pracą kuchni i podległym personelem
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów, konferencji
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
- wyliczanie food cost
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
Logo
Z-ca Szefa Kuchni
Złoty Pies
- kierowanie pracą kuchni i podległym personelem
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów, konferencji
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
- wyliczanie food cost
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
Logo
Z-ca Szefa Kuchni
Restauracja Vivian
- kierowanie pracą kuchni i podległym personelem
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów, konferencji
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
- wyliczanie food cost
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
Logo
Z-ca Szefa Kuchni
Złoty Pies
- kierowanie pracą kuchni i podległym personelem
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów, konferencji
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
- wyliczanie food cost
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
Logo
Szef Kuchni
Hotel Puro ****
- kierowanie pracą kuchni i podległym personelem
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów, konferencji
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
- wyliczanie food cost
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
OdNova
Kucharz
- współodpowiedzialny za całokształt pracy w kuchni
- Dbanie o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków
- odpowiedzialny za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania
- dbanie o czystość i ład w pracy
Logo
pomocnik kucharza - kucharz
Panticosa Resort - Gran Hotel ***** (Hiszpania)
- współodpowiedzialny za całokształt pracy w kuchni
- Dbanie o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków
- odpowiedzialny za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania
- dbanie o czystość i ład w pracy

Szkolenia i kursy

2017/2018 Slavic Raw Food - kolektyw - degustacyjne kolacje - grupa kucharzy z pasją i miłością do gotowania smacznej kuchni regionalnej i ekologicznej.
2014
Kuchnia Międzynarodowa: Dania z drobiu (posiadam Certyfikat)
Nowe trendy i techniki w polskiej kuchni (posiadam Certyfikat)
2014
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności
Zagrożenia żywności
Higiena produkcji i personelu
GMP ,GHP ,HACCP (posiadam Certyfikat)
2013
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności
Zagrożenia żywności
Higiena produkcji personelu (posiadam Certyfikat)
2012
Obsluga kuchni w obiekcie hotelowo-gastronomicznym we Wroclawiu (posiadam zaświadczenie)
2004
Szkolenie sprzedaży aktywnej zorganizowanej przez Linie 1 w Warszawie
2004
Szkolenie sprzedaży aktywnej zorganizowanej przez Tele 2 we Wrocławiu

Edukacja

Logo
Zarządzanie i marketing w edukacji., magisterskie
Dolnośląska Szkoła Wyższa Edukacji Wydział Nauk Pedagogicznych
Logo
Pedagogika opiekuńczo – wychowawcza z poszerzonym programem w zakresie edukacji regionalnej., licencjackie
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Wałbrzychu Instytut Pedagogiki

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

Psychologia, muzyka, sport, języki obce, kuchnia

Organizacje

Wolontariusz w Państwowym Domu Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka w Wałbrzychu

Inne

Bardzo dobra obsługa komputera: Windows 98/XP/Vista, Pakiet Office(Word, Exel, PowerPoint, Microsoft Outlook), ACDSee, Internet Explorer

Grupy

GL - Szukam pracy
GL - Szukam pracy
Forum dla osób poszukujących pracy.
GLOBAL NIERUCHOMOSCI
GLOBAL NIERUCHOMOSCI
Polecam www.global-nieruchomosci.com
Hiszpania
Hiszpania
dla wszystkich ktorzy tak jak ja zakochani sa w Hiszpanii :))
HoReCa
HoReCa
Hotelarstwo, gastronomia, catering
Horeca Kitchen Club
Horeca Kitchen Club
Spis Kucharzy pracujących w sektorze HoReCa
Hotel & Hotelarze
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu. Zaproś znajomych.
Hotelarze i Gastronomowie
Hotelarze i Gastronomowie
Szukasz stażystów do swojego Hotelu lub Restauracji? Zapraszamy na www.work-and-fun.com
Języki obce a praca
Języki obce a praca
Grupa poliglotów. Powiedz jakimi językami obcymi władasz, a wskażemy Ci mozliwości wykorzystywania tych języków na codzień.
Kuchnia włoska. La Cucina Italiana.
Kuchnia włoska. La Cucina Italiana.
Makaron, makaron i jeszcze raz makaron. Ale nie tylko, sprawdź jak wspaniały jest ten świat!
Slow Food
Slow Food
Chronimy swojego prawa do smaku i dzielimy się nim na wszelkie sposoby. Definiujemy SF po swojemu, rozszerzamy go o wszelkie idee zgodne z jego duchem i przynoszące nam korzyści. Mniam!
Szkolenia gastronomiczne
Szkolenia gastronomiczne
Proszę o umieszczanie wszystkich rodzajów szkoleń dotyczących gastronomii.
Szkolenia Promocja Wrocław
Szkolenia Promocja Wrocław
Specjalista ds.Organizacji Szkoleń - Wrocław Specjalista ds. Promocji - Wrocław