Katarzyna Aniszewska

Technolog Żywności
Łowicz, łódzkie

Umiejętności

Chemia analityczna HACCP szybkie przyswajanie wiedzy prawo jazdy kat. A i B dokładność i sumienność samodzielność w podejmowaniu decyzji i organizacji pracy MS Office (Word, PowerPoint, Excel) analityczne myślenie, komunikatywność, umiejętność pracy w grupie, otwartość

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Bakoma S.A
Laborantka
~Kalibracja i obsługa sprzętu laboratoryjnego
~Oznaczenia stężenia środków myjących i dezynfekujących
~Kontrola parametrów fizykochemicznych w wyrobie gotowym
~Kontrola pakowania wyrobu gotowego
~Ocena organoleptyczna
~Pobieranie prób do badań mikrobiologicznych
~Praca z systemami HACCP, ISCC, ISO 9001:2008
Logo
Praktykantka
Haga Gartneri, Tananger (Norwegia)
~Problematyka uprawy i dystrybucji warzyw w praktyce na skalę przemysłową
~Zastosowanie zasad GMP i GHP w praktyce
Logo
Staż na stanowisku kelnerka
Restauracja Kosiński w Skierniewicach
Firma Bracia Urbanek
Praktyka zawodowa i praca sezonowa
Logo
Praca sezonowa
Spółdzielnia Ogrodniczo Pszczelarska Pszczółka

Edukacja

Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, magisterskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, inżynierskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

Specjalizacje

Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Produkcja
Pracownicy produkcyjni
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Produkcja
Technologia

Zainteresowania

Sport: siatkówka, rolki, wycieczki rowerowe
Książki (kryminał)

Inne

~Aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno- epidemiologicznych
~Gotowość do pogłębiania swojej wiedzy w wymaganej dziedzinie.

Grupy

sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.