Języki
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Specjalista ds. kadrowych i systemu SAP HR
- obsługa kadrowo-płacowa pracowników i współpracowników oraz aktualizacja parametrów dla systemu kadrowo-płacowego
- obsługa bazy danych w oparciu o wymagane dokumenty i informacje
- administrowanie nowymi projektami z obszaru informatycznych systemów kadrowo-płacowych
- wsparcie przy wdrożeniu nowych systemów informatycznych z obszaru RCP (rzeczywisty czas pracy)
- analizowanie i kontrolowanie kosztów pracy (COL)
- obsługa bazy danych w oparciu o wymagane dokumenty i informacje
- administrowanie nowymi projektami z obszaru informatycznych systemów kadrowo-płacowych
- wsparcie przy wdrożeniu nowych systemów informatycznych z obszaru RCP (rzeczywisty czas pracy)
- analizowanie i kontrolowanie kosztów pracy (COL)
Koordynator ds.kadrowo-płacowych
- administrowanie procesami związanymi ze świadczeniami z ubezpieczeń społecznych i gospodarką druków ścisłego zarachowania
- udział w procesie naliczania płac i archiwizacji dokumentów
- obsługa bazy danych w oparciu o wymagane dokumenty i informacje
- zapewnienie terminowego dostarczenia zaświadczeń o zatrudnieniu i zarobkach pracownikom oraz instytucjom zewnętrznym (ok 150 zaświadczeń /m-c)
- koordynowanie prawidłowego obiegu dokumentów i korespondencji
- udział w procesie naliczania płac i archiwizacji dokumentów
- obsługa bazy danych w oparciu o wymagane dokumenty i informacje
- zapewnienie terminowego dostarczenia zaświadczeń o zatrudnieniu i zarobkach pracownikom oraz instytucjom zewnętrznym (ok 150 zaświadczeń /m-c)
- koordynowanie prawidłowego obiegu dokumentów i korespondencji
Kierownik Zmiany Restauracji (Shift Manager)
- zarządzanie zespołem do 10 osób
- prowadzenie zmiany zgodnie z procedurami i standardami firmy
- dbanie o najwyższą jakość produktu
- optymalizacja kosztów w poszczególnych obszarach DOS+
- dbanie o czystość w restauracji oraz utrzymanie maszyn w jak najlepszym stanie po optymalnym koszcie
- zapewnienie zadowolenia klienta poprzez obsługę na najwyższym poziomie
- prowadzenie zmiany zgodnie z procedurami i standardami firmy
- dbanie o najwyższą jakość produktu
- optymalizacja kosztów w poszczególnych obszarach DOS+
- dbanie o czystość w restauracji oraz utrzymanie maszyn w jak najlepszym stanie po optymalnym koszcie
- zapewnienie zadowolenia klienta poprzez obsługę na najwyższym poziomie
Szkolenia i kursy
* SAP Training HR505 - Organizational Management 16-19/11/2015
* Certyfikat PRINCE2 FOUNDATION (certificate number 02857316-01-5ELP ) 18/04/2015
* Uczestnik seminarium 'Czas pracy i wynagrodzenia' 04-05/05.2010
* Certyfikat PRINCE2 FOUNDATION (certificate number 02857316-01-5ELP ) 18/04/2015
* Uczestnik seminarium 'Czas pracy i wynagrodzenia' 04-05/05.2010
Edukacja
Zainteresowania
literatura
Inne
- dobra znajomość systemów: SAP HR (PA/PY), RB Payroll, Płatnik, Micros
- dobra znajomość przepisów z zakresu Prawa Pracy oraz Ubezpieczeń Społecznych
- prawo jazdy (od 2002 roku)
- dobra znajomość przepisów z zakresu Prawa Pracy oraz Ubezpieczeń Społecznych
- prawo jazdy (od 2002 roku)
Grupy
Biznes w wydaniu kobiet
Jeśli jesteś kobietą i prowadzisz własną firmę a do tego lubisz konkret koniecznie tu zaglądaj.
Dobra literatura
Grupa otwarta dla wszystkich lubiących czytać dobre książki i uwielbiających spędzać czas przewracając strony
Dolnośląskie Forum HR
Dolnośląskie Forum HR skupia osoby związane zawodowo z zarządzaniem zasobami ludzkimi. Celem DFHR jest integrowanie oraz organizowanie wydarzeń poświęconych wymianie doświadczeń w dolnośląskim środowi
EXCEL w praktyce
Pytania, wskazówki, odpowiedzi, komentarze, usprawnienie pracy w EXCELu. Cel: wzajemna pomoc, wymiana doświadczeń, propozycje usprawnień pracy
Statystyka i jej okolice ;-)
statystyka,analizy,analiza,hipotezy,weryfikacja,
estymacja,diagnoza,wykresy,studia,ekonometria,
metodologia,metody ilościowe,psychometria