Krzysztof Prosiński

Krzysztof Prosiński

know-how dla restauracji / szkolenia dla przyszłych kadr kierowniczych
Warszawa, mazowieckie

Języki

polski
ojczysty
angielski
dobry
niemiecki
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Manager Generalny (restauracja+hotel)
Restauracja Villa Riccona w Jawczycach pod Warszawą
Pełna odpowiedzialność za proces otwierania danej jednostki restauracyjno hotelowej,
pełna odpowiedzialność za właściwe funkcjonowanie całego obiektu (restauracja, dział bankietów i szkoleń, hotel oraz catering)
Logo
Manager Generalny, Kierownik Restauracji, pełnomocnik Spółki
Restauracja Moonsfera w budynku Polskiego Komitetu Olimpijskiego w W-wie
Pełna odpowiedzialność za proces uruchomienia oraz funkcjonowania danej jednostki gastronomicznej.
Logo
Manager Generalny Restauracji
Restauracja Trattoria Italia w CH Arcadia w W-wie
Pełna odpowiedzialność za całokształt działań mających doprowadzić do otwarcia i właściwego funkcjonowania danego lokalu gastronomicznego.
Logo
Manager Generalny Restauracji
Restauracja Arsenał przy ul. Długiej w W-wie
Pełna odpowiedzialność za całokształt działań mających na celu doprowadzenie do otwarcia danej jednostki gastronomicznej.
Logo
Manager restauracji, kierownik baru
Restauracja Sense przy ul. Nowy Świat w W-wie
Logo
Head bartender
Restauracja Boathouse w Warszawie
Logo
Kelner i organizator usług gastronomicznych na dziale bankietów w danej firmie
Restauracja Cafe Zamek na rynku Starego Miasta w W-wie

Szkolenia i kursy

Certyfikat Akademii Bolsa (barman I stopnia),
Certyfikat Wine Expres / John Borell (wina wszystkich regionów świata)
Knowledge BHP - ukończony kurs szkolenia podstawowego dla pracodawców i osób kierujących pracownikami

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Inne

Od 1 lipca 2005r. prowadzona własna działalność gospodarcza pod nazwą KRIS – PROS Prosiński Krzysztof – możliwość wystawiania FV za wykonywane usługi;

… know-how dla restauracji - to nazwa działalności, której jest pomysłodawcą i właścicielem w jednej osobie, zajmuje się przede wszystkim doradztwem w zakresie powstawania nowych inwestycji hotelarsko restauracyjnych; www.jakotworzycrestauracje.biz

Grupy

PRZEPRACOWANI
PRZEPRACOWANI
Dla tych, którzy siedzą w pracy minimum 12 godzin dziennie.