Umiejętności
Microsoft Office
Prawo jazdy kat B
organizacja pracy
Realizacja planów sprzedażowych
Umiejętność budowania relacji z ludźmi
Hotelarstwo
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
starszy kelner
-zarządzanie pracownikami
- dbanie o miłą atmosferę wewnątrz zespołu, jak i w samej restauracji
- szkolenie podległego personelu
- profesjonalna obsługa gości
- dbanie o miłą atmosferę wewnątrz zespołu, jak i w samej restauracji
- szkolenie podległego personelu
- profesjonalna obsługa gości
Szkolenia i kursy
Uczestnictwo w szkoleniu i stażu zawodowym realizowanym w ramach projektu " Europejski standard hotelarski " uczestnictwo w dniach 28.03. - 27.05.2011 roku w cyklu szkoleniowym obejmującym:
- marketing
- przedsiębiorczość
- wiedza o regionie
- język angielski
- barman - barista
Szkolenia wewnętrzne:
- Yes I Can! , Making it right, Handling complaints, Responsible Business
- Service skills
- Wine training
- Guest Service training
- Micros training
- Food panels
- Training regarding cost control
- Szkolenia z towaroznawstwa i techniki sprzedaży alkoholi
- ON - JOB SKILLS training programme
Szkolenie okresowe w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy dla pracodawców i osób kierujących pracownikami.
Celem szkolenia było aktualizacja i uzupełnienie wiedzy i umiejętności w szczególności z zakresu:
a) oceny zagrożenia występujących w procesach pracy oraz ryzyka związanego z tymi zagrożeniami,
b) kształtowanie bezpiecznych i higienicznych warunków pracy<
c) ochrona pracowników przed zagrożeniami związanymi z wykonywana prac
- marketing
- przedsiębiorczość
- wiedza o regionie
- język angielski
- barman - barista
Szkolenia wewnętrzne:
- Yes I Can! , Making it right, Handling complaints, Responsible Business
- Service skills
- Wine training
- Guest Service training
- Micros training
- Food panels
- Training regarding cost control
- Szkolenia z towaroznawstwa i techniki sprzedaży alkoholi
- ON - JOB SKILLS training programme
Szkolenie okresowe w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy dla pracodawców i osób kierujących pracownikami.
Celem szkolenia było aktualizacja i uzupełnienie wiedzy i umiejętności w szczególności z zakresu:
a) oceny zagrożenia występujących w procesach pracy oraz ryzyka związanego z tymi zagrożeniami,
b) kształtowanie bezpiecznych i higienicznych warunków pracy<
c) ochrona pracowników przed zagrożeniami związanymi z wykonywana prac
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Obsługa klienta
Turystyka/Hotelarstwo/Katering
Sprzedaż
Zarządzanie sprzedażą
Zainteresowania
- sport
- muzyka
- muzyka