Języki
angielski
podstawowy
niemiecki
podstawowy
włoski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Praktyka kierunkowa
Wojewódzki Inspektorat Sanitarny w Olsztynie
Zapoznanie się ze strukturą organizacyjną i funkcjonowaniem Inspektoratu Sanitarnego oraz z postępowaniem analitycznym podczas wykonywania oznaczeń na produktach żywnościowych, badanie pozostałości metali ciężkich na naczyniach porcelanowych.
Wolontariat
Ośrodek Osób Niepełnosprawnych w Lubawie
Pomoc pracownikom w opiece nad osobami niepełnosprawnymi, pomoc w zajęciach indywidualnych i grupowych prowadzonych w warsztacie, dbanie o bezpieczeństwo uczestników, organizowanie imprez kulturalnych, sportowych, turystycznych na rzecz osób niepełnosprawnych
Szkolenia i kursy
Uprawnienia
Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg normy PN-EN ISO 22000:2006 oraz Systemu HACCP.
•„Badanie sprawozdań finansowych – konieczność czy wartość dodana” - webcast przeprowadzony w ramach Akademii Rachunkowości Deloitte,
•„Czy gotówka to już przeszłość?”- szkolenie zrealizowane przez Citi Handlowy,
•„Pierwsza praca w Grupie Citi”- szkolenie zrealizowane przez Citi Handlowy,
•„Praktyczna lekcja audytu i podatków”- warsztat zorganizowany przez PwC,
• „Szkoła trenerów” - autoprezentacja, tworzenia własnego wizerunku,
• „Re-engineering procesów biznesowych” – szkolenie zrealizowane przez Citi Handlowy,
•Rozwiązania HR – optymalny wybór i adekwatne działanie,
•Aspekty prawne w działalności gospodarczej, budowa sieci komunikacji, negocjacje- Ogólnopolskie Seminarium Biznesu i Nowych Technologii w Biznesie / NetVision,
•Zakładanie własnej działalności gospodarczej w ramach projektu pt.: „ Ze spin off i spin out za pan brat”,
• Świadome budowanie wizerunku osobistego przedsiębiorcy- biznesowy savoir- vivre,
•Świadome budowanie marki przedsiębiorstwa-„Przedsiębiorstwo na parkiecie giełdy papierów wartościowych”- budowanie marki finansowanie rozwoju firmy z wykorzystaniem rynku giełdowego,
•Rekrutacja w stylu behawioralnym, kierowanie zespołem, Wprowadzenie do coachingu.
Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg normy PN-EN ISO 22000:2006 oraz Systemu HACCP.
•„Badanie sprawozdań finansowych – konieczność czy wartość dodana” - webcast przeprowadzony w ramach Akademii Rachunkowości Deloitte,
•„Czy gotówka to już przeszłość?”- szkolenie zrealizowane przez Citi Handlowy,
•„Pierwsza praca w Grupie Citi”- szkolenie zrealizowane przez Citi Handlowy,
•„Praktyczna lekcja audytu i podatków”- warsztat zorganizowany przez PwC,
• „Szkoła trenerów” - autoprezentacja, tworzenia własnego wizerunku,
• „Re-engineering procesów biznesowych” – szkolenie zrealizowane przez Citi Handlowy,
•Rozwiązania HR – optymalny wybór i adekwatne działanie,
•Aspekty prawne w działalności gospodarczej, budowa sieci komunikacji, negocjacje- Ogólnopolskie Seminarium Biznesu i Nowych Technologii w Biznesie / NetVision,
•Zakładanie własnej działalności gospodarczej w ramach projektu pt.: „ Ze spin off i spin out za pan brat”,
• Świadome budowanie wizerunku osobistego przedsiębiorcy- biznesowy savoir- vivre,
•Świadome budowanie marki przedsiębiorstwa-„Przedsiębiorstwo na parkiecie giełdy papierów wartościowych”- budowanie marki finansowanie rozwoju firmy z wykorzystaniem rynku giełdowego,
•Rekrutacja w stylu behawioralnym, kierowanie zespołem, Wprowadzenie do coachingu.
Edukacja
Specjalizacje
Obsługa klienta
Inne
Zainteresowania
- śpiew
- taniec towarzyski
- taniec towarzyski
Organizacje
- Członek Polskiego Towarzystwa Ekonomistów – oddział w Olsztynie
- Starosta roku Wydziału Nauk Ekonomicznych
- Koło Naukowe SKN ZZL Creative – praca w dziale finansów
- Koło Naukowe Bezpieczeństwa Zdrowotnego Żywności
- Koło Naukowe Technologów Mleczarstwa
* wygłoszenie referat na konferencji we Wrocławiu na temat „ Badań preferencji i częstotliwości spożycia mleka i jego przetworów wśród dzieci i młodzieży szkolnej w zależności od miejsca zamieszkania”
*„Badania nad tworzeniem charakterystyki sensorycznej produktów mleczarskich z wykorzystaniem metody profilowania”
*Działania promocyjne Wydziału Nauki o Żywności UWM w Olsztynie, działalności na Ogólnopolskim Turnieju Mleczarskim w Warszawie,
*Promocja produktów mleczarskich w trakcie III Euroforum Mleczarskiego organizowanego przez Krajowe Stowarzyszenie Mleczarze w Warszawie.
- przedstawiciel roku w Wydziałowej Komisji Stypendialnej
- Sekretarz Wydziału Nauki o Żywności
- Starosta roku Wydziału Nauk Ekonomicznych
- Koło Naukowe SKN ZZL Creative – praca w dziale finansów
- Koło Naukowe Bezpieczeństwa Zdrowotnego Żywności
- Koło Naukowe Technologów Mleczarstwa
* wygłoszenie referat na konferencji we Wrocławiu na temat „ Badań preferencji i częstotliwości spożycia mleka i jego przetworów wśród dzieci i młodzieży szkolnej w zależności od miejsca zamieszkania”
*„Badania nad tworzeniem charakterystyki sensorycznej produktów mleczarskich z wykorzystaniem metody profilowania”
*Działania promocyjne Wydziału Nauki o Żywności UWM w Olsztynie, działalności na Ogólnopolskim Turnieju Mleczarskim w Warszawie,
*Promocja produktów mleczarskich w trakcie III Euroforum Mleczarskiego organizowanego przez Krajowe Stowarzyszenie Mleczarze w Warszawie.
- przedstawiciel roku w Wydziałowej Komisji Stypendialnej
- Sekretarz Wydziału Nauki o Żywności
Inne
- umiejętność pracy w zespole,
- umiejętność analitycznego myślenia,
- znajomość programów Word i Exel,
- prawo jazdy kat.B,
- umiejętność analitycznego myślenia,
- znajomość programów Word i Exel,
- prawo jazdy kat.B,
Grupy
Banki
pracujesz w banku? chcesz pracować w banku? podziel sie swoimi doswiadczeniami - dowiedz sie wiecej... znajdz swoje miejsce pracy...
Grupa SET. Coaching. Szkolenia. Doradztwo.
Wiodąca firma specjalizującą się w rozwijaniu kompetencji coachingowych, trenerskich i menedżerskich.
ISO 22000
Bezpieczeństwo żywności i systemy zarządzania to moje zainteresowania. Założenie grupy ma celu wymianę informacji i doświadczeń w zakresie tego standardu.