Katarzyna Kijek
mgr inż. technologii żywności i żywienia człowieka
Języki
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Szkolenia i kursy
• Audytor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności ISO 22000:2005 (TÜV SÜD Polska sp. z o.o.)
• Szkolenie auditorów wewnętrznych systemy HACCP (Szkolenie w ramach studiów na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
• Szkolenie auditorów wewnętrznych systemy HACCP (Szkolenie w ramach studiów na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
Edukacja
Specjalizacje
Sprzedaż
Marketing/Reklama/Media
Zainteresowania
- gastronomia
- żywienie
- literatura
- żywienie
- literatura
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.