Wypowiedzi
-
Szukam jakiegoś sensownego hotelu w Istri, z basenem, klimą w pokojach oraz bliskim morzem, co możecie polecić dla rodzinnego wypoczynku. Wakacje planuje w ostatnim tygodniu sierpnia.
-
a zapytam PCA jak to dokładnie wygląda...
-
firma ta nie posada żadnej akredytacji, ani polskiej ani zagranicznej, a certyfikuje ISO 9001...
-
Czy można certyfikować SZJ wg ISO 9001:2009 przez jednostkę certyfikującą bez posiadania akredytacji PCA?
--
Pozdrawiam Karol -
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy Today Tomorrow Toyota
-
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy Today Tomorrow Toyota
-
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy ABY POMÓC W 48 GODZIN
-
http://www.ctiw.pl/drogowskaz/index.htm
Będzie jeszcze jedna tura... -
sprawdz, tutaj: http://www.quality.hbi.pl/
--
Pozdrawiam Karol -
W bazie znalazłem 114 firm...
--
Pozdrawiam Karol -
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy Pszczoły
-
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy Pszczoły
-
Szukam bazy danych prywatnych przychodni zdrowia, ZOZów, zakładow leczniczych, Klinik itp. Insteresuje mnie legalna baza z emailem oraz województwem.
--
Pozdrawiam Karol -
Witam, szukam podręczników, materiałów pomocnych przy napisaniu dobrego wniosku o dotację, nie interesują mnie wytyczne, rozporządzenia ale fachowa literatura. Co polecacie?
-
Posiadam taka baze danych koszt 150 zl
A masz może baze firm transportowych ale zboża?
--
Pozd. Karol -
Może ktoś jednak zna jakieś konkretne przypadki cofnięcia certyfikatu?
Znam takie przypadki, ale wina była po stronie organizacji - brak środków na utrzymanie ISO. -
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy Innowacyjna gospodarka
-
Czy w firmie posiadającej wdrożony system HACCP jest dopuszczalne palenie papierosów przez pracowników, oczywiście nie na zakładzie ale w jego obrębie?Karol Maciejewski edytował(a) ten post dnia 09.01.10 o godzinie 10:15
-
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy Normy ISO
-
Być może ktoś już "przerabiał" ten temat i może mnie nakierować na odpowiednie wytyczne.
Spotkałem się z dwoma metodami dezynfekcji jaj - termiczna - zaparzyć wrzątkiem jajka przez ok. 15 sekund, druga naświetlanie w naświetlarce - czas wg. wskazań urządzenia - też ok 15 sekund...
A dlaczego chcesz zrobić na jajkach CCP - nie wystarczy CP?
--
Pozd. Karol