Katarzyna Kawka

Technolog, Pełnomocnik ds. HACCP, Zakład Przetwórstwa Mięsnego 'Łukosz"

Języki

angielski
biegły

Doświadczenie zawodowe

Logo
Kierownik Działu Jakości/Technolog
Zakład Przetwórstwa Mięsnego "Łukosz" S.J.
• Pełnomocnik ds. IFS/BRC;
• Reprezentowanie zakładu przed organami kontrolnymi;
• Tworzenie i nadzór nad dokumentacją jakościową;
• Audyty wewnętrzne;
• Odpowiedzialność za jakość i bezpieczeństwo surowców, półproduktów, produktu oraz za zgodność ich
parametrów z obowiązującymi przepisami prawa;
• Szkolenia pracowników z zakresu HACCP, GMP, GHP, standardów IFS/BRC;
• Audyty dostawców (surowców mięsnych, dodatków, opakowań);
• Współpraca z działem technologii w zakresie tworzenia nowych produktów;
• Tworzenie specyfikacji produktów;
• Zarządzanie pracą działu jakości.

Grupy

5 wszystkich wypowiedzi
0 plusów
Auditorzy Systemów Zarządzania
Auditorzy Systemów Zarządzania
Grupa osób związanych z auditowaniem Systemów Zarządzania takich jak ISO 9001, ISO 14001, PN-N/OHSAS 18001, ISO 27001, ISO/TS 16949, ISO 22000 (IFS, BRC), ISO 13485, ISO/IEC 17025, IRIS itp.
Darmowe szkolenia
Darmowe szkolenia
Po prostu wymiana informacji na temat darmowych szkoleń..
EXCEL w praktyce
EXCEL w praktyce
Pytania, wskazówki, odpowiedzi, komentarze, usprawnienie pracy w EXCELu. Cel: wzajemna pomoc, wymiana doświadczeń, propozycje usprawnień pracy
Jakość
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
Praca w przemyśle spożywczym
Praca w przemyśle spożywczym
Grupa zrzeszająca pracowników przemysłu spożywczego
System HACCP
System HACCP
Grupa zrzeszająca osoby zaangażowane w zarządzanie bezpieczeństwem żywności HACCP...zapraszam!
Technolodzy Żywności
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.
Technologia mięsa
Technologia mięsa
Miejsce stworzone dla technologów i pasjonatów, wszystkich którzy zajmują się przetwórstwem mięsa oraz zagadnieniami branży spożywczej.
Zarządzanie Jakością
Zarządzanie Jakością
Grupa dla osób zawodowo zajmujących się zarządzaniem jakością (m.in. konsultantów, trenerów, pełnomocników ds. zarządzania jakością)