Umiejętności
HACCP
IFS
ISO 22000
Umiejętności organizacyjne i priorytetyzacja
Pakiet MS Office na poziomie bardzo dobrym
pakiet MS Office
SIMPLE ERP
Prawo jazdy kat B
Umiejętność analitycznego myślenia, wyciągania wniosków oraz podejmowania decyzji
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Umiejętność budowania relacji z ludźmi
umiejętność szybkiego uczenia się i przyswajania nowych obowiązków
Simple.CRM
Języki
polski
ojczysty
angielski
dobry
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Technolog
Nadzór nad jakością surowców i wyrobów gotowych, wyjaśnianie bieżących niezgodności związanych z wyrobem gotowym i procesem produkcyjnym, przygotowywanie receptur, przygotowywanie kalkulacji wyrobów gotowych, wykonywanie prób technologicznych, wdrażanie nowych produktów, prowadzenie dokumentacji technologicznej (metodyka badań, atesty surowców i wyrobów gotowych, specyfikacje surowców i wyrobów gotowych), przygotowywanie tekstów na etykiety oraz weryfikacja etykiet na zgodność z obowiązującym prawem, rozpatrywanie reklamacji, udział w audytach dostawców i klientów.
Asystent Technologa
Pełnienie obowiązków technologa, nadzór nad działalnością technologiczną, wdrażanie nowych receptur i procesów technologicznych, określanie i modyfikowanie norm jakościowych surowców i wyrobów gotowych, prowadzenie kontroli jakości w procesach produkcji wyrobów gotowych, prowadzenie dokumentacji technologicznych, projektowanie nowych produktów oraz kalkulacji cen jednostkowych wyrobów gotowych, wykonywanie prób technologicznych, przygotowywanie tekstów na etykiety oraz weryfikacja etykiet zgodnie z obowiązującym prawem, udział w audytach dostawców i klientów, wykonywanie analiz mikrobiologicznych i fizykochemicznych.
Szkolenia i kursy
Forum Technologii Napojowych
Certyfikat z warsztatów: Znakowanie żywności w świetle rozporządzenia 1169/2011
Konferencja: Umyślne skażenie produktu - ryzyko dla producenta
Kurs dla kandydatów na audytorów wewnętrznych standardu IFS FOOD [wydanie 6]
Analiza sensoryczna w praktyce: weryfikacja wrażliwości oraz metody badań - warsztaty.
Certyfikat z warsztatów: Znakowanie żywności w świetle rozporządzenia 1169/2011
Konferencja: Umyślne skażenie produktu - ryzyko dla producenta
Kurs dla kandydatów na audytorów wewnętrznych standardu IFS FOOD [wydanie 6]
Analiza sensoryczna w praktyce: weryfikacja wrażliwości oraz metody badań - warsztaty.
Edukacja
Specjalizacje
Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Produkcja
Technologia
Zainteresowania
Fotografia, rysunek, muzyka, taniec, czytanie, jazda na rowerze.
Grupy
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.