Konrad Wasinkiewicz

Doradztwo techniczne w zakresie analityki żywności, pasz i wody/ sprzedaż usług laboratoryjnych/sprzętu laboratoryjnego/Doradztwo w zakresie prawa żywnościowego/Znakowanie środków spożywczych/Zarządzanie małymi zespołami
Komorniki, wielkopolskie

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

WESSLING Polska Sp. z o.o. Oddział w Poznaniu
Dyrektor ds. rozwoju rynku żywnościowego
https://www.linkedin.com/public-profile/settings?trk=d_flagship3_profile_self_view_public_profile
Logo
Regionalny Doradca Handlowy
JS Hamilton Poland S.A.
JARS Sp. z o.o.
Specjalista ds. sprzedaży
- pozyskiwanie nowych klientów,
- prezentowanie oferty usług firmy,
- przygotowywanie ofert handlowych oraz negocjacje cen,
- rozwój współpracy z aktywnymi klientami,
- monitorowanie aktywności konkurencji na podległym terenie,
- doradztwo w zakresie analityki żywności, pasz i wody.
Logo
Dyrektor generalny/Dyrektor marketingu i sprzedaży
Miniplast Polska sp. z o.o.
Zarządzanie mikrofirmą produkcyjną, rozwój sprzedaży na terenie Europy, marketing produktów z tworzyw sztucznych jednorazowego uzytku dla branży laboratoryjnej.
WESSLING Polska Sp. z o.o. Oddział w Poznaniu
Ekspert ds. analityki żywności
WESSLING Polska Sp. z o.o. Oddział w Poznaniu
Kierownik Działu Obsługi Klienta
Laboratoria WESSLING sp.z o.o. Poznań
Specjalista ds. obsługi klienta
Dossche Sp. z o.o.
Przedstawiciel handlowy

Szkolenia i kursy

1. Znakowanie żywności ze szczególnym uwzględnieniem substancji dodatkowych, aromatów i enzymów
2. Odnowienie uprawnień na rzeczoznawcę w zakresie ustalania klas jakości handlowej owoców i warzyw świeżych. Wpis do rejestru rzeczoznawców Wojewódzkiego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Poznaniu pod numerem 232/302101/2/13
3. Konferencja: „Odpowiedzialność producenta za produkt – bezpieczeństwo i zaufanie konsumenta”
4. Ocena mikrobiologicznego bezpieczeństwa żywności
5. Bezpieczeństwo i jakość żywności – prawo krajowe i UE.
Zagrożenia Fizykochemiczne żywności oraz nowe substancje zanieczyszczające. Problemy zafałszowania żywności.
6. Budowa i utrzymanie systemu zarządzania jakością w laboratorium. Certyfikat asystenta systemu zarządzania jakością w laboratorium.
7. Szkolenie: Znakowanie artykułów mięsnych.
8. Materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością – krajowe i unijne przepisy prawne
9. Technika pobierania próbek wody do badań fizyko-chemicznych i mikrobiologicznych

Edukacja

Logo
Biotechnologia, magisterskie
Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego w Poznaniu

Specjalizacje

Badania i rozwój
Farmaceutyka/Biotechnologia
Sprzedaż
Farmacja/Medycyna

Zainteresowania

fotografia przyrodnicza, akwarystyka, wędkarstwo

Grupy

2 wszystkich wypowiedzi
1 plus
Laboratory
Laboratory
Grupa zrzeszająca osoby powiązane z laboratoriamy oraz sprzętem laboratoryjnym. Najświeższe informacje z rynku- mozliwości rozwoju zawodowego!!
WSPÓŁPRACA  BIZNESOWA
WSPÓŁPRACA BIZNESOWA
Grupa, w której można nawiązać kontakty handlowe, biznesowe. Zarekomendować siebie lub kogoś. Dla tych którzy chcą poszerzać swoje kontakty biznesowe http://www.goldenline.pl/grupa/networker