Wypowiedzi
-
Mieczysław Obiedziński:
http://www.tsoshop.co.uk/brcbookshop/bookstore.asp?FO=...
Dzięki, widziałem tylko angielski...
--
Pozd. Karol -
IFS znalazłem ale BRC ??
-
a BRC jest po Polsku czy tylko po angielsku? Może się ktoś podzieli IFS i BRC :-)
--
Pozd. Karol -
Szukam firm transportujacych zboża i pasze, możecie pomoc?
--
Pozd. Karol -
To ja mam podobne pytanie, jak wyznaczacie CP? z CCP nie ma problemu - drzewko decyzyjne a z CP?
-
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy HACCP
-
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy CATERING
-
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy Normy ISO
-
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy Normy ISO
-
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy Praca w branży medycznej i farmaceutycznej
-
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy Farmacja
-
poszukuję osób mogących pomóc w/w temacie, info na priv...
--
Pozd. Karol -
pewnie koło 2k zł, a może i więcej :-)
-
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy HACCP
-
Witam, szukam firm zainteresowanych wdrożeniem SZJ wg. ISO 9001:2008, ISO 14001, ISO 22000, HACCP, GMP/GHP IFS, BRC. Profesjonane i kompleksowe usługi, duże doświadczenie i konkurencyjne ceny.
--
Zapraszam Karol
0-668 928 982 -
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy Pszczoły
-
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy Pszczoły
-
Witam, poszukuję firm, które transportują leki lub żywność, szczególnie dla dużych firm, dzięki za pomoc...
-
ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI z dnia 10 lipca 2007 r. w sprawie znakowania środków spożywczych (Dz. U. z dnia 31 lipca 2007 r.)- Rozdział 2 Par. 2
-
Witam. Poszukuje szczegółowego opisu produkcji: prefabrykatów - kostki brukowej, płyt chodnikowych, krawężników, betonów towarowych. Jak wyglada algorytm produkcji wraz z metodami kontroli poszczególnych etapów oraz wyrobu gotowego? Jakie są normy branżowe w/w temacie? Dziękuje za wszelką pomoc.