Katarzyna Kijek

Katarzyna Kijek

mgr inż. technologii żywności i żywienia człowieka

Języki

angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Grycan - lody od pokoleń
obsługa klienta

Szkolenia i kursy

• Audytor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności ISO 22000:2005 (TÜV SÜD Polska sp. z o.o.)
• Szkolenie auditorów wewnętrznych systemy HACCP (Szkolenie w ramach studiów na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)

Edukacja

Logo
Technologia żywności i żywienie człowieka, magisterskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

Specjalizacje

Sprzedaż
Marketing/Reklama/Media

Zainteresowania

- gastronomia
- żywienie
- literatura

Grupy

sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.