Języki
angielski
dobry
rosyjski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Junior Category Manager w dziale handlowym
1. Odpowiedzialny za współpracę z siecią handlową Rimi Baltic’s (ICA Group)
2. Zarządzanie wszystkimi aspektami działalności w zakresie marketingu, sprzedaży i zarządzania produktem w celu maksymalizacji wolumenu, zysków i satysfakcji klienta,
3. Obsługa klienta zapewniająca dwukierunkowy pozytywny rozwój kategorii,
4. Realizacja planów sprzedażowych (zarządzanie asortymentem, działalnością promocyjną),
5. Przygotowywanie szerokiej i konkurencyjnej oferty handlowej,
6. Negocjacje handlowe na szczeblu centralnym,
7. Wprowadzanie/koordynacja projektów w celu optymalizacji procesów zwiększających konkurencyjność firmy,
8. Sporządzanie raportów/analiz celem monitorowania jakości oferowanych produktów oraz ich dopasowania do potrzeb rynkowych,
9. Wywiad rynkowy celem zapewnienia długoterminowej strategii marketingowej oraz planów rozwoju kategorii.
2. Zarządzanie wszystkimi aspektami działalności w zakresie marketingu, sprzedaży i zarządzania produktem w celu maksymalizacji wolumenu, zysków i satysfakcji klienta,
3. Obsługa klienta zapewniająca dwukierunkowy pozytywny rozwój kategorii,
4. Realizacja planów sprzedażowych (zarządzanie asortymentem, działalnością promocyjną),
5. Przygotowywanie szerokiej i konkurencyjnej oferty handlowej,
6. Negocjacje handlowe na szczeblu centralnym,
7. Wprowadzanie/koordynacja projektów w celu optymalizacji procesów zwiększających konkurencyjność firmy,
8. Sporządzanie raportów/analiz celem monitorowania jakości oferowanych produktów oraz ich dopasowania do potrzeb rynkowych,
9. Wywiad rynkowy celem zapewnienia długoterminowej strategii marketingowej oraz planów rozwoju kategorii.
Mistrz Zmiany w dziale produkcji
1. Kierowanie pracą podległego zespołu w celu realizacji zadań produkcyjnych,
2. Wiodący udział w obniżaniu kosztów wytwarzania poprzez optymalizacje procesów produkcyjnych i kreowanie atmosfery innowacyjności w zespole,
3. Planowanie i bieżące analizy zapewniające prawidłową realizację produkcji,
4. Dbałość o właściwą jakość wyrobu gotowego,
5. Dbałość o współpracę z pozostałymi komórkami w ramach działu operacyjnego fabryki.
2. Wiodący udział w obniżaniu kosztów wytwarzania poprzez optymalizacje procesów produkcyjnych i kreowanie atmosfery innowacyjności w zespole,
3. Planowanie i bieżące analizy zapewniające prawidłową realizację produkcji,
4. Dbałość o właściwą jakość wyrobu gotowego,
5. Dbałość o współpracę z pozostałymi komórkami w ramach działu operacyjnego fabryki.
Szkolenia i kursy
Zarządzanie sobą w czasie – BERNDSON,
Odpowiedzialność osobista jako fundament efektywnej pracy zespołowej – NOWE OPCJE,
Sztuka wyznaczania celów – BRIAN TRACY INTERNATIONAL,
Budowanie zespołu. Doskonalenie umiejętności szefa w kierowaniu zespołem – TRAINING PARTNERS,
Zarządzanie Zespołem Produkcyjnym – TRAINING PARTNERS,
ABC HACCP – ELAMED E. i R. CHOLEWA SP. J.,
Praktyczna interpretacja wymagań systemu HACCP oraz STANDARDU BRC:2005 – BUREAU VERITAS.
Odpowiedzialność osobista jako fundament efektywnej pracy zespołowej – NOWE OPCJE,
Sztuka wyznaczania celów – BRIAN TRACY INTERNATIONAL,
Budowanie zespołu. Doskonalenie umiejętności szefa w kierowaniu zespołem – TRAINING PARTNERS,
Zarządzanie Zespołem Produkcyjnym – TRAINING PARTNERS,
ABC HACCP – ELAMED E. i R. CHOLEWA SP. J.,
Praktyczna interpretacja wymagań systemu HACCP oraz STANDARDU BRC:2005 – BUREAU VERITAS.
Edukacja
Specjalizacje
Sprzedaż - FMCG
Artykuły spożywcze/Alkohol/Tytoń
Zainteresowania
Tenis ziemny,
Muzyka.
Muzyka.
Inne
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP oraz BRC,
Obsługa komputera – MS Office,
Prawo jazdy kat. B.
Obsługa komputera – MS Office,
Prawo jazdy kat. B.