Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Dyrektor ds. rozwoju rynku żywnościowego
https://www.linkedin.com/public-profile/settings?trk=d_flagship3_profile_self_view_public_profile
Specjalista ds. sprzedaży
- pozyskiwanie nowych klientów,
- prezentowanie oferty usług firmy,
- przygotowywanie ofert handlowych oraz negocjacje cen,
- rozwój współpracy z aktywnymi klientami,
- monitorowanie aktywności konkurencji na podległym terenie,
- doradztwo w zakresie analityki żywności, pasz i wody.
- prezentowanie oferty usług firmy,
- przygotowywanie ofert handlowych oraz negocjacje cen,
- rozwój współpracy z aktywnymi klientami,
- monitorowanie aktywności konkurencji na podległym terenie,
- doradztwo w zakresie analityki żywności, pasz i wody.
Szkolenia i kursy
1. Znakowanie żywności ze szczególnym uwzględnieniem substancji dodatkowych, aromatów i enzymów
2. Odnowienie uprawnień na rzeczoznawcę w zakresie ustalania klas jakości handlowej owoców i warzyw świeżych. Wpis do rejestru rzeczoznawców Wojewódzkiego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Poznaniu pod numerem 232/302101/2/13
3. Konferencja: „Odpowiedzialność producenta za produkt – bezpieczeństwo i zaufanie konsumenta”
4. Ocena mikrobiologicznego bezpieczeństwa żywności
5. Bezpieczeństwo i jakość żywności – prawo krajowe i UE.
Zagrożenia Fizykochemiczne żywności oraz nowe substancje zanieczyszczające. Problemy zafałszowania żywności.
6. Budowa i utrzymanie systemu zarządzania jakością w laboratorium. Certyfikat asystenta systemu zarządzania jakością w laboratorium.
7. Szkolenie: Znakowanie artykułów mięsnych.
8. Materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością – krajowe i unijne przepisy prawne
9. Technika pobierania próbek wody do badań fizyko-chemicznych i mikrobiologicznych
2. Odnowienie uprawnień na rzeczoznawcę w zakresie ustalania klas jakości handlowej owoców i warzyw świeżych. Wpis do rejestru rzeczoznawców Wojewódzkiego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Poznaniu pod numerem 232/302101/2/13
3. Konferencja: „Odpowiedzialność producenta za produkt – bezpieczeństwo i zaufanie konsumenta”
4. Ocena mikrobiologicznego bezpieczeństwa żywności
5. Bezpieczeństwo i jakość żywności – prawo krajowe i UE.
Zagrożenia Fizykochemiczne żywności oraz nowe substancje zanieczyszczające. Problemy zafałszowania żywności.
6. Budowa i utrzymanie systemu zarządzania jakością w laboratorium. Certyfikat asystenta systemu zarządzania jakością w laboratorium.
7. Szkolenie: Znakowanie artykułów mięsnych.
8. Materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością – krajowe i unijne przepisy prawne
9. Technika pobierania próbek wody do badań fizyko-chemicznych i mikrobiologicznych
Specjalizacje
Badania i rozwój
Farmaceutyka/Biotechnologia
Sprzedaż
Farmacja/Medycyna
Zainteresowania
fotografia przyrodnicza, akwarystyka, wędkarstwo
Grupy
Laboratory
Grupa zrzeszająca osoby powiązane z laboratoriamy oraz sprzętem laboratoryjnym. Najświeższe informacje z rynku- mozliwości rozwoju zawodowego!!
WSPÓŁPRACA BIZNESOWA
Grupa, w której można nawiązać kontakty handlowe, biznesowe.
Zarekomendować siebie lub kogoś.
Dla tych którzy chcą poszerzać swoje kontakty biznesowe
http://www.goldenline.pl/grupa/networker