Krzysztof Kowalski

technik Ciastkarz
Wrocław, dolnośląskie

Doświadczenie zawodowe

Logo
Barman – Kelner
Firma cateringowa „KANZEON” Wrocław
• Obsługa imprez okolicznościowych
• Wydawanie posiłków
• Dekoracja stołów i sali
• Planowanie zaopatrzenia
• Zarządzanie zespołem 10 osób
• Bieżące rozliczenia i raportowanie do zarządu firmy
Logo
Szef Kuchni
„Planet Suhi”
• Realizacja zamówień, przyjmowanie towarów w ściśle określonych standardach
• Nadzór nad pracą w kuchni
• Przygotowywanie potraw
• Prowadzenie negocjacji handlowych
• Nawiązywanie nowych kontaktów z odbiorcami
• Utrzymywanie relacji z dotychczasowymi klientami
• Raportowanie działań do Zarządu Firmy
Logo
Kierownik Baru, Leszno
Firma produkcyjno handlowo usługowa Jaro Sp. C.
• Nadzorowanie pracy 20 pracowników
• Oceny pracownicze podległego zespołu
• Prowadzenie szkoleń pracowników w zakresie obsługi klienta
• Wydawanie posiłków
• Dekoracja stołów i sal
• Planowanie zaopatrzenia
• Przyjmowanie zamówień i planowanie imprez (wesela, imprezy okolicznościowe)
• Prowadzenie baru
• Prowadzenie recepcji hotelowej
Logo
Własna Działność
„kris&kris”
Handel Hurt Detal art. gosp. domowego, szkolnych, chemii
• Samodzielny rozwój firmy
• Rekrutacja pracowników
• Nawiązywanie kontaktów handlowych
• Samodzielne rozliczenia z U.S., ZUS
Logo
Kucharz, Poznań
Pensjonat „AZYL” Przemysła Gluma
• Obsługa kasy fiskalnej (raporty dzienne, miesięczne)
• Planowanie zaopatrzenia do kuchni
• Sprawozdania do zarządu firmy
• Przygotowywanie posiłków
• Obsługa klienta
Logo
cukiernik, Leszno
Firma produkcyjno handlowa SAWA Sp. J.
• Realizacja zamówień, przyjmowanie towarów
• Nadzór nad pracą w cukierni
• Produkcja ciast, tortów okolicznościowych
• Prowadzenie negocjacji handlowych – sprzedaż zewnętrzna
• Nawiązywanie nowych kontaktów z odbiorcami
• Utrzymywanie relacji z dotychczasowymi klientami
• Raportowanie działań do Zarządu Firmy
Logo
stolarz, Leszno
Przedsiębiorstwo handlowo usługowe budowlane „PROBUD”
• Produkcja elementów drewnianych – budowa placów zabaw
• Obsługa maszyn i urządzeń stolarskich
• Obsługa i wykonywanie indywidualnych zleceń klientów
• Sporządzanie kosztorysów i wyceny usługi dla klientów

Szkolenia i kursy

2003 r. : Kurs przygotowawczy do zawodu – Cukiernik specjalista ciastkarz

2004 - 2005r : Kurs - projektant wnętrz

2006 – 2007r: Kurs – Własna Firma „od założenia do prowadzenia”

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Inne

DODATKOWE UMIEJĘTNOŚCI:
• Język angielski (na poziomie podstawowym)
• Prawo jazdy kategorii B ( od 5 lat )
• Znajomość obsługi komputera i urządzeń biurowych
• Zdolności organizacyjne: ludzi, czasu, budżetu
• umiejętność wyznaczania sobie celów
• miły głos i aparycja, nastawienie na realizację zadań