Katarzyna Nowicka

Manager Restauracji
Warszawa, mazowieckie

Doświadczenie zawodowe

Eurest Poland Sp z o.o.
Kierownik Restauracji
Zakres obowiązków:

kompleksowe zarządzanie restauracją według wytyczonych procedur

kierowanie zespołem pracowniczym w ilości 15 osób

zarządzanie procesem produkcyjnym w restauracji

dbanie o komunikację i efektywny przepływ informacji w ramach restauracji

realizowanie założeń budżetowych

budżetowanie planów sprzedażowych dla podległej restauracji

organizowanie i uczestnictwo w cyklicznych spotkaniach scorecardowych z Klientem celem omówienia współpracy

tworzenie planów naprawczych oraz ich wdrażanie

organizowanie imprez specjalnych dla Klienta-bankiety okolicznościowe,serwisy kawowe.

kontrola kategorii kosztowych(stany magazynowe,koszt surowca,koszty personalne,koszty operacyjne) celem optymalizacji zysku restauracji

przeprowadzanie inwentaryzacji tygodniowych oraz miesięcznych

nadzór nad procesem dostaw do restauracji i współpraca z dostawcami

wdrażanie akcji marketingowych w restauracji celem budowania sprzedaży

kontrola przestrzegania przez pracowników obowiązujących w firmie zasad,norm oraz procedur w ich codziennej pracy

rekrutacja pracowników , rozliczanie czasu pracy, sporządzanie listy płac

kontrola jakości dostarczanych usług na każdym etapie produkcji

ścisła współpraca z Szefem Kuchni w analizowaniu i ustalaniu menu pod kątem zadowolenia Klienta a jednocześnie zyskowności restauracji

przeprowadzanie cyklicznych szkoleń dla załogi restauracji

przygotowanie restauracji do audytu certyfikującego ISO 14001,9001,18001 oraz uczestnictwo w audycie.
Grupa Agora
Specjalista ds. zaopatrzenia i rozliczeń
nadzorowanie pracy stołówki pracowniczej oraz zespołu pracowniczego w ścisłej współpracy z szefem kuchni ( m.in ustalanie menu, tworzenie kalkulacji potraw)

realizowanie spraw administracyjnych, budżetowych, rozliczeniowych i zopatrzeniowych stołówki (m.in. inwentaryzacja produktów, praca z programem Gastro Szef

przestrzeganie procedur HACCP i prowadzenie stosownej dokumentacji

podpisywanie umów i utrzymywanie kontaktów z dostawcami

organizowanie spotkań i konferencji pod kątem cateringu

sporządznie depozytów gotówkowych i przestrzeganie procedur postępowania z gotówką
prowadzenie dokumentacji kadrowej i rozwiązywanie spraw personalnych pracowników kuchni oraz stołówki.
American Restaurants Sp. z o.o.
Kierownik Zmiany
zarządzanie procesem produkcyjnym podczas zmiany w celu zapewnienia doskonałej jakości produktów i wysokiego poziomu satysfakcji klienta

bieżąca analiza wyników sprzedaży i innych kategorii kosztowych w celu podejmowania ewentualnych działań naprawczych

przestrzeganie procedur postępowania z gotówką

nadzorowanie pracy zespołu pracowniczego

przeprowadzanie inwentaryzacji produktów

sporządzanie zamówień

przyjmowanie dostaw

wykonywanie dziennych prac administracyjnych

Realizowanie Polityki Personalnej firmy poprzez:
· przeprowadzanie wstępnych testów rekrutacyjnych
· prowadzenie akt osobowych pracowników
· tworzenie umów pracowniczych
· tworzenie grafiku pracy załogi
· szkolenie nowych pracowników

Szkolenia i kursy

Kursy i szkolenia wewnętrzne dla Kierowników Restauracji Eurest Poland

Kurs Kierowników Zmiany dla Kadry Kierowniczej American Restaurants

Kurs Kadrowo-Płacowy- Centrum Edukacji Kadr

Edukacja

Logo
Ekonomia/ Zarzadzanie Zasobami Ludzkimi, licencjackie
Wyższa Szkoła Działalności Gospodarczej

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

Aktywny wypoczynek rodzinny,nowinki gastronomiczne i medyczne,gotowanie,,sporty wodne, interesująca książka, muzyka i taniec

Grupy

3 wszystkich wypowiedzi
0 plusów
Human Resources
Human Resources
Zasoby Ludzkie, Praca, Kariera, Szkolenia, Polityka Personalna, Rekrutacja
Praca
Praca
Praca - grupa dla szukających pracy jak i headhunterow czy pracownikow HR poszukujacych pracownikow.
Reckitt Benckiser
Reckitt Benckiser
Grupa dla osób, które pracowały, pracują lub zamierzają w przyszłości pracować w firmie Reckitt Benckiser.