Umiejętności
Strategia biznesowa
Zarządzanie zmianą
Zarządzanie
Strategia marketingowa
New Business Development
Project Management
Zarządzanie Sprzedażą
Planowanie strategiczne
Zarządzanie zespołem
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Assistant General Manager
- Prowadzenie restauracji pod nieobecność kierownika
- Zarządzanie zespołem pracowników
- Rekrutacja nowych pracowników
- Szkolenie nowych pracowników
- Układanie grafiku pracy
- Raportowanie tygodniowych, miesięcznych oraz rocznych kosztów restauracji
- Analiza raportów sprzedaży
- Prowadzenie wewnętrznych szkoleń dla pracowników
- Odpowiedzialność finansowa
- Motywacja zespołu
- Dbanie o efektywną sprzedaż i podnoszenie zysków poprzez organizowanie lokalnych akcji marketingowych i współpracę z firmami zewnętrznymi
- Zarządzanie zespołem pracowników
- Rekrutacja nowych pracowników
- Szkolenie nowych pracowników
- Układanie grafiku pracy
- Raportowanie tygodniowych, miesięcznych oraz rocznych kosztów restauracji
- Analiza raportów sprzedaży
- Prowadzenie wewnętrznych szkoleń dla pracowników
- Odpowiedzialność finansowa
- Motywacja zespołu
- Dbanie o efektywną sprzedaż i podnoszenie zysków poprzez organizowanie lokalnych akcji marketingowych i współpracę z firmami zewnętrznymi
Shift Manager / Product Manager
- Prowadzenie restauracji na zmianach
- Zarządzanie młodym i dynamicznym zespołem
- Kontrolowanie kosztów restauracji
- Dokonywanie zamówień produktów
- Inwentaryzacja
- Analiza faktur
- Raportowanie
- Dbanie o efektywną sprzedaż i podnoszenie zysków
- Utrzymywanie bezpośrednich kontaktów z klientami
- Zarządzanie młodym i dynamicznym zespołem
- Kontrolowanie kosztów restauracji
- Dokonywanie zamówień produktów
- Inwentaryzacja
- Analiza faktur
- Raportowanie
- Dbanie o efektywną sprzedaż i podnoszenie zysków
- Utrzymywanie bezpośrednich kontaktów z klientami
General Manager
- Pełna odpowiedzialność operacyjna i finansowa za restaurację
- Budowanie i realizacja planów finansowych i operacyjnych restauracji
- Zarządzanie ponad 20 osobową grupą pracowników oraz 4 osobową grupą shift managerów
- Zapewnienie najwyższego poziomu obsługi klienta i oferowanych produktów
- Wspieranie rozwoju pracowników
- Rekrutacja i szkolenia
- Motywowanie pracowników, coaching, ocena pracownicza i managerska
- Odpowiedzialność za bezpieczeństwo pracowników i zgodność procedur w restauracji z lokalnym prawem i ustawodawstwem
- Upowszechnianie kultury organizacyjnej zgodnej z filozofią działania AmRest
- Marketing lokalny
- Budowanie i realizacja planów finansowych i operacyjnych restauracji
- Zarządzanie ponad 20 osobową grupą pracowników oraz 4 osobową grupą shift managerów
- Zapewnienie najwyższego poziomu obsługi klienta i oferowanych produktów
- Wspieranie rozwoju pracowników
- Rekrutacja i szkolenia
- Motywowanie pracowników, coaching, ocena pracownicza i managerska
- Odpowiedzialność za bezpieczeństwo pracowników i zgodność procedur w restauracji z lokalnym prawem i ustawodawstwem
- Upowszechnianie kultury organizacyjnej zgodnej z filozofią działania AmRest
- Marketing lokalny
Specjalizacje
Human Resources/Zasoby ludzkie
Rekrutacja/Employer Branding
Sprzedaż
Zarządzanie sprzedażą
Zainteresowania
Fotografia, fotomontaż, kreacja fotograficzna