Krzysztof Prosiński
know-how dla restauracji / szkolenia dla przyszłych kadr kierowniczych
Warszawa,
mazowieckie
Języki
polski
ojczysty
angielski
dobry
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Manager Generalny (restauracja+hotel)
Restauracja Villa Riccona w Jawczycach pod Warszawą
Pełna odpowiedzialność za proces otwierania danej jednostki restauracyjno hotelowej,
pełna odpowiedzialność za właściwe funkcjonowanie całego obiektu (restauracja, dział bankietów i szkoleń, hotel oraz catering)
pełna odpowiedzialność za właściwe funkcjonowanie całego obiektu (restauracja, dział bankietów i szkoleń, hotel oraz catering)
Szkolenia i kursy
Certyfikat Akademii Bolsa (barman I stopnia),
Certyfikat Wine Expres / John Borell (wina wszystkich regionów świata)
Knowledge BHP - ukończony kurs szkolenia podstawowego dla pracodawców i osób kierujących pracownikami
Certyfikat Wine Expres / John Borell (wina wszystkich regionów świata)
Knowledge BHP - ukończony kurs szkolenia podstawowego dla pracodawców i osób kierujących pracownikami
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Inne
Od 1 lipca 2005r. prowadzona własna działalność gospodarcza pod nazwą KRIS – PROS Prosiński Krzysztof – możliwość wystawiania FV za wykonywane usługi;
… know-how dla restauracji - to nazwa działalności, której jest pomysłodawcą i właścicielem w jednej osobie, zajmuje się przede wszystkim doradztwem w zakresie powstawania nowych inwestycji hotelarsko restauracyjnych; www.jakotworzycrestauracje.biz
… know-how dla restauracji - to nazwa działalności, której jest pomysłodawcą i właścicielem w jednej osobie, zajmuje się przede wszystkim doradztwem w zakresie powstawania nowych inwestycji hotelarsko restauracyjnych; www.jakotworzycrestauracje.biz