Języki
angielski
dobry
niemiecki
dobry
Doświadczenie zawodowe
Kucharz
Restauracja Tawerna Portowa w Ustce
- w okresie od 12.2008 do 05.2009 praca pod kierownictwem Mistrza Kuchni doc. Wilfrieda Haase (Euro-Toques Sterne-Maître),
- przygotowywanie i wydawanie potraw,
- prowadzenie zamówień niezbędnych produktów i kontrola ich jakości,
- kontrola stanów magazynowych,
- układanie menu,
- organizowanie pracy zespołu kuchennego,
- pomoc w przygotowywaniu ofert organizowanych imprez
- przygotowywanie i wydawanie potraw,
- prowadzenie zamówień niezbędnych produktów i kontrola ich jakości,
- kontrola stanów magazynowych,
- układanie menu,
- organizowanie pracy zespołu kuchennego,
- pomoc w przygotowywaniu ofert organizowanych imprez
Szkolenia i kursy
Kurs Carvingu I stopnia.
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
kuchnia
wedkarstwo
ochrona dzikiej przyrody
fotografia przyrodnicza
wedkarstwo
ochrona dzikiej przyrody
fotografia przyrodnicza
Organizacje
Od kwietnia 2010 r. - wolontariusz Błękitnego Patrolu WWF, w ramach projektu „Wsparcie restytucji i ochrony ssaków bałtyckich w Polsce” prowadzonego przez WWF Polska w partnerstwie ze Stacją Morską Instytutu Oceanografii Uniwersytetu Gdańskiego
Inne
Uprawnienia wynikające z książeczki żeglarskiej oraz certyfikatów wymaganych Konwencją STCW (ochrona ppoż. stopnia podstawowego, indywidualne techniki ratunkowe, bezpieczeństwo własne i odpowiedzialność wspólna, elementarne zasady udzielania pierwszej pomocy)
Grupy
Hotelarze i Gastronomowie
Szukasz stażystów do swojego Hotelu lub Restauracji? Zapraszamy na www.work-and-fun.com
MICE
MICE – Meetings (spotkania), Incentive (wyjazdy motywacyjne), Conferences (Konferencje), Events (Wydarzenia.
Praca każda branża
Wzajemna pomoc w rozwiązywaniu problemów zawodowych.
Dla osób szukających pracy w każdej dziedzinie.