Umiejętności
Marketing
Microsoft Office
Public Relations
Sales
Negocjacje
Zarządzanie zespołem
Bankowość
Zarządzanie
praca pod presją czasu
Zarządzanie Sprzedażą
praca w zespole
Umiejętności organizacyjne i priorytetyzacja
Finanse
Publikacje
Ekonomika
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
manager restauracji
Local ehf
zatwierdzanie grafiku i nadzorowanie obecności pracowników,rekrutacja nowego personelu,rozwój i szkolenie pracowników,kontrola pracy personelu zgodnie z obowiązującymi przepisami i procedurami,ustalanie celów i motywowanie personelu – opracowanie zasad premiowania i awansów, kontrolowanie jakości serwowanych potraw i estetyki podania,nadzorowanie stanu technicznego i higieny lokalu oraz dbanie o jego wygląd,kalkulację i analizę P&L (rachunku zysków i strat) oraz realizację budżetu,kontrolowanie kluczowych wskaźników efektywności i utrzymywanie ich na wysokim poziomie,kształtowanie cen sprzedaży,nadzorowanie zaopatrzenia,dbałość o oszczędne i efektywne wykorzystywanie surowców, materiałów i półproduktów,kontrolę BHP i ochronę mienia przed kradzieżą, włamaniem czy pożarem,monitoring aktualnych trendów i działań konkurencji, dbanie o wysoki standard obsługi gości,badanie i analizę potrzeb konsumentów,rozpatrywanie i uwzględnianie reklamacji gości,przyjmowanie dużych rezerwacji i kontakt z kluczowymi klientami,reprezentowanie restauracji na zewnątrz,dbanie o promocję i wizerunek lokalu.
Szkolenia i kursy
Value selling
Edukacja
Specjalizacje
Obsługa klienta
Inżynieria/Technika/Produkcja
Zainteresowania
Gotowanie, książki ( kryminały)