Kinga Kabat

technolog żywności

Umiejętności

Angielski Jedzenie Pakowanie żywności Food Processing Bezpieczeństwo żywności Technologia Żywności HACCP ISO 22000 Produkcja Microsoft Excel Microsoft Office Microsoft Word PowerPoint Inżynieria Procesowa Rozwój produktu Zapewnienia Jakości Quality System Jakość dostawcy Kontrola jakości

Języki

angielski
podstawowy
niemiecki
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
process engineer, quality system auditor, main technologist
xxx
U Jędrusia
technolog żywności
- nadzorowanie i monitorowanie produkcji
- bieżąca kontrola parametrów procesu produkcyjnego, jakości surowców i opakowań, działań produkcyjnych, zgodności produktu z wytycznymiu, stanu higienicznego zakładu
- wydawanie opini w zakresie reklamacji jakościowych itp.
U Jędrusia
technolog

Szkolenia i kursy

Szkolenia firmy iDelfi software, Marek Zadernowski – Business Consulting:
2009 – „Tworzenie i nadzorowanie dokumentacji systemów GMP, GHP, HACCP, ISO 9001, ISO 22000 z wykorzystaniem programu iDelfi Manager Dokumentacji”
2009 – „Wdrażanie i audytowanie systemów GMP, GHP, HACCP”
2009 – „Wdrażanie i audytowanie ISO 9001:2000”
2009 – „Wdrażanie i audytowanie ISO 22000:2005”

Edukacja

Logo
technologia zywności i żywienie człowieka, magisterskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Inne

Zainteresowania

muzyka - śpiew, gra na pianinie i gitarze, literatura, sport- pływanie, snowboarding, wystrój wnętrz

Organizacje

Ruch Akademicki Pod Prąd

Inne

prawo jazdy kat. B

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.
aranżacja wnętrz
aranżacja wnętrz
aranżacja swojego własnego "M", najnowsze trendy, wasze pomysły
Desery
Desery
Grupa dla łasuchów
Dieta
Dieta
Czyli jeść ze smakiem i zachować właściwą wagę :)
DIETETYCY
DIETETYCY
Dietetyka - nasza pasja
dietomaniacy
dietomaniacy
Jesienią 2009 roku powiedzieli: „Dosyć!” Sprawdź kto i dlaczego.
Personnel International
Personnel International
Personnel International
Praca w przemyśle spożywczym
Praca w przemyśle spożywczym
Grupa zrzeszająca pracowników przemysłu spożywczego
Przedsiębiorczość
Przedsiębiorczość
Przedsiębiorcy, osoby przedsiębiorcze, współpraca biznesowa, przyjaciele biznesowi, rozwój osobisty i firmowy, pomoc, dotacje, biznesplany. Przedsiębiorczość
System HACCP
System HACCP
Grupa zrzeszająca osoby zaangażowane w zarządzanie bezpieczeństwem żywności HACCP...zapraszam!
Technolodzy Żywności
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.
Technologia Żywnośći
Technologia Żywnośći
Grupa osób, które chcą rozwijać swoją wiedzę i dzielić się doświadczeniem.