Ksenia Bogunia

Technolog żywności
Nidek, małopolskie

Umiejętności

HACCP IFS ISO 22000 Umiejętności organizacyjne i priorytetyzacja Pakiet MS Office na poziomie bardzo dobrym pakiet MS Office SIMPLE ERP Prawo jazdy kat B Umiejętność analitycznego myślenia, wyciągania wniosków oraz podejmowania decyzji Książeczka sanitarno-epidemiologiczna Umiejętność budowania relacji z ludźmi umiejętność szybkiego uczenia się i przyswajania nowych obowiązków Simple.CRM

Języki

polski
ojczysty
angielski
dobry
niemiecki
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Wosana S A
Technolog
Nadzór nad jakością surowców i wyrobów gotowych, wyjaśnianie bieżących niezgodności związanych z wyrobem gotowym i procesem produkcyjnym, przygotowywanie receptur, przygotowywanie kalkulacji wyrobów gotowych, wykonywanie prób technologicznych, wdrażanie nowych produktów, prowadzenie dokumentacji technologicznej (metodyka badań, atesty surowców i wyrobów gotowych, specyfikacje surowców i wyrobów gotowych), przygotowywanie tekstów na etykiety oraz weryfikacja etykiet na zgodność z obowiązującym prawem, rozpatrywanie reklamacji, udział w audytach dostawców i klientów.
Wosana S A
Asystent Technologa
Pełnienie obowiązków technologa, nadzór nad działalnością technologiczną, wdrażanie nowych receptur i procesów technologicznych, określanie i modyfikowanie norm jakościowych surowców i wyrobów gotowych, prowadzenie kontroli jakości w procesach produkcji wyrobów gotowych, prowadzenie dokumentacji technologicznych, projektowanie nowych produktów oraz kalkulacji cen jednostkowych wyrobów gotowych, wykonywanie prób technologicznych, przygotowywanie tekstów na etykiety oraz weryfikacja etykiet zgodnie z obowiązującym prawem, udział w audytach dostawców i klientów, wykonywanie analiz mikrobiologicznych i fizykochemicznych.
Logo
praktyka studencka
Aksam Sp. z o.o. Sp.K.

Szkolenia i kursy

Forum Technologii Napojowych

Certyfikat z warsztatów: Znakowanie żywności w świetle rozporządzenia 1169/2011

Konferencja: Umyślne skażenie produktu - ryzyko dla producenta

Kurs dla kandydatów na audytorów wewnętrznych standardu IFS FOOD [wydanie 6]

Analiza sensoryczna w praktyce: weryfikacja wrażliwości oraz metody badań - warsztaty.

Edukacja

Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, magisterskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, inżynierskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Produkcja
Technologia

Zainteresowania

Fotografia, rysunek, muzyka, taniec, czytanie, jazda na rowerze.

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.