Klaudia Adamczyk

specjalista ds HACCP, handlowiec, Graso Anna Spławska
Dąbrowa Górnicza, śląskie

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Logo
specjalista ds HACCP, handlowiec
Graso Anna Spławska
- odpowiedzialność za kontrole weterynaryjne, urzędowe, zagraniczne
- nadzór nad dokumentacją systemową HACCP
- kontrola jakościowa przyjmowanych i wydawanych towarów
- zakup/sprzedaż produktów mięsnych
- tworzenie dokumentacji sprzedażowej/zakupowej
- pozyskiwanie nowych klientów handlowych
- nadzór nad chłodnią składową Grzybex
Logo
Pełnomocnik ds. Systemu Zarządzania Jakością
Zakłady Mięsne Józan
- odpowiedzialność za kontrole zagraniczne
- odpowiedzialność za kontrole weterynaryjne i urzędowe
- wykonywanie audytów wewnętrznych
- nadzór nad procesem produkcyjnym
- nadzór nad pracownikami
- tworzenie dokumentacji systemowej HACCP
- nadzór nad dokumentacją systemową HACCP
- szkolenie pracowników
- nadzór nad chłodnią składową ZM Józan
- kontrola wydawanych i przyjmowanych towarów
- kontrola dokumentów chłodni składowej
Logo
Specjalista ds. Jakości i Kontroli
Zakłady Drobiarskie Algas
- wykonywanie audytów wewnętrznych
- nadzór nad procesem produkcyjnym
- nadzór nad pracownikami
- tworzenie dokumentacji systemowej HACCP
- nadzór nad dokumentacją systemową HACCP
- szkolenie pracowników

Szkolenia i kursy

- Szkolenie „System HACCP- podstawowy element zarządzania jakością w przedsiębiorstwie branży spożywczej”
- Certyfikat „Audytor wewnętrzny systemu HACCP”
- znajomość standardów IFS, BRC, BRC/IoP, Tesco
- kurs językowy, Centrum Języka Angielskiego Right Now

Edukacja

Logo
Budownictwo, inżynierskie
Politechnika Śląska w Gliwicach
Logo
Technologia chemiczna, inżynierskie
Politechnika Śląska w Gliwicach

Specjalizacje

Zarządzanie jakością
Kontrola jakości