Doświadczenie zawodowe
Kierownik Restauracji
Zakres obowiązków:
kompleksowe zarządzanie restauracją według wytyczonych procedur
kierowanie zespołem pracowniczym w ilości 15 osób
zarządzanie procesem produkcyjnym w restauracji
dbanie o komunikację i efektywny przepływ informacji w ramach restauracji
realizowanie założeń budżetowych
budżetowanie planów sprzedażowych dla podległej restauracji
organizowanie i uczestnictwo w cyklicznych spotkaniach scorecardowych z Klientem celem omówienia współpracy
tworzenie planów naprawczych oraz ich wdrażanie
organizowanie imprez specjalnych dla Klienta-bankiety okolicznościowe,serwisy kawowe.
kontrola kategorii kosztowych(stany magazynowe,koszt surowca,koszty personalne,koszty operacyjne) celem optymalizacji zysku restauracji
przeprowadzanie inwentaryzacji tygodniowych oraz miesięcznych
nadzór nad procesem dostaw do restauracji i współpraca z dostawcami
wdrażanie akcji marketingowych w restauracji celem budowania sprzedaży
kontrola przestrzegania przez pracowników obowiązujących w firmie zasad,norm oraz procedur w ich codziennej pracy
rekrutacja pracowników , rozliczanie czasu pracy, sporządzanie listy płac
kontrola jakości dostarczanych usług na każdym etapie produkcji
ścisła współpraca z Szefem Kuchni w analizowaniu i ustalaniu menu pod kątem zadowolenia Klienta a jednocześnie zyskowności restauracji
przeprowadzanie cyklicznych szkoleń dla załogi restauracji
przygotowanie restauracji do audytu certyfikującego ISO 14001,9001,18001 oraz uczestnictwo w audycie.
kompleksowe zarządzanie restauracją według wytyczonych procedur
kierowanie zespołem pracowniczym w ilości 15 osób
zarządzanie procesem produkcyjnym w restauracji
dbanie o komunikację i efektywny przepływ informacji w ramach restauracji
realizowanie założeń budżetowych
budżetowanie planów sprzedażowych dla podległej restauracji
organizowanie i uczestnictwo w cyklicznych spotkaniach scorecardowych z Klientem celem omówienia współpracy
tworzenie planów naprawczych oraz ich wdrażanie
organizowanie imprez specjalnych dla Klienta-bankiety okolicznościowe,serwisy kawowe.
kontrola kategorii kosztowych(stany magazynowe,koszt surowca,koszty personalne,koszty operacyjne) celem optymalizacji zysku restauracji
przeprowadzanie inwentaryzacji tygodniowych oraz miesięcznych
nadzór nad procesem dostaw do restauracji i współpraca z dostawcami
wdrażanie akcji marketingowych w restauracji celem budowania sprzedaży
kontrola przestrzegania przez pracowników obowiązujących w firmie zasad,norm oraz procedur w ich codziennej pracy
rekrutacja pracowników , rozliczanie czasu pracy, sporządzanie listy płac
kontrola jakości dostarczanych usług na każdym etapie produkcji
ścisła współpraca z Szefem Kuchni w analizowaniu i ustalaniu menu pod kątem zadowolenia Klienta a jednocześnie zyskowności restauracji
przeprowadzanie cyklicznych szkoleń dla załogi restauracji
przygotowanie restauracji do audytu certyfikującego ISO 14001,9001,18001 oraz uczestnictwo w audycie.
Specjalista ds. zaopatrzenia i rozliczeń
nadzorowanie pracy stołówki pracowniczej oraz zespołu pracowniczego w ścisłej współpracy z szefem kuchni ( m.in ustalanie menu, tworzenie kalkulacji potraw)
realizowanie spraw administracyjnych, budżetowych, rozliczeniowych i zopatrzeniowych stołówki (m.in. inwentaryzacja produktów, praca z programem Gastro Szef
przestrzeganie procedur HACCP i prowadzenie stosownej dokumentacji
podpisywanie umów i utrzymywanie kontaktów z dostawcami
organizowanie spotkań i konferencji pod kątem cateringu
sporządznie depozytów gotówkowych i przestrzeganie procedur postępowania z gotówką
prowadzenie dokumentacji kadrowej i rozwiązywanie spraw personalnych pracowników kuchni oraz stołówki.
realizowanie spraw administracyjnych, budżetowych, rozliczeniowych i zopatrzeniowych stołówki (m.in. inwentaryzacja produktów, praca z programem Gastro Szef
przestrzeganie procedur HACCP i prowadzenie stosownej dokumentacji
podpisywanie umów i utrzymywanie kontaktów z dostawcami
organizowanie spotkań i konferencji pod kątem cateringu
sporządznie depozytów gotówkowych i przestrzeganie procedur postępowania z gotówką
prowadzenie dokumentacji kadrowej i rozwiązywanie spraw personalnych pracowników kuchni oraz stołówki.
Kierownik Zmiany
zarządzanie procesem produkcyjnym podczas zmiany w celu zapewnienia doskonałej jakości produktów i wysokiego poziomu satysfakcji klienta
bieżąca analiza wyników sprzedaży i innych kategorii kosztowych w celu podejmowania ewentualnych działań naprawczych
przestrzeganie procedur postępowania z gotówką
nadzorowanie pracy zespołu pracowniczego
przeprowadzanie inwentaryzacji produktów
sporządzanie zamówień
przyjmowanie dostaw
wykonywanie dziennych prac administracyjnych
Realizowanie Polityki Personalnej firmy poprzez:
· przeprowadzanie wstępnych testów rekrutacyjnych
· prowadzenie akt osobowych pracowników
· tworzenie umów pracowniczych
· tworzenie grafiku pracy załogi
· szkolenie nowych pracowników
bieżąca analiza wyników sprzedaży i innych kategorii kosztowych w celu podejmowania ewentualnych działań naprawczych
przestrzeganie procedur postępowania z gotówką
nadzorowanie pracy zespołu pracowniczego
przeprowadzanie inwentaryzacji produktów
sporządzanie zamówień
przyjmowanie dostaw
wykonywanie dziennych prac administracyjnych
Realizowanie Polityki Personalnej firmy poprzez:
· przeprowadzanie wstępnych testów rekrutacyjnych
· prowadzenie akt osobowych pracowników
· tworzenie umów pracowniczych
· tworzenie grafiku pracy załogi
· szkolenie nowych pracowników
Szkolenia i kursy
Kursy i szkolenia wewnętrzne dla Kierowników Restauracji Eurest Poland
Kurs Kierowników Zmiany dla Kadry Kierowniczej American Restaurants
Kurs Kadrowo-Płacowy- Centrum Edukacji Kadr
Kurs Kierowników Zmiany dla Kadry Kierowniczej American Restaurants
Kurs Kadrowo-Płacowy- Centrum Edukacji Kadr
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
Aktywny wypoczynek rodzinny,nowinki gastronomiczne i medyczne,gotowanie,,sporty wodne, interesująca książka, muzyka i taniec
Grupy
Praca
Praca - grupa dla szukających pracy jak i headhunterow czy pracownikow HR poszukujacych pracownikow.
Reckitt Benckiser
Grupa dla osób, które pracowały, pracują lub zamierzają w przyszłości pracować w firmie Reckitt Benckiser.