Języki
hiszpański
dobry
Doświadczenie zawodowe
Szef kuchni
Jaffa Bar&Market
- kierowanie pracą kuchni i podległym personelem
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów, konferencji
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
- wyliczanie food cost
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów, konferencji
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
- wyliczanie food cost
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
Kucharz
Hotel Orient Palace
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
- współodpowiedzialny za całokształt pracy w kuchni
- Dbanie o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków
- odpowiedzialny za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania
- dbanie o czystość i ład w pracy
- planowanie produkcji
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
- współodpowiedzialny za całokształt pracy w kuchni
- Dbanie o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków
- odpowiedzialny za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania
- dbanie o czystość i ład w pracy
Szef Kuchni/Executive Chef
Złoty Pies
- kierowanie pracą kuchni i podległym personelem
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów, konferencji
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
- wyliczanie food cost
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów, konferencji
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
- wyliczanie food cost
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
Z-ca Szefa Kuchni
Złoty Pies
- kierowanie pracą kuchni i podległym personelem
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów, konferencji
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
- wyliczanie food cost
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów, konferencji
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
- wyliczanie food cost
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
Z-ca Szefa Kuchni
Restauracja Vivian
- kierowanie pracą kuchni i podległym personelem
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów, konferencji
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
- wyliczanie food cost
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów, konferencji
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
- wyliczanie food cost
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
Z-ca Szefa Kuchni
Złoty Pies
- kierowanie pracą kuchni i podległym personelem
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów, konferencji
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
- wyliczanie food cost
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów, konferencji
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
- wyliczanie food cost
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
Szef Kuchni
Hotel Puro ****
- kierowanie pracą kuchni i podległym personelem
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów, konferencji
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
- wyliczanie food cost
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
- sporządzanie i kontrola zamówień
- planowanie produkcji
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów, konferencji
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
- wyliczanie food cost
- szkolenie i opieka nad praktykantami w zawodzie Kucharz
Kucharz
- współodpowiedzialny za całokształt pracy w kuchni
- Dbanie o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków
- odpowiedzialny za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania
- dbanie o czystość i ład w pracy
- Dbanie o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków
- odpowiedzialny za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania
- dbanie o czystość i ład w pracy
pomocnik kucharza - kucharz
Panticosa Resort - Gran Hotel ***** (Hiszpania)
- współodpowiedzialny za całokształt pracy w kuchni
- Dbanie o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków
- odpowiedzialny za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania
- dbanie o czystość i ład w pracy
- Dbanie o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków
- odpowiedzialny za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania
- dbanie o czystość i ład w pracy
Szkolenia i kursy
2017/2018 Slavic Raw Food - kolektyw - degustacyjne kolacje - grupa kucharzy z pasją i miłością do gotowania smacznej kuchni regionalnej i ekologicznej.
2014
Kuchnia Międzynarodowa: Dania z drobiu (posiadam Certyfikat)
Nowe trendy i techniki w polskiej kuchni (posiadam Certyfikat)
2014
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności
Zagrożenia żywności
Higiena produkcji i personelu
GMP ,GHP ,HACCP (posiadam Certyfikat)
2013
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności
Zagrożenia żywności
Higiena produkcji personelu (posiadam Certyfikat)
2012
Obsluga kuchni w obiekcie hotelowo-gastronomicznym we Wroclawiu (posiadam zaświadczenie)
2004
Szkolenie sprzedaży aktywnej zorganizowanej przez Linie 1 w Warszawie
2004
Szkolenie sprzedaży aktywnej zorganizowanej przez Tele 2 we Wrocławiu
2014
Kuchnia Międzynarodowa: Dania z drobiu (posiadam Certyfikat)
Nowe trendy i techniki w polskiej kuchni (posiadam Certyfikat)
2014
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności
Zagrożenia żywności
Higiena produkcji i personelu
GMP ,GHP ,HACCP (posiadam Certyfikat)
2013
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności
Zagrożenia żywności
Higiena produkcji personelu (posiadam Certyfikat)
2012
Obsluga kuchni w obiekcie hotelowo-gastronomicznym we Wroclawiu (posiadam zaświadczenie)
2004
Szkolenie sprzedaży aktywnej zorganizowanej przez Linie 1 w Warszawie
2004
Szkolenie sprzedaży aktywnej zorganizowanej przez Tele 2 we Wrocławiu
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
Psychologia, muzyka, sport, języki obce, kuchnia
Organizacje
Wolontariusz w Państwowym Domu Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka w Wałbrzychu
Inne
Bardzo dobra obsługa komputera: Windows 98/XP/Vista, Pakiet Office(Word, Exel, PowerPoint, Microsoft Outlook), ACDSee, Internet Explorer
Grupy
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu.
Zaproś znajomych.
Hotelarze i Gastronomowie
Szukasz stażystów do swojego Hotelu lub Restauracji? Zapraszamy na www.work-and-fun.com
Języki obce a praca
Grupa poliglotów. Powiedz jakimi językami obcymi władasz, a wskażemy Ci mozliwości wykorzystywania tych języków na codzień.
Kuchnia włoska. La Cucina Italiana.
Makaron, makaron i jeszcze raz makaron. Ale nie tylko, sprawdź jak wspaniały jest ten świat!
Slow Food
Chronimy swojego prawa do smaku i dzielimy się nim na wszelkie sposoby. Definiujemy SF po swojemu, rozszerzamy go o wszelkie idee zgodne z jego duchem i przynoszące nam korzyści. Mniam!
Szkolenia Promocja Wrocław
Specjalista ds.Organizacji Szkoleń - Wrocław
Specjalista ds. Promocji - Wrocław