Doświadczenie zawodowe
Szef Kuchni
„Planet Suhi”
• Realizacja zamówień, przyjmowanie towarów w ściśle określonych standardach
• Nadzór nad pracą w kuchni
• Przygotowywanie potraw
• Prowadzenie negocjacji handlowych
• Nawiązywanie nowych kontaktów z odbiorcami
• Utrzymywanie relacji z dotychczasowymi klientami
• Raportowanie działań do Zarządu Firmy
• Nadzór nad pracą w kuchni
• Przygotowywanie potraw
• Prowadzenie negocjacji handlowych
• Nawiązywanie nowych kontaktów z odbiorcami
• Utrzymywanie relacji z dotychczasowymi klientami
• Raportowanie działań do Zarządu Firmy
Kierownik Baru, Leszno
Firma produkcyjno handlowo usługowa Jaro Sp. C.
• Nadzorowanie pracy 20 pracowników
• Oceny pracownicze podległego zespołu
• Prowadzenie szkoleń pracowników w zakresie obsługi klienta
• Wydawanie posiłków
• Dekoracja stołów i sal
• Planowanie zaopatrzenia
• Przyjmowanie zamówień i planowanie imprez (wesela, imprezy okolicznościowe)
• Prowadzenie baru
• Prowadzenie recepcji hotelowej
• Oceny pracownicze podległego zespołu
• Prowadzenie szkoleń pracowników w zakresie obsługi klienta
• Wydawanie posiłków
• Dekoracja stołów i sal
• Planowanie zaopatrzenia
• Przyjmowanie zamówień i planowanie imprez (wesela, imprezy okolicznościowe)
• Prowadzenie baru
• Prowadzenie recepcji hotelowej
cukiernik, Leszno
Firma produkcyjno handlowa SAWA Sp. J.
• Realizacja zamówień, przyjmowanie towarów
• Nadzór nad pracą w cukierni
• Produkcja ciast, tortów okolicznościowych
• Prowadzenie negocjacji handlowych – sprzedaż zewnętrzna
• Nawiązywanie nowych kontaktów z odbiorcami
• Utrzymywanie relacji z dotychczasowymi klientami
• Raportowanie działań do Zarządu Firmy
• Nadzór nad pracą w cukierni
• Produkcja ciast, tortów okolicznościowych
• Prowadzenie negocjacji handlowych – sprzedaż zewnętrzna
• Nawiązywanie nowych kontaktów z odbiorcami
• Utrzymywanie relacji z dotychczasowymi klientami
• Raportowanie działań do Zarządu Firmy
Szkolenia i kursy
2003 r. : Kurs przygotowawczy do zawodu – Cukiernik specjalista ciastkarz
2004 - 2005r : Kurs - projektant wnętrz
2006 – 2007r: Kurs – Własna Firma „od założenia do prowadzenia”
2004 - 2005r : Kurs - projektant wnętrz
2006 – 2007r: Kurs – Własna Firma „od założenia do prowadzenia”
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Inne
DODATKOWE UMIEJĘTNOŚCI:
• Język angielski (na poziomie podstawowym)
• Prawo jazdy kategorii B ( od 5 lat )
• Znajomość obsługi komputera i urządzeń biurowych
• Zdolności organizacyjne: ludzi, czasu, budżetu
• umiejętność wyznaczania sobie celów
• miły głos i aparycja, nastawienie na realizację zadań
• Język angielski (na poziomie podstawowym)
• Prawo jazdy kategorii B ( od 5 lat )
• Znajomość obsługi komputera i urządzeń biurowych
• Zdolności organizacyjne: ludzi, czasu, budżetu
• umiejętność wyznaczania sobie celów
• miły głos i aparycja, nastawienie na realizację zadań