Katarzyna Dadej

Specjalista R&D
Kraków, małopolskie

Doświadczenie zawodowe

FoodCare Sp. z o.o.
Specjalista ds Rozwoju Produktu
FoodCare Sp. z o.o.
Specjalista ds Kontroli Jakości
oleofarm s.c.
Konsultant Dietetyczny
Herbapol Lublin S.A.
Praktykant
Praktyka w Laboratorium Kontrolnym
Instytut Medycyny Wsi im. Witolda Chodzki w Lublinie
Praktykant
Praktyka w Samodzielnej Pracowni Biologii Molekularnej
Logo
Praktykant
Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Zbożowego "KAPKA"

Szkolenia i kursy

"Prawidłowe znakowanie środków spożywczych- aktualności, interpretacje, praktyka stosowania oraz kontrole" Canfor
"Standardy jakościowe dla sieci handlowych" TUV Rheinland Polska
"Analiza sensoryczna artykułów spożywczych- wymagania, metody badań, weryfikacja zespołu" Hamilton Poland
"Audyt wewnętrzny bezpieczeństwa żywności w zakresie wymagań standardu IFS Food wersja 6. Warsztaty doskonalące" Ergo Solutions
"Audytor wewnętrzny HACCP" Bureau Veritas Polska

Edukacja

Logo
Jakość żywności i systemy jej gwarantowania, studia podyplomowe
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, magisterskie
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Logo
Biologia Stosowana, licencjackie
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, inżynierskie
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

Specjalizacje

Badania i rozwój
Farmaceutyka/Biotechnologia

Inne

Udział w Warsztatach Mikroskopii organizowanych przez Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie i firmę Olympus Polska.

Grupy

3 wszystkich wypowiedzi
0 plusów
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.
BioKariera
BioKariera
O studiach, pracy i karierze w naukach przyrodniczych i biomedycznych (biotech, biopharma, biomedicine & life sciences)
Biologia Molekularna
Biologia Molekularna
Grupa dla osob zawodowo związanych z Biologią Molekularną/zainteresowanych tematem.
Biotechnologia żywności
Biotechnologia żywności
Interesują Cię zagadnienia biotechnologii żywności? Zapraszamy tutaj!
Chemia żywności
Chemia żywności
Chcemy wiedzieć co jemy, co wdychamy i co nas truje! Dla świadomych rzeczywistości.
Darmowe szkolenia
Darmowe szkolenia
Po prostu wymiana informacji na temat darmowych szkoleń..
Diet Coaching
Diet Coaching
Diet coaching to nowa usługa dla tych którzy, 1. są ciekawi i chcą wiedzieć jak dieta może zmienić życie, 2. szukają wsparcia w nieustających wysiłkach związanych ze zmniejszeniem lub zwiększeniem w
DIETETYCY
DIETETYCY
Dietetyka - nasza pasja
Giełda Pracy
Giełda Pracy
Grupa dla szukających pracy.
HACCP
HACCP
Opracowanie i wdrażanie systemu HACCP. Zasady GHP/GMP
ISO 22000
ISO 22000
Bezpieczeństwo żywności i systemy zarządzania to moje zainteresowania. Założenie grupy ma celu wymianę informacji i doświadczeń w zakresie tego standardu.
Jakość
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.