Umiejętności
Organizacja imprez
organizacja konferencji, warsztatów, szkoleń
Zarządzanie zespołem, projektem, budżetem, negocjacje handlowe
analiza konkurencji oraz wskaźników sprzedażowych
Bezpośredni kontakt z klientem
obsługa kielnta
dbanie o pozyskiwanie nowych klientów
organizacja imprez oraz konferencji
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Kierownik restauracji
Smak Na Tak
Nadzór nad pracownikami restauracji, kontrola jakości serwowanych potraw, negocjacja cen u dostawców , rozliczenia codzienne oraz miesięczne, rekrutacja pracowników, szkolenie pracowników serwisu zakresu obsługi klienta, ustalanie grafików, współpraca z galerią w której znajduje się restauracja
Szkolenia i kursy
Kurs instruktora rekreacji ruchowej
Kurs barmański
Kurs organizatora wycieczek
Kurs barmański
Kurs organizatora wycieczek
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Hotelarstwo
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Turystyka
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Zarządzanie turystyką
Zainteresowania
sport, turystyka, książki